DM BOX - červenec 2017

středa 5. července 2017



Ahojte,
tento článek pro vás plánuji už nějaký ten rok. Teda rok to bude přesně v srpnu. V srpnu jsem totiž dosáhla 200 bodů na DM kartě, které jsou potřeba pro možnost vyhrát tuto cenu. A od té doby jsem soutěžila a soutěžila a soutěžila. Vím, že první formulář na DM box jsem vyplňovala na začátku srpna a hrozně dlouho jsem to štěstí prostě neměla. Až teď, po 11 měsících se poštěstilo. A mám z toho fakt radost, takže hned, co jsem přijela domů s boxem, píši tento článek.


Aby tento článek nebylo jen nakouknutí do boxu, rozhodla jsem se, že ještě před jeho otevřením sepíši pár věcí, které v boxu očekávám. Tak schválně kolik jich trefím!
  • Sprchový gel s letní vůní
  • Jedna věc z jídla, které se dá koupit v DM
  • Maska na vlasy pro výživu po slunci.
  • Miniaturka nějakého opalovacího krému
  • Balzám na rty
  • Neonový lak na nehty
  • Šampon na vlasy
Tak, to jsou veškeré mé tipy. A teď jdu box otevřít, tak schválně, co tam bude a kolik toho trefím.

Pro pokračování ve čtení klikni na:



1. Hydratační maska Dermacol - Zrovna dnes ráno jsem si říkala, že jsem si zapomněla udělat masku o víkendu. Měla jsem v plánu to dnes napravit a po otevření boxu už vím jakou jakou dnes použiji. Doufám, že bude vonět po medu alespoň trochu.
DM box : Lenka - 1:0

2. Vzorečky - krém a sérum Lavera - Další hydratační věci v boxu. Jako by ten box byl navržený pro mne. Určitě noční krém a i sérum využiji.
DM box : Lenka - 2:0

3. Weleda sprchový gel - Citrusová miniaturka sprchového gelu. Jsem na ni zvědavá, určitě si ji beru dnes s sebou do koupelny a myslím, že mne nezklame.
DM box : Lenka - 2:1

4. Bio karité 100% přírodní bambucké máslo - Bambucké máslo chci vyzkoušet už dost dlouho. Pořád jsem se ale neodhodlala si ho koupit, ale nevadí, konečně ho vyzkouším v miniaturce a je mi jasné, že si pak poběžím pro normální balení.
DM box : Lenka - 3:1


5. Sprchová pěna s vůní hrušky od Dove - Když jsem viděla tento produkt, okamžitě jsem si vzpomněla na svou kamarádku, která úplně miluje hrušky. Bohužel ji teď déle neuvidím, tak pěnu asi sobecky vyzkouším sama, ale kdybychom byli v půlce semestru, určitě bych podarovala ji.
DM box : Lenka - 4:1

6. Dermacol čistící krém - Není to dávno, co jsem řekla ahoj všem možným micelárkám. Prostě mi přišlo, že neodlíčí, tak jak by měly. Začala jsem proto používat jen odličovač a čistící gely. Sice jsem hned na první pokus zjistila, že mi gely vyhovují, proto jsem neměla v plánu zkoušet krémy, ale když už mi jeden takhle přišel, určitě ho ráda vyzkouším.
DM box : Lenka - 5:1

7. Weleda krém na ruce s granátovým jablkem - Krémy na ruce sice moc nepoužívám, ale testovat Weleda produkty mne baví. Takže díky, Weledo, určitě budou mé ruce teď hebčí.
DM box : Lenka - 6:1


8. Indulova tělový krém - Tento krém je pro mne tak trochu nostalgií. Když jsem byla malá, tak všechny krémy na ruce, co jsme doma měli, byly od Indulony. Sice mám teď rozdělaných plno tělových krémů, ale tento se používání také dočká.
DM box : Lenka - 7:1

9. Mixa krém - Tento krém má regenerovat a uzdravovat poškozenou pokožku. Ať už nějaká suchá místa a nebo popálená od Slunce. Obsahuje totiž Panthenol. Určitě ho beru s sebou do Chorvatska, tam u mé věčně se spalující pokožky najde využití.
DM box : Lenka - 8:1

10. Tampony Kotex - Toto je asi jediná věc z DM boxu, kterou bohužel nevyužiji.
DM box : Lenka - 9:1


11. Astrid balzám na rty s multivitamínem - Já zastávám takové pravidlo, že balzámů na rty není nikdy dost. Takže tento určitě využiji. A navíc nádherně voní!
DM box : Lenka - 9:2

12. Rtěnka Trend It Up odstín 030 - Tento odstín je sytě červený. Někdo asi věděl, že miluji červené rtěnky a ne, neptejte se mne, proč právě vlastním tři téměř totožné červené rtěnky. Na fotce pod tímto textem najdete swatch této rtěnky.
DM box : Lenka - 10:2

13. Peeling na nehtovou kůžičku Trend It Up - Přiznám se bez mučení, že jsem ani nevěděla, že něco takového existuje. Když se ale podívám na svou nehtovou kůžičku, rozhodně to potřebuji. A to hned!
DM box : Lenka - 11:2

14. Tyčinka Sportness Natural Energy - No, jediné, co k této položce řeknu je to, že se těším, až ji ochutnám.
DM box : Lenka - 11:3


No, co si budeme povídat. DM box vyhrál na plné čáře, moc věcí jsem neuhodla. Ale přece jen nějaké! Ale abych tento box nějak shrnula. Já jsem velice mile překvapená, nečekala jsem od něj, že jen jeden produkt nevyužiji. Rozhodně jsem ani nečekala, že z tolika produktů budu nadšená. Celkově jsou pro mne boxy, které se rozesílají teď, velkým zklamáním. Nemluvím ale o DM boxem, ale o různých Glanc boxech atd. Možná proto jsem z tohoto boxu nadšená. Nevím, ale jsem šťastná, že jsem si na svou první výhru počkala až do teď, protože to stálo za to. A já jdu zas sbírat další body na další DM box. 

Co říkáte na box vy? :)


PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Mějte se krásně,
Vaše




14 komentářů:

  1. Tak to je skvělý obsah, já bych využila úplně všechno. Mě už se dost dlouho nepodařilo dm box vyhrát.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem si pro nej dneska byla..ja jsem spokojena taky az na ty tampony a rtenku.. Jeste jsem nedozrala na tak syte cervenou.

    OdpovědětVymazat
  3. Samé skvělé věci :) od Dermacolu jsem měla ten čistící gel :) byl skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ani jsem nevěděla, že se něco takového dá vyhrát. Určitě to je dost super :)
    catthegdiaries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Fíha, tak teda tento sa im vydaril. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mala si tam úžasné vecičky, všetky sa mi páčia. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkný boxík, určitě potěší. :) A co se člověku nehodí, prostě někomu daruje, takže třeba ještě udělá radost dvakrát. :)

    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
  8. Skvelé výrobky :) Pleťovú masku od Dermacolu som skúšala a je fakt super :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to je naprosto kvělý obsah! ♥ Asi si budu muset začít DM boxy víc hlídat :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  10. To je super obsah. Dlouho jsem neviděla tak nadupaný box. I krabička je krásná. Já mám málo bodů, proto jsem to ani nezkoušela.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  11. Po dlouhé době jsem zkoušela o tenhle DM box soutěžit. Bohužel. Každopádně box vypadá opravdu zajímavě a to s tou nehtovou kůžičkou jsem taky nikdy neviděla.:D Aspoň jsme zase o něco chytřejší! :)
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat
  12. Mám spoustu bodů a pořád se mi nedaří, aby mě vylosovali :D obsah boxu se mi líbí i námořnická krabička je super

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3