NYX HAUL - Má vlastní paletka! + první pocity

neděle 23. července 2017



Ahojte,
nedávno jsem se rozhodla, že vyzkouším sestavení své vlastní paletky. Už předtím jsem věděla, že je právě tato možnost u NYXu. NYX totiž prodává prázdnou paletku, do které si můžete dokoupit mono stíny. Byla jsem tedy zvědavá, jaké stíny jsou a hlavně mne hrozně lákalo to sestavení své vlastní paletky. Pojďte se podívat, jakou paletku jsem si poskládala a jak hodnotím samotné stíny!


K paletce jsem si ještě objednala HD Photogenic Concealer Wand v nejsvětlejším odstínu, což je Porcelain. Chvíli jsem přemýšlela, jestli si nemám objednat něco tmavšího, když je to léto. Ale za první, nejsvětlejší odstín je u mne vždycky jistota, že vyberu správný odstín a za druhé přece máme mít vždy světlejší korektor o jeden odstín než makeup. No a v praxi to vypadá tak, že mám makeup a korektor ve stejném odstínu, protože světlejší korektor prostě nedělají. Takže co jsem tím chtěla říct. Třeba budu mít konečně po létě korektor o jeden odstín světlejší než makeup! No, zatím to na to nevypadá.


K objednávce jsem ještě přihodila rtěnku z proslulé řady od NYXu, Lingerie. Zvolila jsem tu v odstínu Lace Detail a musím říct, že jsem se do toho odstínu zamilovala hned na první použití. Mám pocit, že ho někdo vyrobil přímo pro mne. Myslím, že jsem právě našla svou osudovou nude rtěnku!

Pro pokračování ve čtení klikněte na:




Tak a teď už je řada na vlastní paletku, kvůli které jsem tuto objednávku dělala. Jestli mne sledujete déle, na paletce vás může překvapit snad jen ten zlatý odstín. Ale vezmeme to pěkně popořadě. Bílý odstín mi nesmí chybět v žádné paletce, používám ho při každém líčení. |WHIPPED CREAM| Dalším odstínem je tento béžový, velice nenápadný stín. Takovéto stíny nejčastěji používám na celé pohyblivé víčko. |LACE| Dalším stín by měl být světle růžový, na fotce to ale není vidět. Ono ani ve skutečnosti není nějak extrémně růžový. |REBIRTH| Zatím byly všechny stíny matné, teď přichází jediný stín se shimmerem. Jedná se o růžový odstín. Tento už mi připomíná růžovou více. |GUMDROP| Vedle růžového odstínu najdete středně hnědý stín. Bez středně hnědého stínu by to také nešlo. |SUEDE| Za středně hnědým stínem je tmavý hnědý stín. Ten nejraději a každé líčení používám do záhybu oka a trochu ho i blendím směrem k obočí. |GUILT TRIP| Dalším stínem měla být hodně studená hnědá barva. Ovšem ani na fotce a ani ve skutečnosti hnědou bohužel moc nepřipomíná. Na tento stín jsem se těšila, ale je pro mne největším zklamáním z mého výběru. |S.O.S.| Dalším stínem je metalický krasavec. Je to bílý odstín, který v sobě má studené modré odlesky. S tímto stínem si rozumíme, používám ho do vnitřního koutku oka. |FROSTBITE| Posledním stínem je největší překvapení mého výběru. Jedná se o tento zlatý teplý metalický odstín. Je nádherný, už pro vás s ním plánuji udělat nějaké líčení. |GILDED|

hot singles pro shadows refills swatches nyx

Paletku jsem už dvakrát použila. Musím říct, že stíny nejsou až tak dobře pigmentované. Hlavně tedy ty světlé matné a odstín S.O.S. Těm metalickým toto ale vytknout nemohu, ty mi přijdou pigmentované dobře. Musím se přiznat, že jsem čekala více, co se týká kvality samotných stínů. Stíny prostě nejsou na očích nějak extra výrazné, ještě že jsem celou paletku sestavovala tak, že bude na každodenní líčení + zlatý odstín, který jsem prostě musela mít. Takhle s tou horší pigmentací dokážu pracovat. U paletky, kterou bych chtěla na nějaká výraznější líčení, bych toto asi nepřekousla.


Samotné stíny dorazili v těchto malých roztomilých sáčcích. Balení mne rozhodně nadchlo. I paletka, do které se tyto mono stíny vkládají, má hezký design. Je z matného černého papíru a je příjemná na dotek. Kvůli tomu je ale hodně náchylná na opatlání. Zavírá se na magnet a mono stíny v ní drží taky jen díky magnetu. Tohle řešení se mi líbí, můžete si kdykoliv vyměnit stíny bez toho, abyste poškodili paletku. Jeden mono stín mne vyšel na 69,-, ty metalické pak na 129 a paletku jsem pořídila za 149,-. Ceny tedy nejsou tak hrozné. Jen si myslím, že NYX mohl trochu více zapracovat na kvalitě samotných stínů, jinak je to skvělý nápad. Později vám určitě i nějaké to líčení s touto paletkou ukážu, abyste si také mohli udělat obrázek.




Co říkáte vy na můj výběr? Zaujala vás možnost sestavit si svou paletku? Zkoušeli jste vy už tyto stíny? Co jim říkáte?

Tak to by bylo ode mne všechno pro dnes. Ve středu vás čeká ještě normálně shrnutí mého července, potom možná ještě na pátek připravím článek o tom, co si s sebou vezu na dovolenou a v pátek odpoledne vyjíždím do Chorvatska! Nebudu tam mít počítač, takže o mne pak týden neuslyšíte, ale to snad chápete. Užívejte si prázdniny a mějte se krásně!


PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Vaše



21 komentářů:

  1. Výběr se mi moc líbí. Tu zlatou bych asi nevyužila, ale jinak super! Máš tam přesně moje oblíbené barvičky :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, zlatá je mé vystoupení z komfortní zóny a touha zkusit něco nového :D

      Vymazat
  2. Super nápad, o možnosti sestavit si vlastní paletku slyším poprvé :) Výběr barviček se mi líbí, mám doma paletky všech možných barev, ale takové mám asi nejraději :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta paletka je fakt nádherná! Jen ta pigmentace mi nepřipadá moc převratná (možná se mi to jen zdá) Ale určitě se s tím dá vyhrát! :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není převratná, ale na každodenní líčení se to přežít dá :)

      Vymazat
  4. Určitě bych si paletku taky sestavila! Taky mi ta pigmentace přijde slabá. Nápad je to ale super! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, už to chce jen lepší provedení, ale přesto myslím, že paletku využiju :)

      Vymazat
  5. Ten stín v pravo dole se mi velice líbí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Přesně takovou bych si poskládala taky. :) Barvy k nezaplacení. :)

    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
  7. Také přemýšlím o sestavené nějaké své paletky :) Ty sis tu svojí krásně sestavila!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě jdi do toho a jestli ji budeš sestavovat u NYXu, tak počítej s horší pigmentací :)

      Vymazat
  8. Paletku jsi si sestavila skvělou :) Až na tu zlatou barvu bych využila všechny barvičky i já :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlatá je takový pokus, rozhodně ji nebudu používat často, ale jsem ráda, že jsem si ji tam dala, je nádherná :)

      Vymazat
  9. Určitě je skvělý nápad mít možnost vytvořit si svou vlastní paletku. Odstíny se mi líbí, jen u některých je škoda té slabé pigmentace.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  10. Paletku si si vyskladala nádherne :) Asi to vyskúšam aj ja :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3