Back to School - Aliexpress tipy

úterý 22. srpna 2017


Ahojte,
dnes výjimečně už v úterý. Škola se už blíží, některým více, některým méně. Mne třeba začíná až 1. října, takže je největší čas si objednat nějaké ty blbůstky z Aliexpressu. Škoda, že mne to nenapadlo dřív, protože jestli vás teď něčím inspiruji, nestihne vám to nejspíš přijít. Nevadí, tak to hold nebudete mít hned toho prvního. Tak se na to jdeme podívat! Všechny fotky jsem stahovala z Aliexpressu a pod nimi najdete čísla, která značí pořadí dané věci. V číslech se ukrývají odkazy, které vás zavedou na danou věc přímo na Aliexpressu.


1 2 3 4 5 6 7

Nevím, proč jsem dala na první místo washi pásky. Možná proto, že jsem zrovna nějaké hledala s tím, že si je koupím, když mne napadl námět na tento článek. Čím líp si vyzdobíte své sešity než právě těmito hravými páskami? Některé jsem si rovnou objednala a budou k vidění v mém sešitu. Jo, jsem na vysoké, ale něčím budu prostě napořád jako dítě.

Pro pokračování klikněte na:



1 2 3 4 5 6

Chtěla jsem si rovnou i objednat nějaký velký sešit, do kterého se mi opět vejde celý semestr. Problém je ale v tom, že na Aliexpressu nějak pozapomněli na sešity velikost A4. Do A5 se mi mé poznámky nevejdou a hlavně tento formát prostě na vysokou není. Tak si vyberte alespoň vy, kterým stačí A5.

1 2 3 4 5

Plánovače jsou pro mne čím dál tím více užitečnými. V poslední době jsem si oblíbila odškrtávat si splněné povinnosti a tudíž mne plánovače nutí něco dělat. Měla bych si také nějaké pořídit, abych nezapomínala plnit to neskutečné množství domácích úkolů, které na mne čeká. Achjo.


1 2 3 4 5 6

Obdivuji každého, kdo je schopný se něco naučit bez toho, aby měl zvýrazněné téměř každé slovo. Zvýrazňovače jsou velkou nutností pro mne, vždy si rozděluji látku do barev a díky tomu si ji pak i lépe pamatuji. Takže barevné zvýrazňovače do nového semestru nesmí chybět. 


1 2 3 4 5 6 7 8 9

Nějak jsem nepřemýšlela nad tím, že si seženu nový penál. I když jsem měla, ten můj je už v žalostném stavu. Až když jsem začala přemýšlet nad tím, co bych mohla dát do těchto tipů, napadly mne právě i penály. A byla na světě myšlenka, že si musím pořídit nový penál. Nakonec jsem si vybrala jeden z těch tří s kaktusy. Určitě vám ho někdy někde ukážu. Penály seženete na Aliexpresu do 2 dolarů v pohodě, což si myslím, že se vyplatí. A jakou mají penály kvalitu? Ten, který jsem měla teď 3 roky, byl právě z Ali a rozhodně se ještě nerozpadl. Jen už je špinavý tak, že nejde vyprat. Jo, kdybych se tak poučila a nekupovala si znovu bílý penál!

1 2 3 4

Když už jsem byla u toho projíždění Ali ohledně školních pomůcek, vybrala jsem si rovnou i tužky. Zvolila jsem ty s falešnými diamanty. Ty jsem dokonce viděla u kamarádky a moc se mi líbily. Jen jsem se jí nezeptala, kde je sehnala. Teď už to vím. Líbily se mi i jiné, ale nakonec vyhrála nižší cena. Přece jenom šetřím. Haha. Tak schválně jak mi to půjde.


1 2 3 4 5 6

Pěkné propisky také miluji. Vždy s nimi píšu s větší radostí než s těmi normálními a nebo dokonce firemními. Objednala jsem si tedy tu první sadu, nejsou to jen modré propisky, ale barevné. Což se mi bude hodit. No, teď už si k tomu sehnat i nějaké ty modré, ale to už zvládnu v kamenných obchodech. 

Tak a to by byly pro dnes všechny blbinky ode mne. Jak se těšíte do školy? Do které třídy nastupujete? Máte taky rádi tyto papírenské blbinky?

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Vaše


42 komentářů:

  1. Super článek! :) Já tyhle ”blbůstky” absolutně miluju, vždycky na začátku roku si jich pořídím milion a pak nevím, co s nimi :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ty sešítky, propisky a penály :O sakra, být ještě na základce/střední, tak je beru hned :D já měla samé nevzhledné penály, batohy v té době. Tohle je pecka :) jdu do prváku na vysokou, tak se snad konečně vyblbnu s takovými věcmi, abych to dohnala :D

    Lady Lenna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jdu do třeťáku na vysoké a prostě mne tyhle blbůstky ještě nepřestaly bavit :D

      Vymazat
  3. Na tyhle kancelářské potřeby, bločky, lepítka a barevné propisky jsem úchylák. Sice jdu do třeťáku na VŠ, ale nevadí.:D Super sbírka!
    :* Stepanka_T z Corcula
    BLOG Corculum♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tak to jsme na tom úplně stejně, taky jdu do třeťáku a taky jsem na takovéto věcičky úchylák :D

      Vymazat
  4. Já teda už do školy nechodím, ale tyto papírenské věcičky mám stále ráda.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však se dají použít i na něco jiného než jen na školu :)

      Vymazat
  5. vôbec si nemusíš pripadať ako dieťa, ja si stále kupujem podobné veci, a asi nikdy neprestanem :D nemôžem si pomôcť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to taky bude trvat ještě dlouho, než mě to omrzí :D

      Vymazat
  6. Awww, to jsou krásné věci! :D Někdy mě až mrzí, že jsem ze školy už pryč. Ale tak něco se hodí i na doma nebo do kanceláře. :)


    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždycky se daná věc dá použít, jen to pak chce trochu víc fantazie :)

      Vymazat
  7. Na Ali se dají sehnat moc pěkné věcičky, akorát doporučuji objednávat už na začátku léta aby vše stačilo dorazit :D

    TP-Bloggers

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro nás, kdo máme školu od 1. října je to akorát :D a o tom, že to těm, co jdou do školy už v září nepřijde, jsem taky psala v úvodu, ael tak co, ne všechny věci, jako třeba sešity, musí mít člověk hned od začátku :D

      Vymazat
  8. Já teda na nakupování věcí do školy moc nejsem a teď na vejšce je to ještě horší - minulý rok jsem dokonce zapomněla i na sešity :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. Být na škole, tak si některé z těch věcí pořídím. :)
    Co se týká zvýrazňovačů, ty používám doteď, hodí se to i v práci a plánovače jsou super, hlavně já jsem si i v práci musela všechno psát, abych druhý den věděla, co jsem vlastně chtěla. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, taky si v práci pořád vše píšu :D takové zvýrazňovače a plánovače se hodí vždycky :D

      Vymazat
  10. Do školy nechodím, no skvelé tipy. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Super článok :) Tie okrasné pásky sú naj! :) Ja som ich teda zatiaľ používala len pri balení darčekov,no môžu sa zísť aj do školy. :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. úžasný článek :) jen nevím jestli bych ho měla vidět, to zase nechám na ali půl výplaty :D já se vracím do školky po 5 letech a mám z toho docela strach jak to budu zvládat. Sice je to dálkově, ale budu k tomu chodit normálně do práce na 8 hodin denně, tak mám z toho obavy jak budu stíhat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky už mi kamarádka psala, že mě nenávidí, že kvůli mě šla na ali :D
      To určitě zvládneš :)

      Vymazat
  13. Pasky mam odtial aj ja, chcela som aj nejake tie zosity, ale tie co som nasla ja mi prisli mi dost drahe, takze sa tesim, ze tu mas tieto :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  14. Některé odkazy mě lákají, mrknu na ně ! :) Vážně žádná není? Kdysi tam jednou nějaká byla a bylo docela populární, ale ono se to rychle mění, na fb bych si troufla říct, že ze dne na den :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  15. super nápad na článok aj krásne fotky :)

    Desire fashion blog

    OdpovědětVymazat
  16. Aliexpress je na podobné věci opravdu skvělý, velký výběr, vše je levné. Nejvíe se mi líbí asi ty notýsky :)

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Pekný príspevok! A ďakujem za inšpiráciu niekedy ma nebaví stále sa hrabať cez tisícky vecí, ktoré sú na Ali. Mám v pláne si tiež niečo objednať. Mám moc rada tieto cute kawaii školské potreby!
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  18. Aliexpres je skvělé domácí zvířátko. Jen škoda, že žere tolik peněz. :D Si vždycky říkám. Jo, to si koupím za dvacku, tohle za pade. Pohoda, pohoda a najednou 800 v háji :D
    Jinak já ještě uvidím, jak si na vysoké budu vést sešity vzhledem k tomu, že tam mám z 90% matematiku a věci s ní společné (logika, algoritmy, programko,... :D )

    Gabux

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to máš pravdu, ono se to hrozně nahromadí :D
      Ty jo, kam jdeš na školu?

      Vymazat
  19. všetko je veľmi užitočné :) len ozaj škoda toho A4 formátu :/

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  20. Já jdu letos do sexty, takže už mi zbývají jenom tři roky a jdu pryyč, whohou! :D Vybrala jsi krásné věci, ale já úplně miluju, když můžu v papírnictví strávit hodiny a hodiny u vybírání školních potřeb, a na internetu mi chybí ta vůně papíru, takže to bohužel pro mě moc není :/ :) Ale rozhodně super inspirace, ty sešity jsou skvělé ♥ Asi se zase vrátím ke svým osvědčeným DIY :D

    https://majahampeisova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. Škoda, že letos už do školy nepůjdu! Ale i tak si něco pořídím. Zbožňuju papírnictví!

    OdpovědětVymazat
  22. Pekne vymyslený a napísaný článok, ja už väčšinu vecí do školy nepotrebujem, som na výške a tam mi stačí notebook :D Ale jedny zvýraňovače si asi kúpim, nedá sa odolať :D

    OdpovědětVymazat
  23. Tak..Tento článok som radšej otvoriť nemala, lebo už som si rovno niekoľko vecí z týchto na Ali vybrala :D Ooops.

    TheStyleTale ♥.

    OdpovědětVymazat
  24. I'm not sure where you're getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for great info I was looking for this info for my mission. aol login

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3