Kosmetické novinky - červenec - srpen 2017

středa 6. září 2017


Ahojte,
dlouho jsem se pořádně nedostala do obchodů, abych si něco koupila. Proto tu dlouho nebyl žádný HAUL a tak. Na ten to pořád nevypadá, protože jsem si koupila jedno tílko a to je do článku málo, ale nějaká ta kosmetika se mi tu přece jen nahromadila. Mám z ní hroznou radost, proto jsem se rozhodla se o ni s vámi rozdělit. 


Začnu zlehka třemi laky na nehty. Ty jsem dostala od přítele. Žlutý neonový teď v létě určitě ještě využiji, na léto mám tyto barvy ráda. Nejradši mám růžový neonový lak od Dermacolu. Druhým růžovým si právě za chvíli nalakuji nehty. Mám ráda takovéto třpytivé laky, jen to odlakovávání! Ale přes ten krásný lak toto hold přežiji. Třetí lak už jsem doma měla a došel mi. Dělala jsem si s ním galaktické nehty. Ani tento lak nezůstane ležet v krabičce, kterou na laky mám. Přítel si hold všiml, že mám nejradši laky od této značky a koupil mi je a za to mu děkuji.


Tento šampon jsem si koupila ze zvědavosti. Někdy na jaře jsem si řekla, že přejdu na přírodní šampony a kondicionéry na vlasy. Před prázdninami jsem si v Praze nakoupila šampony a kondicionéry od Faith in Nature, ale nějak jsem to nedopočítala a nebyla jsem si jistá, jestli mi vystačí. Proto jsem si doběhla do drogérie a koupila jsem si tento přírodní šampon od L'oréalu. Jsem zvědavá, jaký bude, a brzo ho už vyzkouším. Masku na pleť a lip balm od Weledy jsem dostala od kamarádky, děkuji moc. O masce jsem přemýšlela hned jak ji uvedli jako novinku, ale doma nějaké masky mám a nechtěla jsem utrácet další peníze. V té době jsem se o ní bavila i s kamarádkou, která si ji koupila a si naštěstí vzpomněla, že jsem jí na to kdysi napsala, že bych tu masku také chtěla zkusit. Takže jí teď také zkouším a jsem spokojená. O lip balmu zatím nemám co říct.


Řasenka Better than Sex mne už láká hrozně dlouho. Nechtěla jsem si ale kupovat hned velké balení, když ji nemám vyzkoušenou, proto jsem zvolila miniaturku. Zatím se navzájem oťukáváme a až se lépe poznáme, tak vám o ní určitě něco napíšu. Nude Illusion pudr od Catrice jsem také chtěla vyzkoušet. Jedná se o transparentní pudr. Už jsem ho párkrát vyzkoušela a celkem jsem si na něj už i názor udělala. Plánuji na něj recenzi. Od dalších kamarádů jsem dostala miniaturku tvářenky Galifornia. Je to úplně boží odstín, zamilovala jsem se hned na první vyzkoušení. Mne miniaturka naprosto stačí a už ji i používám. 


Další produkty, kterým jsem neodolala jsou tyto dvě věcičky od Zoella Beauty. Od této značky jsem si něco chtěla objednat déle, dokonce jsem uvažovala i o objednávce ze zahraničního eshopu, ale vždy jsem si to nakonec rozmyslela. Když jsem zjistila, že se tato značka dá koupit na e-shopu Marionnadu, sice v hodně osekané podobě, ale dá, rozhodla jsem se, že není na co čekat. Objednala jsem si krém na ruce, který je v první krabičce. Doufám, že mne donutí si mazat ruce. Druhou věcí, kterou jsem si vybrala, je tato pěna do koupele. Pěny do koupele není nikdy málo a úplně mi připomíná samotnou Zoellu. Vzoreček Sexy Amber od Michaela Korse jsem dostala k objednávce zdarma, sice jsem si ho vybírala sama, ale bez jakýhokoliv čtení popisku, ale musím říct, že jsem se sama sobě trefila do vkusu.

Tak to by bylo ode mne pro dnes vše. Líbí se vám mé novinky?


PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Vaše



10 komentářů:

  1. Ty věcičky od Zoelly mě zaujaly nejvíce :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, to jsou úžasné věci! Tu řasenku chci taky dlouho vyzkoušet a ty věci od Zoelly vypadají skvěle:)

    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně tyhle laky na nehty mám taky ráda :) přírodní šampony a kondicionéry na vlasy bych taky chtěla vyzkoušet, takže jsem ráda za jakýkoliv tip :) o té řasence jsem nikdy neslyšela, ale docela mě láká :)

    Lady Lenna

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelé veci aj ja mám toho dosť nového v kozmetike za poslednú dobu:)

    OdpovědětVymazat
  5. Novinky jsou super! Tu Zoellu bych chtěla taky vyzkoušet a řasenku Better than sex taky. Asi bych si taky koupila nejdřív miniaturu. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  6. Ten krém na ruky od Zoelly mám tiež a je inak veľmi dobrý :) Galifornia lícenka je dokonalá, používam ju takmer každý deň :) Maske od Loréalu som ani ja neodolala a musím skonštatovať, že je fakt dobrá.

    OdpovědětVymazat
  7. TIe laky vyzerajú perfektne :) Strašne milujem trblietkové :)

    www.lifi.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Určitě bych ráda vyzkoušela tu Weledu, vypadá to dobře :)
    Ejnets v Lisabonu | instagram: EJNETS

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3