První pocity - zásaditá koupel MeineBase

středa 4. října 2017


Ahojte,
není to dlouho, co jsem se zapojila do výzvy, kterou pořádá server blogerky.cz. Výzva byla o 750 gramů zásadité koupeli, o kterou se postaral server regenerujte.cz. Tato koupel se ke mne nakonec dostala i přes ochotu pana kurýra, který místo toho, aby vytočil mé číslo, které měl k dispozici, vytočil mne. Když doručoval balíček, ani ho nenapadlo se ozvat, ale balíček mi rovnou položil před dveře baráku. Nakonec ale balíček nikdo neukradl a já vám teď můžu napsat své první pocity po koupeli.


První si ale řekneme něco o koupeli. Je to vlastně prášek, který nasypete do vody. Má pH 8,5, což znamená, že je lehce zásaditý. V samotném prášku jsou rozemleté drahé kameny jako třeba achát, karneol, citrín, chrysopras, chalcedon, safír, křišťál a onyx. Koupel by měla regenerovat pokožku, vyčistit ji a vypnout ji a tím redukovat celulitidu. 

Pro pokračování ve čtení klikněte na:




Na obalu jsem se dočetla, že do samotné celotělové koupele mám dát tři odměrky prášku. Prášek se v teplé vodě okamžitě rozpustil. Chvíli po jeho rozpuštění jsem ještě na dně vany cítila malé částečky, ty se ale brzo ztratily. Celá koupel byla naprosto bez jakékoliv parfemace. Kdybych toto věděla předem, přidala bych si do ní pár kapek vůně, jelikož mám tyto koupele ráda. Chápu ale, že ne všem toto může sedět a proto je pro výrobce mnohem lepší dělat tyto koupele bez parfemace. Po skončení koupele jsem si nevšimla žádných velkých nečistot z prášku, které bych musela vylovovat, aby nezacpaly odpad. 


A jaké mám celkové pocity z koupele? Už při koupeli jsem si všimla, že je na vodě něco jiného. Byla taková mazlavější, možná trochu mastnější a zanechávala na kůži takový klouzavý povlak, takže z ní voda hodně rychle ztékala. Trochu jsem se proto bála, že když vylezu z vany, budu celá umaštěná a nebudu se cítit dobře a budu si muset ještě dát sprchu. To se ale nestalo. Vylezla jsem z vany a na kůži jsem cítila, že ji něco vyživovalo, nebyla ale vůbec nijak mastná. Spíš taková jako když se vám vstřebá tělové mléko. Tyto koupele jsou proto určitě fajn pro lidi, kteří jsou líní se pořád mazat. Ano, taky mezi ně patřím. Nic jiného ale o koupeli z jednoho použití říct nemohu. Zrovna tato věc si žádá delší dobu testování k ucelení názoru, to bohužel ale pravidla této výzvy neumožňují. No nevadí, shrnula bych to tak, že koupel s tělem určitě něco dělá, jen zatím nejsem schopná přesně říct, co. Když mne ale koupel natolik nadchne, tak si možná v budoucnu zaslouží i ucelenější recenzi. Uvidíme.

Slyšeli jste už někdy o této koupeli? Věřili byste tomu?

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Vaše


6 komentářů:

  1. O takové koupeli slyším poprvé, ale zaujalo mě, že má člověk pocit jako po natření tělovým mlékem. Přesně jak píšeš, jsem líná se těmi mléky mazat, ale zase bych ráda pokožce dodávala nějakou výživu, každopádně to zní zajímavě :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
  2. Taky o této koupelí slyším poprvé a velmi mě zaujala. Škoda, že jsi ji nemohla odzkoušet pořádně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo tak to není možný s tím kurýrem, dneska jsme měli taky zážitek, ovšem s českou poštou.. netřeba asi rozebírat :D Tento produkt mám také a jsem zvědavá na celotělovou koupel (zatím jsem koupala jen nožky :D). Je super, že je bez parfemace, protože jej používám i k inhalaci a plánuji proplachovat i nos, na což jsem obzvlášť zvědavá :D:))

    OdpovědětVymazat
  4. Teda to vypadá super, nikdy jsem o tom neslyšela. Achjo, já tak miluju vanu, ale doma ji nemám a hrozně mě to štve. :D Užívám si to teda, když jsem u našich a vanuju se skoro furt, ale jinak co jsem se odstěhovala jako samostatná jednotka s přítelem od našich, tak mám prostě byt jen se sprcháčem.

    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
  5. pre mňa by to asi veľmi nebolo, ale zase môže to byť zaujímavý zážitok :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  6. Také jsem měla tu možnost koupelovou sůl testovat :) Hezky napsaná recenze.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3