Žehlící kartáč na vlasy | Remington

sobota 28. října 2017


Ahojte,
už několikrát jsem si stěžovala na své vlasy. Mám jich moc, vypadají pořád neupraveně a pořádně vlastně ani nedrží tvar. Vlasy za všechny prachy, co? Tak nějak jsem vlastně už rezignovala se snahou je zkrotit a používala na ně jen hřeben. Úplně jim tvar nedodal, ale nevypadaly neupraveně. Právě proto, když jsem zaregistrovala výzvu od blogerky.cz o žehlící kartáč od Remingtonu, nemohla jsem se nezúčastnit. Měla jsem i štěstí a byla jsem vybraná mezi 6 blogerek, které dostaly šanci tento kartáč vyzkoušet. Tak jdeme na to. Ale vlastně ne tak rychle. Pořád ještě máte možnost pro mne hlasovat v Czech Blog Awards, tak kdo chcete, můžete zde. Tak a teď jdeme na článek. 


Kartáč přišel v takovéto fialkové krabici. Zaujal mne její rosegold nápis, jinak mi přijde jako normální krabice od výrobku na vlasy. Po rozbalení jsem v ní našla samotný žehlící kartáč na vlasy, obal na kartáč a záruční knížku. Obal mne příjemně překvapil, hned jsem ho začala využívat a kartáč do něj vkládat pokaždé, kdy ho zrovna nepotřebuji. Samotný kartáč má jednoduchý design, který rozhodně ničím neurazí, spíš naopak. Vypadá krásně. Je bytelný a tím pádem i takový těžší, což mi při prvních pár použití dělalo problémy. Vždycky jsem se s ním přibližovala k hlavě a nedokázala jsem odhadnout, kdy zastavit ruku, abych se jím nepraštila do hlavy.  Jestli mi rozumíte. :D Tento nedostatek jsem už ale odstranila a má hlava už netrpí nárazy žehlícího kartáče.

Pro pokračování ve čtení klikněte na:



A jak se mi s kartáčem pracovalo? Jeho ovládání je silně intuitivní. Kartáč zasunete do zásuvky a už jen chvilinku počkáte až se nahřeje na vámi zvolenou teplotu. Máte volbu ze tří možností - 150, 190 a nebo 230°C. Teplotu volíte počtem stisků tlačítka zapnout/vypnout. Kartáč se nahřívá doopravdy rychle, takže si během jeho nahřívání sice nestihnete uvařit ranní kávu, ale zase vás nebude zdržovat, když budete pospíchat. Kartáč má obdélníčkové žehlící plošky naproti sobě. Tyto plošky mají mezi sebou kousky plastů, které zajišťují to, že se nespálíte, ani kdybyste se snažili. Kartáč sám od sebe vlasy nerozčeše, před ním musíte použít hřeben, ale jeho používání je velmi rychlé, stačí jednotlivé prameny jen rychle projet a výsledek je hned znát. Je dost rychlejší než žehlička na vlasy. Proto si získal mé srdce. Vlasy se s ním dají vyžehlit do hladka, ale já jim spíš jen dodávám tvar a snažím se je zkrotit, než abych je nějak hodně žehlila. Vlasy mi vydrží upravené do dalšího umytí. Když tedy nezmoknu. Jestli se vám stává, že zapomínáte zapnutou žehličku v elektrice jako já, nemusíte se bát, že vyhoříte. Kartáč se automaticky po hodině vypne. Co bych také ještě chtěla zmínit je to, že má dlouhou šňůru, takže s ním můžete i chodit po koupelně. Šňůra je samozřejmě i protáčecí. 

A jak dopadly mé vlasy po použití?

Před



Po





Co na kartáč říkáte?


PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Mějte se krásně,
Vaše



11 komentářů:

  1. Mně se výsledek líbí, ale mně by se líbily spíš ty tvoje vlásky, jak je máš na první fotce. Co bych za to dala mít jich hodně a ještě takhle vlnité. :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá dobře. Už dlouho po podobném žehlícím kartáči pokukuju, ale nikdy jsem neměla odvahu respektive dostatek důvěry, abych skutečně zainvestovala :D

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá vážně skvěle! Takový kartáč už sháním docela dlouho...:D
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  4. Kartáč vypadá docela dobře. Mám doma podobný z aliexpressu a jsem s ním velmi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Výhru ti moc přeju, vypadá to na super věc, kterou bych já osobně taky ráda vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  6. Výsledek vypadá skvěle, ani by mě nenapadlo, že kartáč dokáže až tak moc narovnat vlasy :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Nedávno jsem na něco takového koukala v obchodě a přemýšlela jsem, jak moc to asi funguje. Takže díky za recenzi! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Cekala bych od kartace vic.. tutiz jeste ze jsem koukla na recenzi... 😉 diky
    Šárka z blogu www.skarkiska.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ten kartáč vyzerá supeeer :O
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Beautiful hair and product! Have a great day doll!

    New follower! Follow back? ;)
    MARY MARÍA STYLE

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3