#LittleChristmas2017 - Wishlist

středa 22. listopadu 2017


Ahojte,
nákupní centra se nám už zaplnila vánoční výzdobou, i když vlastně ještě není ani advent. Jak ale vlezly Vánoce už do obchoďáků, tak vlezla vánoční nálada na mne a já se už jen těším jak malé dítě. Nakupuji dárky, do konce listopadu je chci mít všechny koupené, abych to v prosinci nemusela řešit. Nikdy to v prosinci nechci řešit, přece jen si chci užít samotné Vánoce a se stresem, že nestíhám koupit všechny dárky to prostě nejde. Teď jsem se ale zase zasnila. I když ne úplně z cesty, protože přicházím s druhým článkem ze série článků k těmto Vánocům. Tak se na ten můj wishlist pojďme podívat.

Zdroje všech obrázků - google.com

1. Tabulka Butlers - Na tuto tabulku koukám už dlouho. Je mi jasné, že ji nepotřebuji k ničemu smrtelně důležitému, ale zdá se mi jako skvělá dekorace do interiéru. Určitě by mi každý den, co bych byla doma, připomínala, že už je advent, kdybych na to náhodou zapomněla. A když bych vstala 24. prosince, tak by mi dokonce připomněla, že je Štědrý den. A pak další a další příležitosti. Jen jak ji vysloveně nepotřebuji, tak na ni nechci plýtvat peníze, které bych mohla dát do dárku pro někoho jiného. No tak uvidíme, jestli ji nakonec v obchodě nechám a nebo si ji odnesu.

2. Přírodní vlasová kosmetika - Dále bych si přála nějakou tu přírodní vlasovou kosmetiku. Už nějakou dobu používám jen tu a vyhovuje mi. Mé zásoby, které mám doma, mi začínají pomalu docházet, takže by bylo na čase se porozhlédnout po nějaké nové. Tuto od Faith in Nature jsem si oblíbila. Není úplně drahá, krásně voní a svůj účel plní.

3. Krátký teplý cardigan - Cardigany jsem začala nedávno hodně nosit. Mám slabé, silné, dlouhé a krátké. Bohužel ale nemám doma kombinaci krátkého teplého cardiganu, proto bych si nějaký ráda pořídila. Vybrala jsem si totiž kratší zimní kabát a nechci, aby mi byla zima a aby mi cardigan koukal pod kabátem. Jasný, mám krátký svetry, ale nechci vypadat, že pořád nosím jen ty stejné a samé svršky.

4. Yankee Candle ve skle - Už je to docela dlouho, co jsem si zamilovala tyto předražené ale krásně vonící svíčky. Celou dobu si kupuji jen votivní svíčky a nebo teď vosky, pořídila jsem si totiž aroma lampu. Vybrala jsem si už dokonce vosk na Štědrý den, který budu pálit. Jo, jsem docela dost velký nadšenec. Docela dost se mi líbí Yankee ve skle, takže bych si nějakou takovou taky přála, ale než si ji pořídím, musím si vybrat tu svou nejlepší a nejúžasnější vůni. A tomu ještě nějaký čas dám. 

5. Plátěná taška - Plátěnku jsem si už vlastně pořídila, ale tento wishlist jsem sestavovala už dřív a rozhodla jsem se ji tu nechat, protože k ní chci něco napsat. Nikdy jsem těmto taškám nepřišla na chuť a pořádně jsem ani nevěděla, na co bych je používala. Vídala jsem totiž lidi je nosit normálně do školy. To mi přišlo hrozně nepraktické. Pak mne ale začalo štvát si kupovat nové a nové igelitky, když jsem šla na nákup. Nikdy mne totiž nenapadlo si vzít nějakou starou do batohu. Vlastně tedy napadlo, ale nikdy jsem to nezrealizovala ve správný čas. Proto jsem se rozhodla pro plátěnku, kterou prostě NESMÍM z batohu vyndat. Je to neskutečně praktická věc.

6. Věci na balení dárků - Hnědý jednoduchý balící papír. stužky, jmenovky, přírodní provázek a různé živé i umělé dekorace na dárky. Tím živé i umělé myslím různé větvičky. Letos jsem si vysnila zabalit dárky právě do tohoto stylu a tak jsem začala věci na samotné balení shánět. Něco sice už mám, ale ještě ne vše a proto to sem patří. Až dárky zabalím, určitě se zas pochlubím v článku jako minulý rok. 

7. Ponožky - Co by to bylo za Vánoce bez ponožek? Tak teď mi schválně řekněte, kdo je nikdy nedostal a kdo je dostává rád. Já jsem za ně vždy vděčná a proto doufám, že se objeví pod stromečkem i letos. Jeden rok jsem je tam nenašla a byla jsem z toho v rozpacích a od té doby vím, že pro mne nejsou Vánoce bez ponožek ty pravé Vánoce.

Ale co si přeji nejvíce se nedá jen tak vyfotit a sdílet sem. Nejvíc chci povedený vánoční úklid. Bez pořádně uklizeného pokoje to přeci nemohou být spokojené a klidné Vánoce. Chci krásnou atmosféru při samotném Štědrém dnu. A stromeček. Krásný stromeček, který na mne čeká zatím ještě v lese, ale já ho pak ozdobím. A opět na něj přidám nové DIY ozdoby. A klidné celé svátky strávené se svými blízkými, ale to snad ani nemusím zmiňovat, ne?

Povězte mi, prosím, kdo má také rád ponožky pod stromečkem, ať v tom nejsem sama. :D


PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

PPS: Jestli se vám u mne líbí, nezapomeňte mne sledovat v pravém menu pod "pravidelní čtenáři", ať vám nic neunikne. 

Mějte se krásně,
Vaše








21 komentářů:

  1. Ponožky jsou parádní a svíčku ti moc přeji.

    OdpovědětVymazat
  2. Také jsem měla vždycky vosky Yankee Candle a loni jsem dostala poprvé svoji svíčku ve skle :) Měla jsem velkou radost, protože je fakt boží a krásně voní. Letos jsem si koupila sama:) Tak přeji ať také pod stromkem nalezneš tu svoji:) A doporučuji objednávat přes candle direct (je to sice z UK a dodání je tak týden-14 dní, ale je to o dost levnější)
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za tip, možná ho využiji, jestli si budu svíčku kupovat :)

      Vymazat
  3. Yankee ve skle jsou opravdu moc krásné a najít si oblíbenou vůni v tom množství bude těžké. Já už pár oblíbených vůní mám a těším se na black friday. :-) Já ponožky pod stromečkem teda asi moc nepotřebuju. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už taky pár oblíbených našla, ale pořád jsem ještě nenašla tu úplně WOW vůni :)

      Vymazat
  4. Ponožek není nikdy dost, tomu úplně rozumím :D A přeji ti, ať se ti všechna přání splní :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, čím více ponožek, tím líp :D Děkuji :)

      Vymazat
  5. Asi by mě potěšilo úplně všechno a svíčky od YC miluju! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  6. Vánoční ponožky si také nějaké chci pořídit, pokud je tedy nedostanu jako dáreček pod stromeček :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. Faith In Nature mám moc ráda! Co ti voní nejvíc? ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele nezkoušela jsem všechny, ale nejvíc se mi zatím líbil pomeranč :)

      Vymazat
  8. Já nakupuji dárky od října :D a momentálně mi chybí 2 dárky! :D. Yankee candle mám ráda, ale kupuji si pouze vosky do aroma lampičky:)).
    Ponožky pod stromeček miluju! :D Vždycky nám kupuje babička takový ty huňatý a teplý :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele já teď zjistila, že mi vlastně taky chybí už jen dva dárky, to je skvělé! :) Vosk od YC už doma sice mám, ale zatím jsem ho nezkoušela v aromalampě :)

      Vymazat
  9. Taky bych si přála mít nakoupený vánoční dárky do konce listopadu, ale letos mi chybí veškerá inspirace a vůbec netuším, co komu podarovat.. takže dárky nejspíš budu schánět na poslední chvíli :D Já jsem snad nikdy ponožky pod stromečkem nenašla, ale upřímně doufám, že se to letos změní :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě něco vymyslíš, je ještě dost času :)
      ponožky jsou nejlepší, tak ti přeji, ať je najdeš pod stromečkem :)

      Vymazat
  10. Pomožky jsou prostě klasika. Pamatuju si jak jsem je jeden jediný rok nedostala a připadalo mi to hrozně zvláštní :D miluju i takové ty chlupaté prstové ponožky - přítel to nesnáší, prý v nich vypadám jako Grinch :/ :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám ráda teplé ponožky pod stromečkem, protože je v zimě vždycky ocením. Jako malá jsem je ale nesnášela :D celkově mi vadily měkké dárky a teď je mám skoro nejradši. Líbí se mi, že máš takový hezký, skromný wishlist :) Přírodní vlasová kosmetika by mě taky potěšila a jinak já letos nic konkrétního nechci, dostanu určitě nějaké oblečení a kosmetiku, to vždy potěší :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
  12. Ponožky jsem dostala už párkrát, ale většinou si sama kupuji takové, které se mi líbí, takže se to nestává moc často, ale chlapská část rodiny je dostává každý rok a vždycky jsou za ně rádi. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3