8 novoročních předsevzetí, která bych si měla dát

neděle 31. prosince 2017


Ahojte,
tak už je tady, už dnes večer se rozloučíme se starým rokem, s rokem 2017. Opět budeme do května psát datum právě se starým rokem a opět budeme doufat, že se náš život zázračně s tím novým zlepší. Přesně tak si představuji datum 1. 1. 2018. Toto datum symbolizuje i všechna možná předsevzetí. Nikdy jsem si je moc nedávala a když už, tak jsem je stejně nedodržela. Vím to o sobě, proto je už neberu až tak vážně. I přes to bych si ale chtěla sepsat to, co bych na sobě či na svém životě chtěla zlepšit. Proto přicházím s článkem o předsevzetích, která bych si měla dát, ale pravděpodobně to zase nedopadne.


Pro pokračování ve čtení klikněte na:


Oběhat všechny doktory, které jsem zanedbávala - Jo, přesně tohle mi jde ze všeho nejméně. Vždy mi totiž přijde, že vysedávání u doktorů je zbytečně zabitý čas a jak mi to už nehlídá mamka, tak to prostě hrozně zanedbávám. Proto bych se chtěla tento rok dokopat k tomu, abych je všechny navštívila. A ne, nebudu sem radši psát kde jsem jak dlouho nebyla, nešla bych vám vůbec, ale vůbec příkladem.

Zlepšit kvalitu svých vlasů - Od té doby, co jsem si v pubertě každý den žehlila vlasy, mi přijdou takové polámané a unavené. Teď už sice ne tolik, protože jsem s každodenním žehlením už dávno přestala a teplem je zatěžuji jen před maturáky, ale pořád mám pocit, že nejsou v tom top stavu. Proto bych si chtěla poupravit jídelníček tak, aby byly mé vlasy šťastnější. A pořádně je ostříhat, abych se zbavila všech zničených konečků.

Dodržovat pitný režim - Tak toto je další věc, hned tedy po těch doktorech, která mi fakt nejde. A trochu víc to i souvisí s druhým bodem. Nemám tak často žízeň a většinou si nevzpomenu, že mám pít. A ne vždy piji jen čistou vodu, přiznám se bez mučení, že jsem velkým milovníkem Coca Coly. Tím to ale naštěstí končí. Chtěla bych proto omezit pití koly a celkově pít více vody.

Dodělat třeťák - Každý rok si dávám takovéto předsevzetí a zatím jsem ho vždy dodržela. Proto doufám, že se mi povede i tento rok a už na jaře se o tom budu moct přesvědčit. Tak s chutí do zkouškového, které mne teď v lednu a únoru čeká. 


Být šťastnější - Prostě neřešit tolik blbostí a jen si užívat života. To bych fakt chtěla a taky bych si to přála.

Navštívit Norsko - Přesně tento bod máme s kamarádkou už naplánovaný, tak se jen modlím, aby to dobře dopadlo a fakt jsme jely. Je to ještě tak daleko a tolik věcí se může ještě změnit. 

Zlepšit se ve focení - Jak víte, nadělila jsem si k Vánocům Olympus PEN a teď se učím s ním fotit. Třeba před dvěma dny jsem byla fotit fotky, které vidíte tady v tom článku. Chtěla bych se ve focení zlepšovat, abych se jednou nemusela za své fotky stydět a abych s nimi byla spokojená.

Pokračovat v psaní blog a získat nové čtenáře - Jo, i tento rok se budu opakovat a řeknu, že mne psaní neskutečně naplňuje, že mne to baví čím dál více a že už je to vlastně tak trochu součástí mého života a že s tím za žádnou cenu nehodlám končit. Naopak. Pořád přemýšlím, jak blog posunout dál a jak ho zlepšit. Jak o sobě dát ještě víc vědět. A prostě chci pro vás dál psát a už bych se tu neměla tak dojímat. 


Tak a to by bylo ode mne dnes vše. Koukejte ten nový rok přivítat přesně tak, jak si vy přejete. I kdyby to znamenalo jen tak sedět doma. Nepřežeňte to zas moc, ať se nového roku dožijete a hlavně buďte šťastní. Přeji vám ten nejkrásnější rok, který jen může být. Přeji vám plno úsměvů, úspěchů a poznání. Uvidíme se v roce 2018 už brzy. Dáváte si novoroční předsevzetí? Jaká?

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

PPS: Jestli se vám u mne líbí, nezapomeňte mne sledovat v pravém menu pod "pravidelní čtenáři", ať vám nic neunikne. 

Mějte se krásně,
Vaše


8 komentářů:

  1. Ja by som sa chcela zmeniť. Možno nie až tak vzhľadovo,(žiadné plastické operácie neplánujem. :D) Len by som si chcela zmeniť svoje doterajšie okuliare a zmeniť sa v svojom správaní. Ľudia okolo mňa ma ovplyvnili. A to som práve nechcela dopustiť. :)

    Prajem šťastný nový rok. :)

    Ann´s Life

    OdpovědětVymazat
  2. Co bys rozhodně neměla podceňovat, je zubař. :) Já k němu taky pár let nezašla, no - a nakonec jsem si našla novou zubařku, která je moc šikovná a která se nebojí používat nejmodernější metody a postupy. Takže se nemusím bát, že budu mít v padesáti klapáky. :)

    Co se týče pitného režimu, já na něj taky nikdy moc nebyla, ale vyřešila jsem to tak, že si v průběhu dne položím do své blízkosti sklenici s vodou nebo hrnek s čajem. To člověka donutí se průběžně napít, i když nemá vysloveně žízeň.

    Přeji úspěšný rok 2018! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nórsko by som chcela veľmi navštíviť aj ja. Prajem ti aby sa ti všetko splnilo a taktiež veľa úspechov v tomto roku :)

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  4. Přeji, aby se ti to všechno povedlo. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já si teda předsevzetí dávám a minulý rok jsem většinu z nich i dodržela, což mě hodně překvapilo a byla jsem nadšená. Takže letos dávám další. Baví mě se takhle někam posouvat a aspoň mám motivaci dostat se k cíli. (Pro rok 2018 jsem si například stanovila naběhat 300 km, fíha)
    Ale ne, že bych konečně našla někoho, kdo na doktory taky tak trochu prdí? Já sice na preventivky chodím (někdy s nějakým tím zpožděním), ale když mi něco je, tak se nikam nedokopu. To to radši vydržím a ono to pak přejde. Moje filozofie, ehe.
    Pít víc vody jsem si dávala právě loni. V září jsem se vrátila i k běhání po asi dvou měsíční pauze a voda se s tím docela svezla, takže teď dávám minimálně litr a půl čisté vody denně a nepovažuji to za problém. Což je fajn, tělo i mysl si na to zvykly, takže dobrý.
    Cestování je mé velké hobby. Miluju to. loni jsem s kamarádkami byla v Budapešti a letos jsme si předsevzaly Amsterdam, tak snad nám to všem vyjde.
    Také ti přeji ten nejkrásnější start do nového roku a ať se ti všechna přání vyplní.

    OdpovědětVymazat
  6. Já na preventivky chodím pravidelně, ale jelikož nesnáším telefonování, objednávám se všude se zpožděním třeba o měsíc nebo dva :D fotky jsou krásné, taky bych si ráda pořídila foťák, tak doufám, že se mi v létě povede najít dobrou brigádu, abych si na něj vydělala alespoň zčásti. Norsko je také můj sen :) hlavně hodně štěstí do roku 2018 a ať se přání plní :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
  7. Hneď pri prvom tvojom predsavzatí, ktoré by si si mala dať, som sa neskutočne bavila. Ja som ich za posledné roky zanedbala až veľmi. Tiež by som to mala napraviť. :D Inak si predsavzatia ani nejako nedávam lebo mi to príde totálne zbytočné, poznám sa a najskôr by to dopadlo nejako podobne ako u teba. Práve som o tom na blogu pridala článok, takže to ani vysvetľovať nebudem. Držím prsty v novom roku a prajem ti veľa úspechov, snáď z tvojich "predsavzatí" splniš aspoň niečo. :D
    S podzravom,
    Kristyn Marama

    OdpovědětVymazat
  8. S tím pitím to mám bohužel dost podobně, budu se sebou muset začít něco dělat...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3