Kosmetika LA girl - líčení a první pocity z produktů

středa 13. prosince 2017


Ahojte,
díky výzvě se serverem blogerky.cz jsem dostala možnost vyzkoušet některé kousky z dílny kosmetické značky LA Girl. Připravila jsem si pro vás první pocity právě z této dekorativní kosmetiky. A ještě než se začtete do tohoto článku, můžete se zúčastnit mé vánoční a narozeninové giveaway, kterou naleznete zde. Tak a teď na to už můžeme jít!


A co jsem dostala na vyzkoušení?
Face Primer - Od tohoto výrobku nemám nějaké vysoké očekávání. Přeji si jen, aby vyhladil pleť a pomohl makeupu trochu s výdrží.
Make up - Když se na něj tak koukám, mám vážné obavy, že bude o několik odstínů tmavší než má pleť. Je proto dost možné, že jediný tento výrobek neuvidíte ve výsledném líčení.
Tekutý korektor - Doufám, že mi odstínově bude sedět alespoň korektor, protože ten vypadá, že má trochu světlejší barvu. 
Tekutá matná rtěnka - Tak nějak je mi jasné, že nebude mít výdrž jako má oblíbená rtěnka od theBalm, byla bych ale ráda, kdyby vydržela alespoň dvě tři hodinky. To si také otestujeme.
Matná rtěnka - Moc se mi líbí ta barva, taková ta baby pink. Barbínkovská. Tuto rtěnku vám sice na rtech předvedu, ale okamžitě ji nahradím tou tekutou. Neočekávám, že by tato vydržela na rtech dlouho a trochu se obávám, aby vůbec vypadala hezky. Mám s těmito druhy rtěnek špatné zkušenosti.

Co mi na této kosmetice trochu vadí už teď, je to, že nemá vůbec žádné názvy odstínů. Jasný, u rtěnek je to docela jedno, ale zrovna u toho makeupu a korektoru bych ráda věděla, jak moc tmavé jsou, aby mi hned mohlo být jasné, že toto doopravdy fungovat nebude. Ale teď už se du s těmito produkty nalíčit!

Pro pokračování ve čtení klikněte zde:



Primer je silikonový a dělá mi stejný efekt jako můj oblíbený satin make up base od Dermacolu. Takže už po jeho nanesení je mi jasné, že makeup k pleti hezky přilne, tak doufám, že se nepletu a že makeup bude vypadat stejně hezky. U makeupu to dopadlo přesně stejně jak jsem čekala. Odstín mi absolutně nevyhovuje a navíc má i žlutý podtón. Ten si s mou pletí s růžovým podtónem také vůbec nerozumí. Proto ho jdu odlíčit a začnu znovu se svým makeupem. Tento makeup je ale takový více tužší a oproti L'Oréal True Match se o dost hůř zapracovává do pleti. Když už se vám to ale povede, výsledek vypadá hezky. Zdárně kryje a nedělá na pleti žádné fleky. S korektorem jsem neměla žádný problém. Odstín mi sedl. Jediný, co se mi trochu nezamlouvalo byl aplikátor, který vidíte nad tímto odstavcem. Než z tubičky vymáčknete alespoň trochu korektoru, musíte ji stlačit téměř na dotek, proto se domnívám, že korektor nevydrží dlouho a brzo i pude blbě vymačkávat. Toto schválně vyzkouším. Jinak kryje hezky a není nijak nepříjemný. Barbie rtěnka je nakonec lepší, než jsem čekala. Sice zvýrazňuje nedokonalosti na rtech, ale nezvýrazňuje vrásky a toho si cením. A ještě krásně voní. Jak jsem z ní ale byla nadšená z jejího odstínu, tak teď už tolik nejsem. Přijde mi, že mi tento odstín vůbec nesluší. Tekutá matná rtěnka má odstín, který se mi líbil už ze začátku. Je taková růžovo fialová. Tato barva mi fakt sedla, řekla bych. Kryje hezky a její výdrž je také obstojná. Rtěnka mi vydržela takové tři hodinky, během kterých jsem pila čaj a jedla ne úplně suché jídlo. Jasný, ztrácela se od středu rtů, ale nevypadalo to nějak příšerně. Celý den sice krásná nevydrží, vyžaduje si některé ty úpravy, ale ty jsou potřeba hlavně kvůli mastnějšímu jídlu.



Tak a teď už se můžete kouknout na výsledné líčení. Ještě bych řekla, že na oči jsem použila svou milovanou Sweet Peach paletku od Too Faced.







A když už jsem vyfotila tuto poslední fotku, tak bych vám ještě ráda pověděla něco o řasence, kterou mám na ni na řasách. Tuto řasenku jsem si koupila, když jsem se chtěla vyhnout koupi velké Better than Sex. protože se mi za nic před Vánoci nechtělo dávat tolik peněz. To určitě chápete. Chtěla jsem vyzkoušet nějakou ze Sephory a tak jsem si vybrala tuto. Slibuje hustší řasy, super intenzivní pohled, panoramatický pohled a že NESLEPUJE řasy. Tato řasenka mi ale slepuje řasy jak žádná jiná. Nepoužívám ji pořádně ani 14 dní a už jsem ji musela vyměnit. Zvolila jsem Paradise Extatic od L'Oréalu a doufám, že tato bude o dost lepší. Nakonec by se mi ještě vyplatilo si koupit velkou Better than Sex. No nic, to je život.


Tak a to by bylo z dnešního kosmetického článku vše. Zaujala vás některá věc? 


PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

PPS: Jestli se vám u mne líbí, nezapomeňte mne sledovat v pravém menu pod "pravidelní čtenáři", ať vám nic neunikne. 

Mějte se krásně,
Vaše



2 komentáře:

  1. Také jsem se účastnila testování, u mě nejvíce uspěl korektor a klasická rtěnka , měla jsem krásný červený odstín. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto kosmetiku chci vyzkoušet už dlouho, hlavně makeup :) Jinak ta růžová rtenka vypadá krásně :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3