#LittleChristmas2017 - Jak jsem letos zabalila dárky

sobota 16. prosince 2017


Ahojte,
jedna z věcí, kterou na Vánocích naprosto miluji, je zavřít se do pokoje a balit dárky. Několik hodin. Letos mi to, myslím, trvalo necelé 4 hodiny. Ale nevadí, skvěle jsem si to užila a klidně bych balila dál. Už ale není co. Nevadí. Klasicky jsem si zabalené vánoční dárky vystavila, je to taková pěkná dekorace. Jediný, co mne trochu stresuje, je to, že mi ještě nepřišel poslední dárek. Už jsem ale tak nějak vymyslela plán B, ale snad nebude potřeba. A jak letos dopadlo balení dárků u mne?


Letos jsem dárky zabalila přesně tak, jak mi to přišlo minulý rok zbytečné. Samolepky navíc, umělé větvičky a umělé šípky. Jmenovky a u každé jmenovky je i malá rolnička. Až je mi líto dárky rozdat a nechat obdarované rozbalit si je. Možná jsem jim radši všem měla dát prázdné krabičky a říct jim, že v dárku stejně nic není, ať si ho nechají zabalený jako dekoraci. "Bohužel" ale v každém dárku něco je, tak doufám, že balení potěší a na památku mám alespoň tyto fotky. 


Už minulý rok jsem psala, že nikdy nedokážu odhadnout, kolik budu potřebovat balícího papíru. A to se potvrdilo i tento rok. Koupila jsem si v Ikee tento hnědý, hnědý byl ale z jeho druhé strany, v igelitu vypadal bíle. Takže byla bojovka ho v prodejně najít, z webovek jsem totiž věděla, že tam nějaký takovýto být má. Koupila jsem si dvě role s tím, že mi to sotva bude stačit, když minulý rok jsem na tom byla přesně takto. Opak je ale pravdou. Nějak jsem si zapomněla přečíst, kolik metrů papíru v roli je, ale ruku na srdce, i kdybych si to přečetla, nic by mi to neřeklo, a koupila jsem rovnou dvě role. A celá jedna role mi zbyla. Nevadí, balící papír se vždy hodí a tento je fakt pevný a kvalitní. zbytek ozdůbek, stužku, samolepky, jmenovky, provázek, rolničky a větvičky jsem sehnala na Aliexpressu.


Opět jsem se snažila mít všechny dárky do konce listopadu u sebe. Musím říct, že se mi to letos docela i povedlo. Tedy kromě toho dárku, na který pořád čekám. Byl to ale zdlouhavý proces a v pátek jsem ho měla mít u sebe. Prostě Česká pošta a Vánoce. Tak snad ho brzy už dostanu. Jestli jste četli článek z minulého roku o dárcích, víte, že si vždy balím pod stromeček i něco pro sebe. Minulý rok jsem hned vykecala co, letos si to nechám až do článku o dárcích, které jsem dostala. Možná jsem to tedy vykecala už v nějakém z předchozích článků, ale nevadí. 


Když tak koukám na tu hromadu dárků, je mi jasné, že jich mám letos mnohem více než minulý rok a že jsem to možná trochu přehnala. Kdo ví. Hlavně když dárky udělají radost!

Jak balíte letos dárky vy?

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

PPS: Jestli se vám u mne líbí, nezapomeňte mne sledovat v pravém menu pod "pravidelní čtenáři", ať vám nic neunikne. 

Mějte se krásně,
Vaše





15 komentářů:

  1. Máš dárečky krásně zabalené, Leni! :-) Já se na to každý rok taky velice těším! Pokud se nic výrazně nepotentuje, snažím se mít dárečky pohromadě nejpozději v první půlce prosince. Spíš ale začátkem. Odpadnou všechny nervy a případné stepování před barákem a čekání na poštu, která toho má před Vánoci víc, než dost. A člověk si může užívat advent a jeho největší starostí je, jaký motiv namaluje na perníčky :-D
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné!! :-) Takový dáreček by se mi taky moc líbil. Jsi moc šikovná.

    OdpovědětVymazat
  3. To se mi moc líbí, vypadá to takhle moc hezky! Balila jsem dárky včera, ale někdy musím vyzkoušet i tento způsob. Tak snad příští rok :)

    OdpovědětVymazat
  4. Dárky máš krásně zabalené. Tenhle obyč papír teď hodně letí a vidím ho skoro všude, ale je to moc hezké. Já budu balit až 24. ráno :) je to už naše tradice. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, to vypadá moc hezky! Letos jsem si koupila stříbrný papír a vánoční červeno-bílé decentní vánoční washi pásky, tak to plánuji nějak vymyslet s tímhle. Ale až budu mít za sebou deadliny seminárek a předtermíny, do té doby bych se na to nemohla pořádně soustředit a nakonec bych si balení ani nepořádně neužívala. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Velmi hezky zabalené, já letos použila červený a zlatý papír, stuhy, sobíkové jmenovky i sušené pomeranče! :) Více inspirace najdeš u mě na blogu! :)

    LifestyleBirdie

    OdpovědětVymazat
  7. To je nádhera! Já používám vždy červený papír a bílou stužku, v jednoduchosti je krása :) Ale je mi pak líto, když to někdo hned roztrhá :D
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Obdivujem ťa, ako si sa s tým vedela krásne vyhrať. Ja balím klasicky len do obyčajného papiera. Niekedy je mi trošku ľúto, že na balenie miniem toľko papiera a ľudia ho len tak hodia do koša. Mohli by vymyslieť nejaký ekologickejší spôsob :D.
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezké, líbí se mi přírodní papír. Je to změna od těch barevných, lesklých, co jsou k dostání v obchodech. Vypadá to čistě a jednoduše. Pod stromečkem budou vypadat parádně :)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásně zabalené, tohle je přesně můj styl :) A zase se potvrzuje, že v jednoduchosti je krása!

    Sim in the Bubblegum
    Píšu, tedy jsem

    OdpovědětVymazat
  11. Teda, vypadají parádně. Takový jednoduchý styl. Ta hnědá by se mi kdekoli jinde nelíbila, ale v kombinaci s ostatními dekoracemi... pěkně se to k sobě hodí. :)
    Já balím letos jako každý jiný rok - jako tragéd. Na poslední chvíli, neumětelsky a křivě. :-D Jsem na to hrozně levá. I kdybych měla dárky včas koupené i zabalené, na ozdobu jako tyhle by se určitě nehodily!

    OdpovědětVymazat
  12. Ty jo, to je super! To by mi fakt bylo snad i líto rozbalit :) já jsem ráda, že se mi vůbec povedlo ty dárky zabalit nějak koukatelným způsobem :D

    LENN

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3