#LittleChristmas2017 - Mé vánoční líčení

středa 20. prosince 2017


Ahojte,
tak už je to skoro tady, už v neděli! Já se tak neskutečně těším! Už jenom 4 dny, ale to uteče, Lenko, to uteče. Dárky jsem už zabalila, takže tím si už čas krátit nemohu, takže jsem vymyslela jinou věc. Strávila jsem nějaký čas se svým vánočním líčením ve zlatých tónech. Sice si ho na Štědrý den dělat nebudu, protože doma z rodiny to nikdo neocení, ti by se mne spíš zeptali, co blázním a kam se chystám, a tak ho nosím alespoň takhle před Vánoci. Tak si ho jdeme rovnou ukázat.


Konečně jsem dostala šanci využít paletku od NYXu, o které jsem vám psala zde. Jak víte, paletka mne svou kvalitou moc nenadchla, ale dva třpytivé stíny jsou lepší. Jedna se o ten bílo-modrý a zlatý stín a právě ty jsem se rozhodla použít. Zlatá je jasná, je to barva Vánoc a barva, kterou jsem se rozhodla použít na toto líčení. Zvolila jsem tedy jednoduché hnědé kouřovky a přes horní víčko jsem hodila právě tuto zlatou. Bílo-modrý stín jsem použila jako rozjasňovač, nedávala jsem ale nějaké velké vrstvy, protože chci v tomto líčení vyrazit do školy. Na rty se mi už nechtělo dávat nic výrazného a tak jsem zvolila jen balzám na rty, bez kterého se takhle v zimě fakt neobejdu.





Tak a to by bylo ode mne pro dnes vše. Řešíte líčení na Štědrý den a nebo se vůbec nemalujete?
Já se trochu namaluji, jen ale hodně přirozeně.



PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

PPS: Jestli se vám u mne líbí, nezapomeňte mne sledovat v pravém menu pod "pravidelní čtenáři", ať vám nic neunikne. 

Mějte se krásně,
Vaše



5 komentářů:

  1. paletka vyzerá super, ten zlatý tieň vyzerá, že ma skvelú pigmentáciu. Na mojom blogu sa aktuálne tiež nachádzajú líčenia, tak ak chceš sa bež pozrieť ;)

    Šťastné a veselé Vianoce :)

    OdpovědětVymazat
  2. U nás by malování asi taky nikdo neocenil. Spíše by se ptali kam jdu. :-D Jinak je líčení pěkné a ten zlatý stín se mi moc líbí. Na Vánoce se líčím stejně jako ty, přirozeně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíce ze všech stínů mě zaujala ta zlatavě-žlutá :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Líčenie ti veľmi pristane :) Nikdy by ma nenapadlo použiť žltý očný tieň

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné líčení, i já mám v plánu na Vánoce nějaké zajímavější líčení :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3