#LittleChristmas2017 - Můj playlist + jak budu trávit Štědrý den

sobota 23. prosince 2017


Ahojte,
tak nám to zase neuvěřitelně rychle uteklo. Vždycky to rychle uteče. Škoda, že samotný Štědrý den utíká ještě několikrát rychleji. S tím se ale nedá nic dělat, i tak bychom si ho měli užít na všech 100%. Odpočívejte, válejte se a nic nedělejte. A jak budu trávit Štědrý den já?


Ráno budu mít budík už někdy na půl sedmou nejdéle. Vyrážíme totiž s mamkou, tátou a bratrem na lyže. Táta pracuje na sjezdovce a musí do práce, tak jedeme s ním, budeme lyžovat a on tam nemusí jet sám. Pak si dáme oběd, míváme rybí polévku. Zítra ale asi bude až déle. Po obědě přijde můj čas se zdobením stromečku, na to se fakt těším. Opět jsem si vyrobila nějaké nové ozdoby. Letos máme ale stromeček velký jako já, tím rozumějte hodně malý, tak snad jsem jich neudělala moc a doufám, že to bude vypadat dobře. Zdobením stromečku opět strávím skoro celé odpoledne, vždycky totiž musí být v rámci možností dokonalý. Jen doufám, že mi ho hned po nazdobení neshodí kočky a nebudu to muset dělat znova s rozbitými ozdobami. Pak nanosím dárky pod stromeček a už jen budu čekat, až bude hotová večeře, u nás je klasikou kapr a bramborový salát. A pak se už vrhneme na samotné dárky, půjdeme navštívit babičku s dědou a pak spát. 

A jaké vánoční písničky mi letos pořád hrají dokola?

Vánoce na míru - Ewa Farna


Snowman - Sia



Candy Cane Lane - Sia



Ho Ho Ho - Sia



Everyday is Christmas - Sia



Santa is coming for us - Sia


So this is Christmas - Celine Dion


Shake up Christmas - Train



Ještě bych vám chtěla na závěr popřát krásné Vánoce s vašimi blízkými, hlavně ať si je užijete a jste zdraví. Jo a taky bohatého Ježíška. 

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

PPS: Jestli se vám u mne líbí, nezapomeňte mne sledovat v pravém menu pod "pravidelní čtenáři", ať vám nic neunikne. 

Mějte se krásně,
Vaše





4 komentáře:

  1. To nové vánoční album Sia se mi líbí, i Gwen vydala a není to úplně špatné..

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný výběr vánočních písniček :) Krásně si užijte svátky :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné písničky, moc se mi líbí ta od Farné :)

    OdpovědětVymazat
  4. Siu si teď taky pouštím pořád :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3