HAUL | Prosinec 2017

středa 3. ledna 2018


Ahojte,
jako po každých Vánocích jsme se i tento rok vydaly s kamarádkou na povánoční nákupy. Vyrazily jsme do nového obchoďáku na Chodově a nestačily jsme se divit, jak je velký. A taky kolik tam je lidí. Čekaly se fronty na úplně všechno, bylo to docela šílené. Ale tím jsme se nenechaly odradit a celý den jsme si užily. Ještě před nákupy jsme se zastavily na oběd jsme v naší oblíbený korejský restauraci, v Bibimbapu. Jestli máte rádi ostrá jídla, rozhodně ji doporučuji. Kromě skvělého jídla je tam i nejlepší obsluha. Pan majitel je totiž neskutečně milý člověk a když odcházíte, osobně se s vámi rozloučí. No, ale článek má být o tom, co jsem si koupila, no ne? Tak jdeme na to.


V Praze jsem si chtěla pořídit hlavně tento stín na konturování od NYXu v odstínu 22 Taupe. Hledala jsem ho po celém Chodově a všude byl vyprodaný. Dokonce jsem se už začala smiřovat s tím, že si ho hold budu muset objednat s eshopu a platit poštovné. Nakonec jsem ale měla štěstí a v kamenné prodejně v Novém Smíchově jich měli velkou zásobu, alespoň tam byli na můj nálet připravení. Nikdy jsem na to konturování nebyla a když mi Pavel Bauer řekl, že můj obličej to vlastně ani nepotřebuje, zazdila jsem to úplně. Teď mne ale začaly chytat choutky se do konturování pustit a tak jsem si první musela pořídit nějaký ten stín. A toto je první a poslední kosmetická věc, kterou jsem si pořídila.

Pro pokračování ve čtení klikněte na:



Tuto halenku ze Stravadia jsem zkoušela už na podzim, ale nechtěla se mi za ní platit plná cena. Zkoušela jsem ji tenkrát v bílém provedení a to nevypadalo tak dobře. Tentokrát jsem se ale rozhodla, že ji vyzkouším v černé barvě a v té se mi už zalíbila. Jo, halenka je taková falešná Zara, ale líbí se mi a určitě ji unosím. Stála mne 349 korun. V poslední době mne totiž úplně přestaly bavit normální trička. 
A k mým rychle přibývajícím košilím a halenkám se rozhodně hodí tyto společenské kalhoty. Chtěla jsem přesně takovéto. Světle šedé a hlavně bez vzoru. Vždyť v jednoduchosti je krása. Sehnala jsem je v Bershce za 599 korun. Jo, jsou i v ostatních obchodech a dokonce i levněji, jinde mi ale přišly moc široké a takhle hezky mi sedly až tyto právě v Bershce. Už se těším, až je vytáhnu.
A právě k těmto kalhotám jsem potřebovala i nějaké boty. Původně jsem chtěla polobotky, ale žádné jsem nesehnala. Nakonec se mi zalíbily tyto v HM za 349 korun a určitě je unosím i k jiným outfitům.


Další halenka, která se mi zalíbila, byla tato z Cameiu. Konečně jsem tam využila svou věrnostní kartičku! Líbí se mi jak krajkou, kterou miluji, tak i průstřihy na ramenou. Stále mě nějakých 400 korun.
V Mohitu jsem si vybrala tyto normální modré džíny. Nedávno jsem si tam totiž koupila černé džíny a fakt mi sedly, jsou pohodlné a skoro nenosím žádné jiné a tak jsem se rozhodla, že si tam koupím i normální modré. Stály 399 a sedí stejně dobře jako ty černé.
K Vánocům jsem ještě dostala tuto kabelku z Mohita, chtěla jsem totiž nějakou do školy, kam se mi vejde všechno učení, právě ke kabátu, který uvidíte za chvíli. Nějak mne totiž přestalo bavit nosit jen batoh a tak jsem se rozhodla pro změnu. A musím vám říct, do té kabelky jsem se úplně zamilovala! Stála asi 900 korun, už si tím nejsem úplně jistá.



Tričko od LucyPug jsem si přála k Vánocům. Jsem šťastná, že jsem ho dostala, protože je fakt krásné a miluju mopsíky. Jen je hodně oversized, což jsem nečekala a řekla si o Sko. Kdybych to věděla, volila bych ještě menší velikost. Ale nevadí, takto ho prostě vždy do něčeho zastrkám a jsem spokojená.
Po nějaké takovéto sukni jsem toužila už dlouho. Nakonec jsem ji objevila v Mohitu, kde měli právě toto mint provedení a ještě růžové. Nakonec mne ale víc očarovala právě mint sukýnka a proto jsem sáhla po ní. Stála mne 400 korun, i když na cenovce byla cena mírně vyšší. Měla jsem prostě takovéto fajn překvapení, vždyť to znáte. Jo a i tuto sukni naprosto miluji. 
Mým největším přáním byl nový zimní kabát. Měla jsem jeden, který byl ale z doby, kdy jsem byla ještě o 10 kilo těžší a tomu odpovídala i velikost. Topila jsem se v něm. Proto jsem si řekla o nový a vybrala si tento krásný z Vero Mody. Byl to vlastně první kabát, který jsem ten den viděla. A hned jsem se do něj zamilovala. Má fakt úžasný střih a je v něm teplo. Byl za 2300 korun.








Tak a to by bylo pro dnes ode mne vše. Ulovili jste něco v povánočních slevách?


PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

PPS: Jestli se vám u mne líbí, nezapomeňte mne sledovat v pravém menu pod "pravidelní čtenáři", ať vám nic neunikne. 

Mějte se krásně,
Vaše


17 komentářů:

  1. Páni, ty sis toho naoupila :D Vlastně ti to trošku i závidím, po Vánocích jsem taky byla nakupovat na Chodově a za celý den jsem si koupila jen jeden svetr a peněženku, ale aspoň něco :D Moc se mi líbí první halenka, škoda, že jsem ji tam taky neobjevila :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. naprosto super kousky! hlavne kabelka

    OdpovědětVymazat
  3. Halenky a kabelka jsou fakt super. Krásně jsi nakoupila. Já letos na výprodeje nešla, ale jak to tak vidím, asi se zajdu podívat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi líbí sukýnka z Mohito, přesně takovou bych si na jaro představovala :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Toadny haul teda :) Ja už som po Vianociach nešla na žiadne nákupy radšej som si užívala kľud a čas so svojou rodinou a peisteľom :) Nákupy mám rada,ale keď je v centre a v obchod až príliš veľa ľudí začínam mať hrozné nervy a v tej chvíli som čistý klaustrofobik :DD
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné kousky jsi vybrala, líbí se mi hlavně ty halenky :) v povánočních slevách jsem nic nekoupila, vyčerpala jsem úspory na prosincovou návštěvu Primarku :D

    LENN

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem neměla čas na nějaké povánoční slevy vyrazit :D ale na Chodově je hromada lidí pořád, hlavně teď jak ho rozšířili a je jedno v jakou denní dobu se tam jde :D
    Ta sukně je parádní, se mi líbí nejvíc a pak ta kabelka :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tá kabelka je úplne nádherná. Ja sa ešte na nákupy chystám, niečo ešte hádam ostalo. :D

    OdpovědětVymazat
  9. Vidím, že si si spravila Vianoce po Vianociach? :D Skvelé, najviac sa mi páči ta halenka ala zara :D Zaujímalo by ma aký je to materiál. Bohužiaľ som po Vianociach nenakupovala a vôbec neviem či to ešte má zmysel. Možno, že to dnes pôjdem skúsiť. :D Nejako si ma inšpirovala.
    S podzravom,
    Kristyn Marama

    OdpovědětVymazat
  10. Škoda jen, že se nedíváš přímo na nás do objektivu. Tričko s pejskem je super a kabelka taky :)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné kousky! Ta halenka ze Stradivaria a šedé kalhoty jsou top ♥ Já jsem udělala nějaké nákupy včera :) Za 14 dní se chystám znovu. Ceny ještě půjdou dolů. Za těch pár let, co to sleduju, to už mám zmáklé :D
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné věci jsi si pořídila :)

    OdpovědětVymazat
  13. Musíš říct, že nákupy jsi teda nezanedbala a nakoupila si toho dost. Ačkoli to není uplně můj styl, kousky se mi líbí. Co mi ale totálně padlo do oka je ta sukně z Mohito, tak ta je naprosto nádherná!:)

    anmapri.blogpsot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Nádherné kousky, moc se mi líbí ta druhá halenka. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3