Wishlist zima 2018 + co se mi splnilo z mého vánočního wishlistu?

sobota 20. ledna 2018


Ahojte,
ráda se hrabu ve věcech, které bych mohla mít. Ráda sním, jak je mám. A ještě radši pozoruji, jak si své přání plním, jak se má přání plní a jak to s vysněnými věcmi nakonec dopadne. Proto jsem si na dnes připravila další wishlist a ohlédnutí za minulým wishlistem. Co se mi splnilo a co ne? Ráda bych tímto stylem totiž začala psát všechny wishlisty. Wishlistů je totiž plno, ale článků o tom, co z nich si blogerky doopravdy splnily, těch už je méně. Tímto článkem si tedy dávám pravidlo, že když budu psát nový wishlist, vždy v něm musí být ohlédnutí za tím starým. Co na to říkáte? Tak jdeme rovnou na to!


1) Lipstories od Sephory - Tyto rtěnky mne oslovily. Nejvíce tedy ta s mopsíkem, ale po chvíli přemlouvání sebe samy mi došlo, že černou rtěnku nosit fakt nebudu a tím pádem, že ji ani nepotřebuji. I když je na obalu mopsík. Vyhlídla jsem si proto tyto čtyry a jednu z nich bych si ráda pořídila. Mým největším favoritem je ta poslední, protože vypadá jako rtěnka "moje rty ale lepší" a přesně něco takového bych si i přála na každodenní nošení. Hledala jsem jen mezi krémovým finišem, protože na každodenní nošení nechci nic, co by vysušovalo rty. Navíc se mi tyto matný rtěnky v tyčince na mých rtech vůbec nelíbí.

2) Zajímavá kabelka - Momentálně bojuji s tím, jestli si mám koupit tuto z obchodu Stradivarius. Líbí se mi, je krásná, ale když jsem ji byla obhlédnout naposledy, zbyly už jen kousky, které měly dost vytahané nitě a nevypadalo to moc dobře. Nechtěla jsem si něco takového kupovat, i když byla ve slevě. Jak víte, razím heslo, že v jednoduchosti je krása. Občas ale i já dostanu chuť svůj outfit trochu vyšperkovat a jelikož se můj šatník skládá ze samých jednoduchých věcí, ráda bych si pořídila nějakou takovouto zajímavou kabelku.

3) Střední Yankee Candle - Ani nebudu počítat, po kolikáté mám tuto svíčku ve svém wishlistu. Pořád ale hledám svou nejoblíbenější vůni a až ji najdu, ráda bych si pořídila i nějakou ve skle. Prozatím ale zůstávám u votivek. Nedávno jsem se sice dostala na Chodov do obchodu s těmito svíčkami, ale jako naschvál jsem měla rýmu, takže jsem nic necítila. Škoda, byla to skvělá příležitost si tu svou nej vůni najít!

4) Alverde denní krém z bio divoké růže - O této kosmetické značce vím už dlouho, nikdy jsem ale od nich nic pořádně neměla. V jedné giveaway jsem ale vyhrála miniaturku denního krému z bio divoké růže pro suchou pleť a musím říct, že tento krém plní vše, co od denního krému potřebuji a navíc značka Alverde je přírodní kosmetika. A k tomu všemu je dokonce i za skvělou cenu. Až mi dojde ten, který teď používám, pro tento od Alverde si s nadšením poběžím.

5) Oxalis čaje - Dva tyto sypané čaje jsem dostala k Vánocům. Oba dva jsou zelené s příchutí a oba dva mi chutnají. Ráda bych si proto vybrala nějaké další, klidně i jen ovocné. Poslední dobou se ze mne totiž stal totální milovník čaje. O tom jsem ale už vlastně psala na svém Instagramu, tak jestli mne ještě nesledujete, můžete zde.

6) Mikina a nebo tričko do Pink - Poslední dobou jsem si začala pořizovat samé halenky, košile a světříky a tento styl úplně miluji, ale i já občas mám chuť neřešit, co si beru na sebe a natáhnout na sebe něco pohodlného. Proto bych byla šťastná za mikinu od Pink, protože se mi hrozně líbí, jak některé jejich mikiny vypadají. A byla bych šťastná i za tričko a abych řekla pravdu, ještě jsem se nerozhodla, co by se mi líbilo více. Ale na ty líné dny bych za nějaký takovýto kousek byla šťastná. Co si ale budeme povídat, není to nejlevnější záležitost, takže si to asi jen tak nesplním. 

Pro zjištění, co jsem si pořídila z vánočního wishlistu klikněte na:




1) Tabulku Butlers jsem na základě tohoto wishlistu dostala k Vánocům od kamarádky a byla jsem za ni fakt šťastná. A pořád jsem. Často si na ní měním nápisy a pořád mne dost baví.
2) Šampony a kondicionéry od Faith in Nature jsem si nedávno také pořídila a už se těším, až je všechny zase otestuji.
3) Dalším mým přáním byl krátký a teplý cardigan. Ten jsem si nakonec vybrala dva dny před Štědrým dnes a následně jsem ho pod stromečkem našla.
4) Yankee Candle ve skle jsem si ještě nepořídila, objevila se mi ale v dalším wishlistu, který jste právě dočetli. A v tom z léta byla taky. Možná už je na čase si fakt nějakou pořídit nebo mé wishlisty za chvíli nebudou o ničem jiném.
5) Plátěnku jsem u sebe už měla v době vydání tohoto wishlistu a myslím, že jsem to v něm i zmínila. Plátěnka je ale neuvěřitelně praktická věc, jestli o ní uvažujete, určitě si ji pořiďte! Vrátí se vám to, nebudete-li tedy zapomínat ji s sebou nosit.
6) Dále jsem si přála věci na balení dárků. I ty jsem si pořídila a mohli jste je vidět v tomto článku.
7) Pod stromečkem jsem chtěla najít nějaké ponožky. To bylo mé velké přání. To se mi nakonec splnilo, dostala jsem jedny vánoční a jedno balení normálních kotníčkových ponožek, který se vždycky hodí.

Tak to by byl konec tohoto zasněného článku. Jak se daří vám plnit si své wishlisty?

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

PPS: Jestli se vám u mne líbí, nezapomeňte mne sledovat v pravém menu pod "pravidelní čtenáři", ať vám nic neunikne. 

Mějte se krásně,
Vaše







10 komentářů:

  1. Yankee Candle miluje, tie vône sú dokonalé :) Alverde má skvelé masky, už mám zálusk na jednu ich pleťovú radu

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám moc ráda, když se zpětně dozvím, co si kdo ze svého wishlistu skutečně pořídil a koukám, že tobě se skoro všechno splnilo :) Věřím, že svíčku od Yankee Candle si do příštího shrnutí wishlistu taky pořídíš :) Po takovýchto zajímavých kabelkách s aplikacemi taky pokukuju, líbí se mi, ale mám pocit, že to je taková spíš módní vlna a já přeci jen mám radši univerzálnější kousky :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Great post, dear!

    I'm following you and I hope you will follow me.
    adellinasworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ta kabelka vypadá úžasně, ale jestli už jsou tam jen špatné kusy, tak bych jí asi nekoupila..

    OdpovědětVymazat
  5. Ja si takéto wishlisty nerobím, lebo potom som stále sklamaná, že sa mi to nepodarilo :( Ale momentálne som si splnila z wishlistu rúž od MACu a Yankee <3
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  6. Veľmi pekné wishlisty, vedela by som si vybrať :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. To je moc hezký wishlist! :) Věci od Pink jsou určitě i na mém seznamu, ale jak jsi říkala. Není to nejlevnější záležitost a chci si spíše koupit nějaký kousek, až budu v Americe, jestli se tam někdy podívám, jelikož tam oblečení bývá někdy o dost levnější. :)
    Je to zajímavý nápad, dělat takové shrnutí. Já jsem ho popravdě nikdy neudělala, je pravda, že wishlist jsem zatím ani jeden 100% nesplnila. Asi jsem moc náročná. :D :)
    Tak doufám, že se ti toho splní co nejvíce! :)
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
  8. Já hrozně ráda virtuálně nakupuju, ale hlavně tak, že potom nic nekoupím! :D Ušetřím peníze a nakonec většinou zjistím, že většinu těch věcí ani nepotřebuju nebo nechci. Za to, když na ně potom nemůžu zapomenout, vím, že je to trefa do černého! :D
    Jinak Alverde je super, já na pleť nedávám skoro nic jiného, co se krémů týče. ;) A Yankee candle bych si taky přála, ale co jsem tedy čuchala jejich vůně, tak mi zatím všechno hrůzně smrdělo :/

    Ale musíme si dávat pozor, abychom se za těmi materiálními věcmi moc nehonili! :)

    Infinite treasure

    OdpovědětVymazat
  9. Svíčky ty jsou moje :) moc hezké wishlisty.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  10. S tým rúžom si to skvele vystihla. Tiež hľadám nejaký rúž, ktorý by mi vyhoval na každodenne nosenie a pritom by vyzeral podobne ako moje pery, len o niečo lepšie. :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3