Mé oblíbené instagramové účty | zima 2018

sobota 24. února 2018


Ahojte,
poslední dobou mne Instagram baví víc a víc. A to jsem ještě před rokem byla přesvědčená, že už mne prostě nemůže bavit víc. Může. Jelikož tam trávím hodně svého času, rozhodla jsem se se s vámi podělit o mé oblíbence právě na Instagramu. Snažila jsem se pro vás vybrat takové profily, které nejsou tak známé. Jasný, mohla bych vám tu "představit" všechny známé blogerky, ale přijde mi to zbytečné. Podívala jsem se tedy do seznamu lidí, které sleduji a snažila jsem se pro vás vybrat ty, o kterých si myslím, že ne všichni je znáte, ale stojí za sledování. A jestli ještě nesledujete mne, můžete zde.

Ještě bych se s vámi chtěla podělit o jednu věc, než začnu. Poslední dobou mám s Instagramem neshody. Instagram nezobrazuje moje fotky pod hashtagy, které napíši. Nevíte někdo, čím to je? Je to zase nějaký nový algoritmus, který nezobrazuje fotky firemních profilů? Profil mám právě firemní a tudíž i veřejný. Tak a myslím, že už nám nebrání nic v tom začít.


Kačku jsem začala sledovat díky jejímu blogu Instantní krása, který pravidelně čtu. Kačka miluje kosmetiku, jídlo a módu. Má snad úplně stejný vkus na nábytek jako já, proto si užívám její příspěvky právě z jejího bytu, který sdílí se svým přítelem. Baví mne i její instastories, přijde mi vtipná a snad u většiny jejích příspěvků se směji. 


Jo, tady jsem možná nevybrala někoho, kdo by byl ne moc známý. Veroniku znají snad všichni právě kvůli jejímu vztahu s Jardou Jágrem. Přesto ji tady zmíním, jelikož to není primárně blogerka, o které by mluvil celý tento svět. Veronika má krásné fotky a také mne baví, jak se v instastories pouští do českých médií, když o ní něco samozřejmě nepravdivého napíší. 

Pro pokračování ve čtení klikněte na:



Když chci nachytat nějakou tu inspiraci a nebo se jen kouknout na nějaké kosmetické příspěvky a zajímavé líčení, jdu na profil od Nikoly Mills, která píše stejnojmenný blog, který mne právě na tento instagramový účet přivedl. Nikola, nejenže vymýšlí skvělé líčení, tak má i skvělou kvalitu fotek a nápady na ně. Tuto blogerku jsem vám ale představovala již před rokem ve svém článku o blogerkách, které ráda sleduji za jaro 2017.


Radku a její blog Sagi style jsem vám představovala již v článku zmíněném výše. Na její instagramový profil mne přivedl její blog. Radka dělá hlavně fashion a mne se její styl oblékání hodně líbí. Tedy až na nějaké výjimky. Ty tu ale musí být, nikdo se neztotožní s vkusem jiného člověka na sto procent. Radka miluje tylové sukýnky a představuje je ve svých outfitech a právě tyto outfity jsou mými nejoblíbenějšími. Její outfity jsou ale všechny promyšlené a focení věnuje hodně času. Jo Ráďa je i maminkou a má snad toho nejroztomilejšího chlapečka, kterého jsem kdy viděla.


Terka je jedna z mála lidí, které jsem viděla naživo. Nemůžu moc říci, že jsem se s ní setkala, ale její přítel chvíli hrál florbal s tím mým, tak jsme občas seděly na stejné tribuně. Jak víte, nejsem žádná fitnessačka a tomuto stylu života se vůbec nevěnuji, Terka mne ale baví, jelikož všechny její příspěvky nejsou jen o fitness, ale i o kosmetice a oblečení.


Tak a máme tu další Terku. Tuto jsem začala sledovat právě díky jejím červeným vlasům a očním linkám, které se mi moc líbily. Terka se stejně jako předešlá Terka věnuje cvičení, ve svých příspěvcích je ale nemá zas tak hodně zastoupené. Je to studentka umění, která je v galerii jako doma. Miluje český hokej a během každého turnaje můžete ten daný turnaj prožívat s ní v jejích instastories. 


Weef můžete znát z jejího Youtube kanálu, který se jmenuje Weef's World. Weef je freelancer, který žije momentálně v Lisabonu. Její instagramový účet vám představuje, jak se v hlavním městě Portugalska žije. Jestli vás zajímá životní prostředí, u Weef rozhodně nasbíráte inspiraci. Propaguje zero waste a miluje cestování.


Míšin profil patří také mezi jeden z těch známějších a i přesto jsem se rozhodla, že ho sem zařadím. Míša je manželkou hokejového brankáře Saši Saláka, který pochází od nás ze Strakonic. Míša nám ukazuje, jak se žije v Rusku a jak žijí manželky hokejistů. Míša je zapálenou maminkou a jejím největším životním posláním je právě být maminkou svých 4 dětí. Prozatím čtyřech. Její profil je plný luxusu, ať už v jejím bydlení, manželství a nebo cestování. 


Jitka Nováčková také patří mezi ty známější osoby na Instagramu, dokonce bych řekla, že je z mého výběru nejznámější, protože je i youtuberka. Jitka je mi ale neskutečně sympatická a sleduji ji fakt ráda. Proto tu je. Její videa jsou vtipný, vždy se u nich tak nasměji. Jitka je modelka, která začala fušovat právě do Youtubu, proto na jejím kanále najdete i videa ze zákulisí modelingu. Třeba má video o tom, jak probíhá focení pro značku Hugo Boss.


Jako další profil vám představím profil, který není jen jednoho člověka a který netvoří jen majitelé. Fotíme Šumavu  je profil, který sdílí jak své fotky, tak fotky lidí, kteří jim pošlou fotky své. Na tomto profilu nejsou ale jen nějaké mazaniny. Můžete tu i načerpat inspiraci, kam se právě na Šumavu vydat a nebo hlasovat v anketách o nejlepší fotku uběhlého týdne. 


Na profil Sedmilhářek  jsem se dostala díky Marice, která hraje v Ordinaci v růžové zahradě 2, jo sleduji to, a hraje tam Bibi, mou nejoblíbenější postavu. Na to jsem pak zjistila, že tento profil spravuje spolu se svou kamarádkou Berenikou, která je fakt trhlá. Tyto dvě mne fakt baví.


A jako poslední vám tu představím profil Denisy, která píše blog Linheart. Denča je sportovkyně, bloggerka, studentka, ale hlavně neskutečná bojovnice. Prodělala nedávno operaci kolene, kvůli které se na chvíli musela vzdát sportu, který je pro ni vše. Teď s ním pomalu začíná v Nizozemsku, kam odjela na erasmus. Studuje totiž práva. 

Tak a to by bylo pro dnes ode mne vše. Už takto je to dost dlouhý článek. Samozřejmě bych mohla ještě připojit lidi jako je Nikol Štíbrová, ACOS atd., ale myslím, že to už nikoho nebaví. Přece jen kdo by chtěl číst tipy na Instagramy lidí, které už dávno zná.

Sledujete někoho z mého výběru? Zaujal vás někdo?

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde
V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

12 komentářů:

  1. Z týchto ľudí som nikoho nepoznala, ale určite si ich účty na instagrame rada pozriem :)

    Petra

    OdpovědětVymazat
  2. Z těchto profilů sleduji jen Nikolamills, ostatní nepoznám, tak je jdu prozkoumat. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nějaké sleduji už dávno a některé ne, tak díky za tipy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Z tohoto seznamu sleduju jedinou Weef a nově jsem díky tobě začla sledovat Veroniku. Já nejradši sleduju účty cestovatelské, artové, nebo modelky a instafamous holky, které jsou spíš alternativního stylu.
    Jinak já mám normálně osobní instagram a fotky se mi pod hashtagem normálně objevují :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pár už sleduji, nejvíc asi Nikolamills:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  6. Máme hodně podobné oblíbené účty :) Míšu Salak mám hodně ráda a teď úplně žeru její příspěvku o tom, jak se jí narodila Tattinka <3 Jíťu a Sedmilhářky také ráda sleduji. Teď jdu omrknout profil Terky Komínkové, zaujala mě svými vlásky. Skvělý inspirativní článek!!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. Vidím to na poriadnu dávku nedeľnej inšpirácie. :) Ja osobne nepoznám žiaden z týchto účtov, ale vždy rada skúmam a objavujem nové účty, z ktorých potom môžem čerpať inšpiráciu a motiváciu. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Většinu ani neznám. Musím se na ně podívat :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jíťu a Nicolu Mills také sleduji :-) mě hodně baví ještě třeba Páťa Solaříková :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  10. Nice článok aspoň mám nejaké tie typy koho si pozrieť na insta :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3