Můj březen 2018 - škola, párty, nemoc

čtvrtek 29. března 2018


Ahojte,
zase jsem se neozvala. Já vím. Jsem nenapravitelná! Teď už by to ale mohlo klapnout, už jsem posbírala nějakou tu energii po své jarní únavě. Jo, tento březen na blogu stál za starou bačkoru, ale přiznám se. Dnes jsem se šťastně usmívala při pomyšlení, až vám budu psát tento článek. Takže jsem zpět a začnu tím, že vám povím o svém měsíci březnu.


Březen začal tak, jak skončil únor. Školou. Opět je všude a člověk před ní prostě neunikne. Už jsem si tak nějak zvykla na svůj rozvrh. Je tedy mnohem méně nabytý než ten minulý semestr, máme ale zase o to víc samostatné práce. Ještě jsem vám neříkala, jaký mám rozvrh, že jo? V pondělí mám od devíti do dvou hodin a pak je čas na domácí úkoly. Úterý je nejdelší den - mám od osmi do šesti večer s tím, že většinou skončím dřív. Středu mám celou volnou a to vlastně znamená, že mám čas dělat domácí úkoly. Ve čtvrtek začínám v devět a končím ve dvanáct a nebo ve čtyry, podle toho, jestli je sudý nebo lichý týden. V pátek mám přednášky od osmi do dvanácti. Na rozvrh si rozhodně nemohu stěžovat. Na úkoly ale můžu. Haha. 

Pro pokračování ve čtení klikněte na:



Heh, poznáváte někdo, co je na této fotce? Ne? 
Byli jsme na exkurzi v továrně na různé betonové dílce. (Oni tam prostě vyrábí i plně funkční koupelny! To je jak v krtečkovi, v jednom dílu stavěli panelák a stavěli ho tak, ze na sebe skládali již vyrobené a zařízené místnosti. Tak právě toto mi naskočilo, když jsem viděla ty koupelny.) Konečně jsme se také koukli takto do výroby. A ve středu se jdeme podívat přímo na stavbu a na to se už docela i těším. (Ne tedy na těch 15 pater bez výtahu.)


Tento měsíc byl i tak trochu měsícem večírků. První večírek, který jsme navštívila byla party organizovaná studenty naší školy, ale jiného oboru. Proto jsem se tam cítila spíš jako návštěva. Co bych ale chtěla říct ohledně této párty je to, že jsem si poprvé vyzkoušela pivní štafetu. Já vím, ale zkusit se má všechno! A já vůbec nebyla marná. Spíš naopak. Jsem ráda, že jsem do toho šla.
Druhý večírek, který jsem navštívila se konal hned druhý den. A byl o dost poklidnější, neboť se jednalo o posezení s přáteli a hraní člóbrda. Hrajete vůbec ještě někdo rád Člověče, nezlob se? Já to miluji, je to skvělý relax. Následovala hra párty karty, ve kterým je vaším úkolem přiřadit k jedné kartě veprostřed další kartu tak, aby následující výtvor byl co nejvtipnější. A to je také skvělé, protože je to plné černého humoru a to já mám ráda. 


A to těchto dvou akcích jsem chytila horečku a myslela jsem si, že umřu. Myslím to samozřejmě ze srandy. Každopádně mi nebylo vůbec dobře, odjela jsem z Prahy dřív a na následujících pět dní jsem zalehla rovnou do postele a jen ležela a dospávala všechny možné deficity. 


A jaký byl váš březen? Máte rádi Člověče, nezlob se?

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde
V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

8 komentářů:

  1. Člověče, nezlob se, jsem hrála za mala snad každý den. Milovala jsem tu hru. Březen byl velmi náročný, především psychicky..

    OdpovědětVymazat
  2. Člověče mám moc ráda, přijde mi to jako takový dobrý party starter :) Jinak já byla nemocná minulý týden, takže asi nějaký měsíc nemocí :/

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  3. Člověče, nezlob se už jsem nehrála hodně dlouho, hrajeme jiné hry, když už si k tomu sedneme, jinak s rodiči hrajeme po večerech karty nebo golf na X-boxu. :) Ale myslím, že brzy začnu hrát s neteří. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzerá to na celkom zaujímavý mesiac. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Člověče nezlob se jsme hráli často jako malí a co si pamatuji, tak mě to moc nebavilo :D My v březnu psali ve škole nějaké testy, které se mi moc nepovedly, tak z toho nejsem zrovna dvakrát nadšená. Slavila jsem narozeniny, tak to asi bylo jediné fajn, jinak mě otravovala ta nekončící zima :D

    LENN

    OdpovědětVymazat
  6. Člověče, nezlob se jsem milovala jako malá, ale i teď si ho klidně zahraju :D

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Super článok, teda až na tú chorobu tá nebola super samozrejme. :D Ale už si určite fresh a plná energie. :) Neznášam keď ma zmohne choroba...odstaví to človeka na týždeň a môžem sa aj zblázniť od nudy a nič nerobenia. :D
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3