Recenze - L'oréal - Paradise Extatic

středa 4. dubna 2018


Ahojte,
dlouho jsem tu neměla žádnou recenzi na řasenku, že jo? A to jsem je psala tak ráda a snad na každou řasenku, kterou jsem vyzkoušela! No, je čas to napravit. Dnes se spolu koukneme na hodně známou řasenku od L'oreálu, která by se měla podobat, nebo měla... často je srovnávaná, Better than Sex of Too Faced, kterou jsem také měla. Tak co říkám na její levnější verzi?


Na Better than Sex mne nejvíce baví asi ten růžový obal. L'oreál nešel úplně stejnou cestou a růžové zvolil jen víčko řasenky. Zbytek mi přijde takový spíš rose gold. Každopádně co mne na tomto obalu trochu rozčiluje, je to, že mi přijde, že k sobě tyto dva díly moc nepasují. Že je ta řasenka spojená z řasenek dvou a že kartáček nepatří k náplni. Já vím, toto je prostě pitomost, která nijak neovlivňuje vlastnosti samotné řasenky, ale hodně mi to zkazilo první dojem z řasenky, který ovšem začal dobře. Na této řasence mne hodně zaujalo, že se prodává v papírové krabičce jako některé její dražší kolegyňky! V drogerii toto moc nevídám. S touto řasenkou máte fakt jistotu, že ji nikdo před vámi neotevřel. A nehodící se díly k sobě jsou alespoň dobře zamaskované.

Pro pokračování ve čtení klikněte na:



Samotná náplň je ze začátku hodně tekutá. U této řasenky mi přijde, že do svých vlastností prostě dospěje a je lepší, když není úplně mokrá. Ze začátku se mi řasenka moc nedařila vrstvit, což je pro mne docela problém. Od řasenky očekávám, že mi udělá z mých světlých řas, které nemají ani pořádně hezký tvar, něco, co připomíná řasy porcelánové panenky. A to prostě v jedné vrstvě nejde a až někdo udělá řasenku, která to zvládne, dám za ní cokoliv. Prostě ze začátku jsem musela čekat trochu déle, než první vrstva na řasách uschla, abych mohla jít na druhou vrstvu. Tento problém ale opět řeší to, že musíte počkat, než řasenka trochu vyschne. Její samotná barva je ale hezká černá, v tomto směru řasence nemám co vytknout. Ani s odličováním nemám výraznější problémy. Já celkově nemám moc ráda odličování řasenek, jelikož jsem v tom hrozné kopyto a nebaví mne to. Vždy to trvá pekelně dlouho! Takže pro mne jsou řasenky, které nejdou odlíčit snadno a řasenky, které nejdou dolů snad nijak. Tuto řasenku bych zařadila mezi řasenky, které nejsou odlíčit snadno ale s trochou trpělivosti je dolů dostanete. Tudíž jste-li normální člověk, bude to pro vás v pohodě. Tuto řasenku se mi ještě bohužel nepovedlo si zarazit do oka, proto v této recenzi vynechám to, jestli v oku pálí a nebo ne.


Za co má u mne řasenka jedno velké a významné plus je její kartáček. Já mám ráda tyto klasické štětinkové kartáčky. Pracuje se mi s nimi mnohem lépe než s těmi umělými patvary, se kterými plno značek přichází. Tento kartáček je navíc nápadně podobný tomu od řasenky Better than Sex a musím říct, že funguje i dost podobně. Řasy náplní obalí, přesně tak jak to má udělat. A to právě chceme, funkční kartáček. 


Podle mého popisu a i podle faktu, že mám již druhé balení této řasenky a nepouštěla jsem se dál do experimentů, můžeme soudit, že řasenka mi vyhovuje. Mé řasy fakt zvýrazní a dodá jim hezký efekt, který můžete vidět na fotce. Teď už je mi jasné, že k životu nepotřebuji předraženou růžovou řasenku, protože stejnou službu mi udělá i o několik stovek levnější růžovo - rose gold řasenka. A když opomenu i ten nesehraný obal, dám této řasence 5 bodů z 5 a když budu chtít řasenku, která mi funguje a nebudu chtít experimentovat, sáhnu po této. A v čem je rozdíl oproti její dražší kolegyni? Přijde mi, že Better than Sex je taková sušší. Takže se s ní pracuje lépe hned od začátku, ale na druhou stranu jsem měla jen miniaturku a o plné verzi se říká, že pak vysychá ještě před tím, než ji dovypotřebujete. 

Zkoušeli jste už tuto řasenku? Co na ni říkáte?


Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde
V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

15 komentářů:

  1. Tuhle řasenku jsem nezkoušela, ale tvé řasy udělá opravdu pěkné. Taky se mi moc nelíbí ten obal a i přes těch pár mínusů vypadá skvěle. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Túto maskaru som neskúšala, no určite sa na ňu pozriem, nakoľko je tak ospevovaná, že ju musím otestovať. :D

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  3. Fantastic post!

    Kisses ...

    Dilek .

    OdpovědětVymazat
  4. Řasenku jsem ještě nezkoušela, ale slyším o ní chválu na všech frontách, takže asi budu muset :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  5. značku L´oreal mám veľmi rada a po tejto špirále sa už dlho obzerám, ale ešte neprišiel čas ju kúpiť :) krásne mihalnice máš:)

    OdpovědětVymazat
  6. Řasenka se mi líbí a celkově mě i láká, ale zatím musím spotřebovat ty své rozdělané :D
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Řasenka vypadá dobře,ale co teprve ta paletka na oči! :D

    OdpovědětVymazat
  8. Řasenku mám moc ráda! :) Mám doma ještě od too faced better than sex a jsou hodně podobné, ale od Lorealu tato se mi zdá o dost lepší + o dost lepší cena :)

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
  9. ešte som ju neskúšala, ale vyzerá dosť dobre :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  10. Špirálu som ešte nikde nevidela, ale vyzerá super! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  11. Těch nepasujících částí jsem si ani nevšimla:D. Jinak vypadá skvěle:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  12. Tuto rasenku jsem si absolutně zamilovala! Napsala jsem na ni recenzi na blog brzy, protože jsem z ni byla úplně odvařená. Bohužel mi vydržela přesně měsíc, šíleně rychle vyschla a poslední týden už byla to a nějaká....Ale kartáček jsem si schovala a rozčesávám s nim rasy :D
    Pokud bude někde za super cenu, tak si ji asi koupím znovu, ale jinak ne :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  13. Řasenku jsem několikrát viděla na různých blozích, ale osobně jsem jí nezkoušela :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3