Výzva - 2. článek - Má nejstarší vzpomínka

neděle 24. června 2018


Ahojte,
jsem tu s druhým tématem mé výzvy na 31 dní. O tom, jak bude výzva vypadat, jste mohli číst včera zde. Pro dnešní den jsem si vybrala téma nejstarší vzpomínka z dětství. Dlouho jsem nad tím přemýšlela a doufám, že si hned po dopsání nevzpomenu na něco jiného. Tak jdeme na to! 

Když jsem se snažila si vzpomenout na to, co jako první si pamatuji z dětství, vyskakovaly mi vzpomínky, které mi vyprávěli rodiče. Že jsem lezla pod stolem a shodila na sebe vařící kávu, že jsem jako malá hrozně ráda koukala na hokej, toto mi teda zůstalo, a že jsem málo jedla a moje doktorka si se mnou nevěděla rady. Jo, tohle mi taky zůstalo. Pořád jím docela málo, ale alespoň už mi nikdo neříká, že nejím podle tabulek. Nic z tohoto si ale nepamatuji. Škoda. Třeba bych si pamatovala legendární Nagano! 

Po delším snažení mi vyskočilo to, jak jsem našla doma velkou tašku plnou igelitek. Vzala jsem ji do rukou a hrozně jsem se divila, že jsem ji unesla. Vyzvedla jsem ji dokonce nad hlavu! Mamka mne přitom zrovna fotila. Měla jsem i fotku, kde mám tu tašku nad hlavou, ale tu jsem kdysi dala na nějaké tablo nebo nástěnku ve škole. Jak vám vždycky řeknou, ať přinesete fotku z dětství. A pak tam prostě někde zůstanou. 


Kdybyste ale viděli, jak jsem byla šťastná, když jsem tu tašku zvedla! Nezkazilo mi radost ani to, když mi pak mamka řekla, že jsou v ní jenom igelitky. Prostě jsem byla velká a silná holka! Toto mi ale bohužel nezůstalo, protože unesu jen o něco málo víc, než by byla tato taška plná igelitek. To je ale zase jiné povídání.

Pokuste si také vzpomenout na nějakou nejstarší vzpomínku, která vám naskočí a napište mi o ní. 

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

1 komentář:

  1. Tyjo, nevím, jestli bych si byla schopna na něco takhle vzpomenout...Přijde mi, že si pamatuju věci, až když mi byly tak 4-5, což je hrozná škoda :/

    Praguetales

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3