Vision board | 2022

čtvrtek 13. ledna 2022

Ahoj, zatím poslední článek na tomto blogu bylo zhodnocení mé vision board za rok 2021 a je tedy čas se začít věnovat následujícímu roku. Na tento rok nemám zas tolik cílů, za to si ale myslím, že budou důležitější než ty, které jsem měla na rok 2021. Důležitější do budoucnosti. Nebudu to už dál okecávat a jdu vám o svých cílech rovnou povědět!

Zdroj obrázků: Pinterest

  • Najít si bydlení - Už přišel čas na to, abych se začala znovu rozhlížet po bydlení. Tentokrát už to ale dotáhnu dokonce a už na to ani nebudu sama!
  • Upevnit si pozici v práci - V práci pořádně plnit své povinnosti a stát se neodmyslitelnou součástí týmu. Setřást ze sebe strach z toho, že mě tento rok čeká školení, já budu školit, a tak nějak si na to zvyknout a pokud možno si to oblíbit. V roce 2021 jsem totiž měnila práci a musím říct, že to bylo to nejlepší rozhodnutí toho roku! O tom vám ale ještě napíšu samostatný článek. 
  • Běhat - Tento bod bude asi na každé mé vision board, protože běhání mě stále baví a ještě chvíli mě bavit bude. Chtěla bych zaběhnout za rok 2022 alespoň 1000 km, tak snad se mi to povede. Zatím to teda nevypadá, heh.
  • Absolvovat běžecký závod - Sice ráda běhám, trénuju a často o tom mluvím, na samotné závody se ale moc nehlásím. Chtěla bych si jich proto pár tento rok zaběhnout.
  • Vrátit se k blogu naplno - Poslední půl rok to tady bylo takové poloviční a mě to mrzí, protože svůj blog stále miluju a často na něj myslím. Proto se k němu tento rok chci naplno vrátit a doufám, že budu zvládat alespoň jeden článek týdně. Radši bych ale byla, kdyby se mi povedlo psát opět 2 články týdně. 
  • Zdravěji jíst - Miluju sladké a miluju brambůrky! Jakmile přede mě postavíte Colu, do chvíli ji vypiju. Jakmile mi dáte brambůrky, sním celý pytlík, protože nedokážu přestat. Jím hrozně moc sacharidů. Doufám, že tento rok zvládnu vyvážit svůj jídelníček. 
  • Pokračovat ve čtení - Chtěla bych se tento rok opět věnovat četbě. Zkusím tu výzvu 12 knížek za rok!
  • Šetřit a dostat se do finanční pohody - Doufám, že se mi tento rok opět podaří odkládat dostatek peněz a šetřit si je na budoucnost. Také bych se zároveň dostala ráda do finanční pohody, abych nemusela řešit, jestli si dát v restauraci jídlo, na které mám chuť nebo to, které je levnější. Teď si teda sice už dávám to, na které mám chuť, ale pořád s lehkým pocitem provinění. 
Dali jste si na následující rok nějaké cíle vy?

Těším se u dalšího článku,

Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Sledujte můj YouTube kanál - zde

20 komentářů:

  1. Super cíle a moc přeji, aby všechno vyšlo :) Taky jsem si stanovila pár plánů na tento rok.

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  2. Já si většinou nedělám žádné cíle. Ono to většinou všechno vyplyne během roku podle nálady.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si nedala žádné cíle, ale budu ti držet palce, aby ti všechno vyšlo.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, jak tě tak čtu a pozoruji, PŘEDEM SPLĚNO, s přehledem. ☺♥ At se daří a krásný víkend přeji. Nějakou runchallange v podání počtu km bych si taky mohla dát, dobrý nápad.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, snad to bude tak jednoznačný :D
      Dej a pak napiš, jak to šlo! :)

      Vymazat
  5. Snad se ti vše podaří splnit, budu držet palce a budu se těšit zejména na cíl ohledně blogu! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Držím palce, aby vše vyšlo tak, jak sis naplánovala. :) Myslím, že jsou to velmi realistické cíle, takže už se těším, jak je za rok budeš pozitivně hodnotit. :D A určitě napiš článek o té práci, moc mě to zajímá. Samotnou mě za pár měsíců čeká ukončování vejšky a skok do dospělého pracovního života, takže na jakékoliv rady a tipy jsem natěšená! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) doufám, že mi většina opět vyjde :)
      Dobře, zamyslím se nad tím a něco napíšu :)

      Vymazat
  7. Držím palce pri plnení cieľov! Nech sa ti všetko podarí dosiahnuť :) Sú to realistické ciele, hlavne sa ich držať celý rok 🥰

    SIMPLYBERENICAINSTAGRAMNOVÝ ČLÁNOK: Sprievodca bezobalovými obchodmi — Brno: Brána ke zdraví & NOsáček

    OdpovědětVymazat
  8. Super cíle, já si taky dělám vision board a některé naše cíle se shodují - třeba ten jídelníček!:D

    OdpovědětVymazat
  9. Tohle ti závidím, já také miluji sacharidy, brambůrková moc nejsem, ale cukry no ty jsou moje, jenže na mě jde každý čtvereček čokolády hned vidět :D ty máš super postavu. Ale jinak chápu, že chceš lepší jídelníček :) Držím palce ve všech bodech.

    Já si cíle nedala.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3