Výzva - 15. článek - Má vysněná oslava narozenin

pondělí 9. července 2018


Ahojte,
už jsem v půlce! Nebudu vám lhát, už se docela i těším, až výzva skončí. Je to fakt náročné psát každý den, ale teď už se nevzdám. Dotáhnu to do konce a pak se moc ráda vrátím zpět do svých starých kolejí - 2 články za týden. To bohatě stačí a i pro vás je to určitě lepší, jak už jsem si stihla všimnout. No, ale teď je na řadě dnešní téma a tím je oslava narozenin.


Přiznám se i podruhé. Nemám moc ráda den svých narozenin, nejsem ten typ, který by si je užíval. Jsem spíš vždy melancholická. Vždycky si říkám, že ještě nejsem připravená mít za sebou další rok, že jsem toho moc nestihla, že nechci stárnout. Jo, mám takovéto pocity brzo, nevím, co budu dělat, až mi bude třicet! Máte to tak taky někdo nebo v tom jsem sama?

Narozeniny mám už ani ne za měsíc, právě proto jsem zařadila toto téma. Každý rok dělám oslavu pro svou partu a letos to nebude výjimka. Letos ale budu poprvé slavit své narozeniny přímo v ten den, kdy jsem většinou docela smutná, takže jsem na to zvědavá. Protože jestli budu mít depku, tak ta oslava bude nejhorší vůbec a za to mi určitě poděkují.

V partě už máme takový zvyk, že na každou svou oslavu upeču dort a to si vždycky hodně užívám, baví mne to. Připíjíme si dětským šampáněm, protože jsem věčně řídím. Pořád. Takže i když vymyslím oslavu tak, abych mohla pít, tak stejně kupuji dětské šáňo, už je to prostě naše tradice, které se prostě nevzdám!

Tyto dva body, které jsem před chvílí popsala, bych rozhodně chtěla i ve své vysněné oslavě. Díky tomu, že jsem letní dítě, haha, mám i tu výhodu, že můžu pořádat oslavy venku a toho využívám. Svou vysněnou oslavu bych tedy pojala jako jednu velkou stanovačku. Sešli bychom se už někdy odpoledne za světla, dojeli si na koupák, kde bychom blbli, jako jsme vždycky blbli, když jsme byli na základce. Se svou partou se totiž znám už od základky. 

Po koupáku bychom se přesunuli někam na louku, kde bychom postavili stan a ohniště. Opekli bychom si buřty a jen tak si povídali. No, jako vždycky vlastně o ničem a přece jenom o něčem. Určitě to ve své partě také znáte. Pak bych připravila hru, která mne vlastně teď napadla a rozhodně ji budu chtít zrealizovat. Nebudu ji sem ale vypisovat, nechci kazit partě překvapení. Různé hry hrajeme často, proto si jsem jistá, že bychom si s nimi vystačili až do půlnoci, kdy bychom už si jen sedli k ohništi a povídali si, dokud bychom neusnuli. A já bych usnula první. Jako vždycky. Však oni už mne znají.

Jak si představujete vy vaši vysněnou oslavu narozenin?

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

2 komentáře:

  1. Podle mě je to super oslava být hlavně v obklopeni svých přátel a příbuzných a dělat vše spolu :) já se teda nebráním ani velké oslavě ale kolikrát mám raději i klid :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám narozeniny v létě, je to super výhoda moct slavit někde venku, to souhlasím :) Jinak já taky slavím vždycky s přáteli, snažím se pro ně vymyslet nějaké hry a zábavu a mým jediným cílem je vždycky se opít nejvíc ze všech, protože to jsou přeci moje narozeniny a zasloužím si to! :D

    Praguetales

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3