Výzva - 16. článek - Jeden den se mnou

úterý 10. července 2018


Ahojte,
mé dny jsou teď docela rutinní. Když chodím do školy, liší se alespoň rozvrhem hodin, takže to není každý den to samé, ale takhle v práci to většinou moc obměn nemá. A když jo, tak za ně většinou neskáču moc vysoko, protože to většinou znamená vstávat ve čtyry a to zrovna nevyhledávám. Ale abych se vrátila zpět k dnešnímu tématu. Dnes vám povím, jak vypadá takový můj klasický den, když jsem v práci.


5:55: Zvoní mi budík. Někdy jsem vzhůru i před ním, ale za to většinou moc ráda nejsem. Po tom, co ho vypnu, okamžitě startuji Instagram. Jo, i během týdne jsem nepoučitelná. Nejpozději v šest ale vždy opustím postel a jdu rovnou do koupelny, kde si vyčistím pleť a zuby. Pleť následně hydratuji denním krémem, oblékám se a maluji. Nakonec se učešu a vyrážím do práce.

6:57: Parkuji v ulici před kanceláří a sbírám si svých pár švestek z auta. Odemykám dveře kanceláře, pozdravím se s lidmi, kteří tam už jsou dříve a jdu na své místo, kde zapnu počítač. Mezitím, než se nastartuje, snídám. Dávám si většinou banán. 

9:00: Nejpozději v tento čas mám opět hlad a jím znovu. Tentokrát většinou volím jogurt.

11:00-12:00: Čas na oběd, opět je to ale většinou ovoce nebo jogurt. Když nejsem líná, tak si udělám i třeba kuskus, ale většinou líná jsem. Když mám hlad, jím ještě jedno jídlo později, to ale není pravidlem. 

15:00: Vypínám počítač a odcházím z práce. Nebudu vám lhát, tento čas mám docela ráda. Sice mi má práce nevadí, ale sedět 8 hodin na počítači téměř bez rozptýlení, mne také moc nebere. Poslední hodina už bývá docela dlouhá.

16:00: V tento čas jsem nejpozději doma. Cestou se ještě stavuji s mamkou v obchodě, což docela bere čas. Když jsem jezdila sama a nemusela jsem na nákupy, bylo to hned znát na čase, kdy jsem byla doma.

18:00: V tento čas většinou jdu běhat a nebo nějak sportovat. Nemám ho ale jasně daný. Je to způsobené spíš tím, že hned jak přijedu domů, jdu jíst. Běhat chodím tak dvě hodinky po jídle, abych neměla hlad, ale abych zároveň neměla plné břicho. Do této doby sjíždím sociální sítě, YouTube a nebo píši článek. Po běhu si dám sprchu nebo vanu.

19:00: Když jsem líná psát článek před běháním, píši ho hned jak vylezu ze sprchy a nebo vany. Vždycky se totiž bojím, že ho nestihnu a nebo že kvůli němu budu muset měnit plány před spaním. Když už mám článek dopsaný, koukám na nějaké videa na Youtube.

20:30: Nějak v tento čas si chodím vyčistit zuby a zalehnu do postele. Ještě ale nejdu spát, jen je čas na večerní čtení. Poslední dobou jsem se hodně naučila si před spaním číst. Zrovna mám rozečteného Netopýra od Jo Nesbo. Čtu ho v angličtině a mám radost, že tomu i rozumím!

21:45: Odkládám knihu a naposledy projedu sociální sítě a odepíšu na zprávy, které se mi během čtení nahromadily a nejpozději v deset odkládám mobil a usínám.

Jak vypadá váš den? 



Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

2 komentáře:

Děkuji za komentáře <3