Výzva - 28. článek - Co mne rozesměje?

čtvrtek 26. července 2018


Ahojte, 
každý z nás určitě má své zaručené věci, které ho rozesmějí. I já je mám a právě o těchto věcech se spolu právě teď pobavíme. 


Nesmyslné debaty s partou
Určitě to taky znáte. Sejdete se s partou a řešíte, jak jednou na měsíci vyzvracíte duhu jako jednorožec a pak se o vás budou děti učit v dějepise, řešíte, jak by to dopadlo, kdyby spolu chodili dva lidé z vašeho okolí, kteří se k sobě povahově vůbec nehodí. Jak by to dopadlo, kdyby se Miloš potkal s Donaldem a ke všemu si vymýšlíte své scénáře. Toto fakt miluji.

Černý humor
Jestli nějaký humor fakt miluji, tak je to ten černý, klidně až morbidní. Jestliže mi někdo řekne nějaký vtip s touto tématikou, má téměř stoprocentní jistotu, že se tomu budu smát. 

Karty proti lidskosti 
Tyto karty mi představila právě má parta, už to nějaký ten rok, dva, možná i tři bude. Z těchto karet se dají poskládat takové kombinace, že se některým prostě nedá nesmát. Nejlepší je, že jak mne má parta zná, tak mi vždycky mixuje nějaký černý humor a to mne dostává. Znáte tyto karty? Hrajete je? 

Komedie
Přiznám se, že občas koukám na stupidní americký komedie a taky se jim směji. Jo, většinou to jsou nesmyslné kraviny, ale svůj účel to plní. 

Nechutně trefné nápisy z čilichilli a podobných stránek
Neustále na mne někde vyskakují, ať už na Facebooku nebo na Instagramu. Když jsou fakt trefné jak na mne a nebo na někoho z mého okolí, dokáží mne fakt upřímně rozesmát. Většinou to pak nevydržím a musím je prostě sdílet ve svých instastories! 

Co rozesměje vás?

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za komentáře <3