Výzva - 29. článek - Kdybych vyhrála v loterii...

sobota 28. července 2018


Ahojte,
tento článek měl být na světě už včera, ale kvůli povinnostem jsem se vůbec nedostala k počítači a tak to nevyšlo. Docela jsem se už těšila, že v neděli tuto výzvu ukončím, bohužel to ale nevyjde a tak to tu se mnou budete muset strpět ještě do pondělí, heh.


Dnešní téma je "Kdybych vyhrála loterii...". Kdo nad tímto občas nepřemýšlí? Já se o tom dnes zamyslím tady společně s vámi. 

Budu upřímná - rozhodně bych celou výhru nedala na charitu, jak se možná tak nějak v tomto světě očekává. Rozhodně bych si zajistila budoucnost - pořídila bydlení. Z práce bych nadobro neodešla, ale vzala bych si delší neplacené volno, abych mohla poznávat svět. Vyjela bych si na všechna místa, která už chci déle vidět a užívala bych si života a psala o všem aktuálním.

Po tomto volnu by přišel návrat do práce, přece jen nejsem člověk, který by vydržel sedět doma a nic nedělat i když bych si to mohla dovolit, a propočty, kolik peněz si musím nechat, abych měla na nějaké dovolené a pro případ, kdybych o práci přišla. Pak by přišla ta nesobecká část - koupila bych dárky své rodině a nejbližším přátelům. Zamyslela bych se nad tím, co si nejvíce přejí a tato přání jim i splnila. Přece jen tu pro mne vždycky byli. A až teď přichází na řadu charita. Možná ne ani tak charita jako lékařské výzkumy. Jo, já bych darovala peníze do odvětví medicíny, protože myslím, že toto odvětví vědy zachránilo už tolik životů, že si to ani nedovedeme představit a s novými poznatky a přístroji určitě ještě několik životů zachrání.

Jak byste peníze využili vy? 

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za komentáře <3