Můj červenec 2018 - festival, koupání, sport

pondělí 6. srpna 2018


Ahojte,
co jsem splnila svou výzvu, neozvala jsem se. Jo, říkala jsem si, že napíšu ve středu, ale pak jsem se rozhodla, že středeční článek vynechám a ozvu se až o víkendu. O víkendu jsem ale nebyla doma skoro ani minutu a když jo, tak jsem nebyla u počítače, protože jsem měla v sobotu narozeniny a mamka chtěla slavit. K počítači jsem pořádně zasedla až teď. No, pojďme se kouknout na můj červenec.


Někdy na začátku července nás poprvé vzala kamarádka se vykoupat do lomu Homolák, který je fakt nádherný. Celé to místo je kouzelné. Není tam signál a tak můžete doslova žít okamžikem a o mobil se vůbec nezajímat. Já mám celkově hodně ráda tyto zatopené lomy, jsou totiž tak kouzelné. A hlavně ta barva vody! Jej. Už s tím rozplýváním se končím. 


Další víkend po koupačce jsem se vydala na festival na hrad Točník. Byla jsem tam tento rok už po druhé a bylo to ještě lepší než minulý rok. Minulý rok jsem tam byla jenom na sobotu, tento rok jsem to ale vzala ve větším a jela tam na oba dva dny. V pátek nehrálo tolik kapel, které bych znala, ale stejně jsme si to s partou sakra užili. Na sobotní program jsem se ale těšila hodně. Hlavně na Mandrage. Poslední dobou, čti poslední rok, je poslouchám pořád. Já jsem je měla hodně ráda, když jsem byla mladší, pak jsem je přestala poslouchat a minulý rok právě během hradů jsem je zase začala žrát a ještě mne to nepustilo. I sobotní den jsme si užili a v neděli jsme se jeli zchladit opět do Homoláku. 


Celý červenec jsem hodně pracovala, hodně se bavila, trochu spala a ještě víc jsem sportovala. Od té doby, co jsem začala běhat, mne sport baví čím dál víc. Kromě běhání, ve kterém se snažím neustále se zlepšovat, jsem i vzala brusle z půdy a začala znovu bruslit. Sice už si netroufnu na kopce, které jsem dříve sjížděla s ledovým klidem, ale i tak se na bruslích docela vyblbnu. Nedávno jsem bruslila při západu Slunce, což jste mohli sledovat na mém Instagramu, a bylo to naprosto dokonalé! Dokonce jsem začala i jezdit na koupaliště, kde plavu. Není to sice tak intenzivní, ale užívám si to.

Byli jste už na nějakém festivalu a nebo se teprve chystáte?

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

13 komentářů:

  1. Je to super! my ted šetříme na rekonstrukci

    OdpovědětVymazat
  2. Na žádném festivalu jsem letos nebyla, ale příští rok nejspíš nějaký plánuji :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Já za svůj život na festivalu ještě nebyla :D :D Ale někdy bych chtěla jít. Možná za rok? Uvidíme :)

    All About Candys Life

    OdpovědětVymazat
  4. Fesťák létos neplánuji, protože v poslední letím do Ameriky. JInak si myslím, že jsi měla super měsíc, koupání v lomu musela být skvělé!

    OdpovědětVymazat
  5. Zatopené lomy miluji, byla jsem v jednom a ta voda je naprosto úžasná, už se těším až tam pojedeme znovu. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Odkud máš tu čelenku s květinami prosím?
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  7. Na festivalu jsem nebyla, což mě mrzí. Ráda bych alespoň jednou navštívila festival Hrady :)

    S láskou,
    ELIS MINAROVÁ

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3