Výzva - 31. článek - Jak těžká pro mne byla tato výzva?

pondělí 30. července 2018


Ahojte, 
dnes je konečně ten poslední den mé výzvy. Jestli jste sledovali výzvu fakt poctivě a nebo jste prostě měli štěstí na článek, ve kterém jsem se v úvodu zmiňovala, že se těším na konec výzvy, tak už určitě víte, jak jsem to vnímala. Pojďme si to ale říct všechno pěkně od začátku.

Výzvu jsem na sebe ušila hned po dokončení třeťáku, tedy myslím. Byla jsem plná nové energie psát a hrozně mi to chybělo, protože během zkouškového jsem blog docela flákala. Okamžitě jsem dala s pomocí pinterestu dohromady témata a výzvu spustila. Natěšená. Hrozně natěšená.

Měla jsem takovou ideu - napíšu první den dva články a pak každý den jeden článek a budu mít vždycky jeden v záloze, kdybych náhodou jeden den nemohla psát. Toto mi fungovalo první týden, protože hned další víkend jsem tento článek v záloze musela použít. Od té doby jsem psala článek vždycky ten den vydání a ti pozorní z vás si i všimli, že ne každý den jsem vydávala poctivě. Ve dny, kdy jsem se vůbec nedostala k počítači, jsem byla nahraná. Snažila jsem se ale nevynechávat moc a i když tu byly tyto nezdary, neřekla bych, že sem výzvu nesplnila. Jen šla splnit lépe. 

Ze začátku se mi psalo dobře a užívala jsem si to, někde po desátém článku to ale bylo už docela těžké a začínala jsem ztrácet motivaci, ale pokračovala jsem dál. Někdy v půlce jsem si začala říkat, že to přece nevzdám, když už jsem v půlce. Po dvacátém článku jsem ale už docela bojovala s nechutí. Hrozně jsem se ale nechtěla vzdát a přiznám se, že od této doby jsem si užila psaní asi tak třech článků a příšerně jsem se těšila, až budu psát tento. Takže až mne někdy zase něco takového napadne, tak mi to prosím rychle rozmluvte!

Navíc články z výzvy ani neměli takový úspěch. Chápu to. Rozhodně nebyly nejpropracovanější a taky byste museli sledovat blog každý den, což určitě nikdo z vás nedělá, takže jste ani neměli prostor pro čtení. Já jsem je také nesdílela na facebooku normálně jako své klasické články, takže se o nich ani tolik lidí nedovědělo. 

A jak hodnotím výzvu? Zkusila jsem to, zkušenost je to skvělá, ale rozhodně mne to utvrdilo v názoru, že psát často absolutně postrádá smysl. Fakt. Jsem ráda, že mne toto psaní neodradilo od psaní, protože bych se nedivila, kdyby se to tak stalo. Občas jsem totiž psala i s docela velkou nechutí. Jsem ale ráda, že se ale ukázalo, jak moc blogování mám ráda!

Od středy zase začínají mé klasické články, které budou vycházet ve středu a o víkendu. Už se na to těším!

Zkoušeli jste někdy něco podobného?


Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

3 komentáře:

  1. Upřímně? Já bych se na takovou výzvu ani nedala. Články byly super i témata, ale věřím, že psát články denně muselo být otravné.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. klikla som asi na každý článok zo zvedavosti a vážne som obdivovala keď som videla, že stále vychádza ďalší a ďalší. podobné výzvy som videla už na x blogoch ale asi ešte som nevidela aby niekto nejakú dokončil do konca :D
    kazdopádne más môj obdiv. podobné vyzvy som ja neskúsala, jediné čo som si z nich zobrala boli nápady na článok a to je tak všetko. :)
    www.DanyCuks.com

    OdpovědětVymazat
  3. No neviem si predstaviť že by som písala články každý deň. Hlavne by som to ani popri práci a rodine nestihla 😉

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3