Spotřebovanci 1.2

sobota 11. srpna 2018


Ahojte,
dlouho tady už nebyl žádný článek s tématikou kosmetiky, ale to se právě tímto změní. Jak jsem teď pořád psala články o sobě, o svých názorech, představách o životě a tak, tak už mi tyto články chybí, takže jich tu teď bude možná trochu víc. No, snad mi to odpustíte! Tyto spotřebovance mám nafocené už dlouho. Tak dlouho, že když jsem dnes nakoukla do krabice s prázdnými obaly, mám už tam dostatek na další článek. Tak to rovnou dnes nafotím, ať už to můžu vyhodit a nemusím to tu skladovat. To jsem se ale rozkecala, my si teď dáme tyto a ty noví budou až někdy později. Ať to tu taky není jen o spotřebovancích, že jo.  


K této fotce snad ani nemusím nic psát. Vy, co sledujete spotřebovance, tyto produkty už určitě znáte, protože se objevují v každém díle. Je to už přes rok, co jsem přestala používat normální drogérkovou vlasovou kosmetiku a vydala jsem se přírodnější cestou. Oblíbila jsem si značku Faith in Nature a jsem jí věrná. Nemám ale žádnou řadu, kterou bych používala pořád dokola, spíš to tak střídám. Tuto levandulovou už si ale znovu nekoupím, nejsem totiž člověk, který by měl nějak hodně rád levanduli. Ne, že by mi její vůně vadila, ale v nabídce si najdu řadu, která mi bude vonět více.
O mé vlasy se dál starala maska od Alverde, kterou jsem už taky dříve měla. Vyhovovala mi.




Jako blondýna hodně ocením fialový šampón. Tento od Schwarzkopfu jsem používala hlavně na tónování, kdy jsem si ho nanesla na suché vlasy a nechala hodinu působit, následně jsem ho smyla. Vlasy pak chytly o dost studenější nádech, než kdybych je s ním jen umyla. Tento šampón si určitě pořídím znovu. Je skoro za hubičku a navíc svou funkci plní suprově. 
Odličovač od Nivey jsem si kupovala ještě někdy na jaře. Musím říct, že svou funkci plnil skvěle - neměl problém cokoliv odlíčit. Určitě bych si ho koupila znovu. 
Sprcháč od Dove jsem dostala jako dárek. Abych řekla pravdu, tyto hutnější sprcháče mi fakt vyhovují, ale nikdy se nedokopu k tomu, abych si je sama koupila. Miluju totiž takové ty ovocné vůně a to Dove většinou nemá. Jestli ano, tak mne klidně opravte. Takže bych si ho klidně koupila znovu, kdyby mi to můj "zlozvyk" umožňoval. 


Olejíček do vlasů od Garnier jsem používala hrozně dlouho. Vlasy nijak nemastil a ani neslepoval, ale že bych z něj byla nadšená, to se taky nekonalo. Rozhodně ho znovu v plánu nemám.
Čistící gel od Yves Rocher jsem tady někde na blogu docela pomluvila. Pod článek jste mi psali, jak vám hrozně vyhovuje a tak jsem mu ještě dala druhou šanci. Dopotřebovala jsem ho celý a vlastně jsem na konci už ani pořádně nevěděla, čím mi ze začátku tak vadil. Chtěla bych ho zkusit ještě jednou.
SOS cream od Mixy patři k tomu nejlepšímu, co jsem kdy vyzkoušela. Používala jsem ho na hodně suchá místa na pleti a nebo i různě po těle. Nejvíc ale na pleti v zimě a musím říct, že si s nimi fakt uměl poradit. Na další zimu si ho musím koupit znovu.


Suchý šampón od Alpy jsem vlastně ani nedopotřebovala. Kupovala jsem si ho vlastně jen kvůli tomu, že jsem nějaký suchý nutně chtěla a tento byl nejlevnější. Jak byl ale nejlevnější, tak byl špatný. Smrděl mi a zanechával bílé fleky. Už si ho znovu nekoupím.
Bambucké máslo jsem našla minulý rok v DM boxu a neskutečně jsem si ho zamilovala! Vlastně jsem si koupila už další balení tentokrát ale ne miniaturku. Používala jsem ho na pleť a vyhovovalo mi. Vlastně už používám krém jen na den, přes noc používám právě bambucké máslo a nebo různé oleje.
Miniaturku sprchového gelu od Yves Rocher jsem vyhrála v nějaké giveaway, myslím. Já vnímám vůni vanilky tak, že ji mám zaškatulkovanou za takovou tu klasickou vůni, která mne nijak neláká. Když jsem si ale poprvé přičichla k této vůni, okamžitě jsem z ní šla do kolen! Hezčí vůni vanilky jsem snad nikdy necítila. Jo a nedávno jsem si koupila další sprcháč s touto vůní.


Řasenku od Sephory jsem vlastně ani nedopotřebovala. Tak hrozně mi celkově nevyhovovala, že jsem si radši koupila novou, než abych se s touto trápila. Už si přesně nevzpomenu, proč byla tak špatná, ale myslím, že slepovala řasy jako o závod.
Linky od Essence byly prostě takové ty normální linky, které mi ničím nevadily a byly naprosto v pohodě použitelný. S jejich aplikátorem se mi dělalo dobře a ani na malou pigmentaci si stěžovat nemohu.
Gelové linky od Rimmelu jsem měla doma už neskutečně dlouho. Sice ještě nebyly dopotřebované, ale už jsem se bála je používat. Vlastně mi i vyhovovaly. Nespotřebovala jsem je vlastně jen kvůli tomu, že jejich aplikace byla vždy na delší dobu než ty klasické tekuté. Výsledek byl ale lepší! Jenže ta lenost, to vám snad ani nemusím vysvětlovat.
Výživu na řasy od Pierre René jsem také nedopotřebovala. Ani nevím, jak dlouho jsem ji měla načatou, ale už docela začínala smrdět. U tohoto produktu mi ani nevadilo, že se ho musím zbavit, protože mi přišlo, že absolutně nic nedělá.


Transparentní pudr od Essence vlastně ani nebyl špatný. Měla jsem dvě balení, možná se i to druhé objeví v dalších spotřebovancích, nevím. Byl ale naprosto v pohodě a klidně bych si ho koupila znovu
Ze sady na obočí od Makeup Revolution London jsem vlastně používala jen jeden stín. Ten se mi ale používal dobře a ani nebyl ničím špatný. Jen by mi stačilo mít ten jeden, no.
NYX transparentní pudr jsem měla fakt hodně ráda! Nelíbila se mi na něm snad jenom ta cena. Pleť s ním byla krásně hebká a výdrž byla v pohodě. Právě kvůli tomuto pudru jsem začala hledat levnější alternativy.

Máte s některým z těchto produktů své zkušenosti?

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

13 komentářů:

  1. Ten trasnparentní pudr od Essence jsem měla taky, ale ted jsem si vyhlídla jeden od makeup revolution, tak si možná udělám radost :)

    OdpovědětVymazat
  2. Strieborný šampón je úplný must-have produkt pre každú blondínku :) Sprcháče od Yves Rocher sú najlepšie a už veľmi dlho chcem vyskúšať práve tento HD púder od NYXU :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je pěkná spotřeba :) Dove sprchové gely mám hodně ráda! :) A NYX transparentní pudr bych velmi ráda vyzkoušela, zatím mám ten od Rimmel a je fajn tak ty dva chci porovnat. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Já se teď chystám pořídit právě něco od Yves Rocher, tak jsi mi dala skvělé tipy! :) Zkušenost mám právě jako blondýna s tím fialovým šamponem, ale vždycky jsem si s ním vlasy jenom myla, vůbec mě nenapadlo, že bych ho měla aplikovat na suché vlasy! :D Asi jsem se bála, že bych je pak měla neskutečně suché a poničené? Nevím...
    Každopádně díky za nějaké tipy! :)
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
  5. Such a great product! Thanks for sharing~

    Would you like to support each other by follow GFC and G+?
    Let me know if you follow me and I will follow back asap!

    Xoxo,
    Erika

    OdpovědětVymazat
  6. Já měla od Faith in Nature řadu s čokoládou a kokosem a hrozně mě baví ty úžasné vůně :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  7. Ani s jednim produktem zkušenosti nemám, ale skoro žádný pro mě není novinkou. Nejvíce mě ale láká již delší dobu vyzkoušet ten transparentní pudr od NYX :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. Super článok, tú linku som tiež mala ale mne nejako nesadla :(
    xx Mon
    http://lifebymon.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Ten transparentní pudr od Essence jsem měla už několikrát a pokaždé mi spadl a rozbil se :D Přitom je za ty peníze úplně super, jenom člověk nesmí být nemehlo :D

    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  10. Pudr od Essence vidím snad všude, každý ho chválí, asi ho taky budu muset vyzkoušet! :D I když mám raději zabarvené.A SOS krém od Mixy určitě taky zkusím!

    Tvůj blog čtu snad od samých začátků, ale jsem spíše tichý pozorovatel, ale dneska jsem si také blog založila a uvědomuji si jak bloger každý komentář ocení! :D Budu ráda když ke mně ty nebo někdo ze čtenářů mrkne!
    Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Ten vanilkový sprcháč od Yves Rocher som tiež mala a voňal nádherne. No tá parfumácia mi spôsobovala zároveň nepríjemné svrbenie pokožky, predsa len bola silná. Fakt škoda, lebo takú krásnu vôňu nenájdem všade. No a Dove sprcháče sú super, sú krásne krémové a mne práve tie sladšie vône sedia, ovocné nemám v láske. Tuším však majú aj hrušku alebo granátové jablko to by ti mohlo sedieť.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3