HAUL | Léto 2018

neděle 14. října 2018


Ahojte,
mám pocit, že jsem toto léto nějak moc nakupovala, protože už píši asi třetí HAUL a to mě čeká ještě jeden z Osla a pak z Prahy, kde jsem se jen stavila v nákupáku po tom, co jsem se byla zapsat na kolej a zbyl mi čas. No, ale ještě se vrátíme k tomuto. Fotila jsem ho ve stejný den jako ten ze sekáčů. Tak jdeme rovnou na to!  


Tyto šaty jsem si vybrala už někdy v červenci v Takku. Mamka mi je koupila k narozeninám. Už jsem je na sobě i několikrát měla, nejsou úplně tenké, takže i trochu zahřejí. V rámci možností šatů. Oblíbila jsem si je teď na podzim s černými punčocháči a růžovými oxfordkami. Když s sebou nepotřebuji táhnout nějak moc věcí, tak si vezmu ještě růžovou kabelku a jsem spokojená. 

Pro pokračování ve čtení klikněte na:



Tuto nepromokavou bundu jsem si taky vybrala k narozeninám. Je značky Dorothy Perkins a sehnala jsem ji na ZOOTu. Měli ji dokonce v Petite kolekci, takže mi fakt sedí, za což jsem ráda. Už jsem ji i několikrát v dešti měla a mohu potvrdit, že fakt nepromokne. Vybírala jsem si ji hlavně kvůli Norsku, ale už teď vím, že ji vynosím i tady. Protože já tak ráda někde zapomínám deštník!


Toto sáčko jsem si vybrala v Gatu. Jo, já už mám vlastně všechna možná saka ve všech možných provedeních. Vsadím se, že kdybych viděla nějaký další v jiném obchodu, koupím ho také. Jo, tento kus oblečená jsem totiž schopná nosit pořád a téměř ke všemu. 


A další věc, kterých nemám nikdy dost, jsou normální cardigany. Tento je také z Gatu. Jak to máte vy s cardigany? Já je nosím hodně ráda. Jsem zmrzlina, takže během zimy mě málokdy potkáte jen v něčem s krátkými rukávy. Tím myslím hlavně vevnitř, ven bych tak fakt nevyšla! A díky cardiganům se mohu vyblbnout a nechodit pořád v pár kouscích svetrů. 


Tyto šaty jsem si vybrala na eshopu manzara.cz, bohužel mi ale jsou větší a budu si je muset nějak zúžit. Doufám jen, že to nebudu odkládat zas do neurčita!


S tímto topem z CA jsem měla od začátku zvláštní vztah. Viděla jsem ji tam už tolikrát. Vlastně celé léto jsem kolem ní chodila a vždycky jsem si řekla, že je moc průhledný a že se mi nebude líbit. Když jsem ji tam ale viděla ve slevě a ještě v mé velikosti, řekla jsem si, že někdo hodně chce, abych si ji alespoň zkusila. No a já si ji okamžitě zamilovala i přes její lehkou průhlednost a už jsem ji od té doby na sobě měla tolikrát, že nepochybuji o tom, že jsem udělala dobře, když jsem si ji odnesla. 


Toto tričko a kraťasy jsem si koupila hlavně kvůli road tripu, potřebovala jsem pohodlné kousky. Vždycky jsem si myslela, kolik těch obyčejných triček mám, ale to, že jich vlastně mám docela málo, jsem zjistila, až když jsem balila na road trip. V poslední době jsem si totiž hrozně oblíbila různé topy, halenky a košile, které se na takovouto dovolenou absolutně nehodí. Kraťasy jsem si také hned oblíbila, jsou pohodlné a nic víc jsem od nich ani nechtěla. Rozhodně se mi budou hodit na sport. Tedy, až zase bude teplo, že jo! 

Tak a to by ode mne bylo pro dnes vše. 
Nakupovali jste přes léto hodně?


 Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥     

6 komentářů:

  1. Já přes léto nenakupovala skoro vůbec, ale teď na podzim jsem sehnala pár svetrů. :) A jsem za ně moc ráda. Ty šedé šaty jsou krásné a opravdu ti sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych brala hned ty první šaty<3 dokonalé na podzim!!

    OdpovědětVymazat
  3. Cardigany jsou fakt super, já si nedávno koupila jeden s Lídlu a je naprosto nádherně teplý :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Taky miluju kardigany! Mám v plánu si teď na zimu nějakej zase pořídit, takže děkuju za tip :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  5. Nejvíc mě zaujaly první šaty, ten motiv miluji. Sáčka mám také ráda a určitě jich u mě ve skříni ještě pár přibyde. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se líbí ta bílá halenka. Jinak tohle můj styl není :-) ale i přesto jsem si našla kousek, co je hezký.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3