Mé září 2018

středa 10. října 2018


Ahojte,
abych se přiznala, tak jsem tentokrát úplně na tento článek zapomněla a tak ho dopisuji ve škole při čekání na předmět. Vlastně jsem si na něj vzpomněla dnes ráno, heh. No, ale tak mám nějaký ten čas, tak se s vámi opět podělím o svůj uplynulý měsíc. 


V září jsem si během cest do práce užívala východy Slunce. Řekla bych, že konečně, ale nevím, jestli je to tak dobré, protože to znamenalo, že už nevstávám za světla jako celé léto. A to nemám zrovna dvakrát ráda. I když tyto pohledy mi to pak vykompenzovaly. Do práce jsem ale chodila jen prvních 14 dni a pak jsem se už balila a těšila se do Osla. Celé září vlastně bylo ve znamená Osla, protože jsem se na něj tak neskutečně těšila! O něm vám ale dnes vyprávět nebudu, to si nechám na někdy jindy. Každopádně jsem už zveřejnila jeden článek, který jsem napsala právě v norské metropoli obklopená místní atmosférou. Článek najdete tady

Pro pokračování ve čtení klikněte na:




Na začátku září jsme se s kamarádkou vydaly do restaurace Sůl a Řepa, která je u nás ve Strakonicích. Vím, že sem jela Míša z kanálu Style with me a hrozně si to chválila. Myslím, že o tom psala i nějaká česká osobnost jako o super restauraci, bohužel si ale nevzpomenu, kdo to byl. Po městě je také hodně vychvalovaná a pracuje tam brácha mé kolegyně z práce a ta si tuto restauraci také nonstop chválí. Musela jsem ji tedy taky navštívit! A musím říct, že to fakt stálo za to. Jestli někdy budete ve Strakonicích a budete chtít nějaké jídlo, mohu vám tento podnik jen doporučit. A když přijdete na polední menu, najíte se i za stovku a i tato menu jsou výborná.


V druhé půlce září jsem letěla do Osla, kde jsem si skvěle odpočinula. Byla bych sice trochu šťastnější, kdyby zrovna nebyl úplněk, já při něm nikdy nemůžu spát, ale i tak to byl skvělý relax. Na chvíli jsem úplně vypnula a nemyslela na nic. Absolutně na nic. Jen si vychutnávala tu norskou atmosféru, které mě naprosto okouzlila. To už ale asi všichni pochopili s tím, jak často a ráda o Oslu v poslední době píšu. 


Když jsem se vrátila z Osla, tak už jsem se jen chystala na další rok ve škole. Dojela jsem do Prahy a přihlásila se na kolej. Nakoupila jsem si infantilní sešity se sovičkami ve výprodeji za 9,90 z Kauflandu. No, fakt už jdu letos do čtvrťáku a budu dělat státnice! No a tím vlastně moje příprava do školy skončila. Nic se nemá přehánět. 

Jaké jste měli září vy? 

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥     

6 komentářů:

  1. Myslím, že krásně prožité září. Věřím, že sis Oslo skvěle užila. Taky jsem tam byla a bylo tam nádherně. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Já byla v září na dovolené v Turecku, o kterém jsem psala článek a bylo to tam skvělé, potom jsem pracovala a chystala se do mého uplně prvního semestru na vysoké škole, takže jsem měla září docela pestré :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mé září bylo hlavně o učení, doktorech a tak nějak snaha si vše zorganizovat. :D Ty fotky jsou pěkné, věřím, že tam bylo opravdu nádherně. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Oslo muselo byť super, dúfam, že si si to poriadne užila a oddýchla. A držím palce so školou ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Východy slunce si taky vždy užívám. Pěkný článek :)

    FIT MADDIE

    OdpovědětVymazat
  6. Na východy slunce se vyplatí vstávat :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3