Recenze: Eye Catching mascara - Bourjois Paris

sobota 16. února 2019


Ahojte,
v poslední době jsem byla tak zahloubaná ve svých myšlenkách, i předešlé články tomu napovídají, že jsem se úplně zapomněla věnovat zdánlivým povrchnostem, kterými je třeba kosmetika. Není to tak, že by mě přestala bavit, jen jsem si v poslední době našla ty své oblíbence, které nezrazuji. V čem se ale nedokážu vzdát testování, jsou řasenky. Miluji testování řasenek! A dnes se podíváme na řasenku od Bourjois Paris. 


Řasenku jsem si kupovala hned, když vyšla jako novinka. Na první pohled mě zaujala svým konceptem a taky tím, že byla ve slevě (pššt) a musela jsem ji mít. Vlastně si už nepamatuji, jestli byla v nějaké krabičce a nebo se prodávala volně, jak ji můžete vidět na fotkách. Řasenka sama o sobě je docela těžká, protože je skleněná. Přijde mi to elegantní a jelikož ji nikde nepřenáším, nevadí mi ani to, že je možná o trochu těžší, než kdyby byla klasicky v plastu. Na víčku má dokonce detail dvou koček, kterých jsem si všimla snad až po měsíci používání.

Pro pokračování ve čtení klikněte na:


Kartáček má klasické štětinky, které mám hodně ráda. Jeho tvar ale už tak klasický není, ale vyhovuje mi. Částí bez štětinek nanáším větší vrstvu produktu na řasy a druhou stranou je pak rozčesávám, když chci mít viditelnější efekt. Řasenka ale vypadá skvěle i když ji nanesete jen částí se štětinkami. To vám vlastně dnes i ukážu na fotce. Samotná náplň řasenky není nijak tekutá a kartáček ji nabírá tak nějak akorát. Nestalo se mi, že by se mi na řasách uhnízdil nevzhledný, velký, černý cucek. 


V minulém odstavci jsem se zmínila o efektu. Ten je takový, že když chcete přirozenější řasy, budete nadšeni. Jestliže jsou ale vaším cílem objemné a dlouhé vějířky, s touto řasenkou jich nedocílíte. Řasenku jsem nosila hlavně přes léto, kdy celkově chodím málo namalovaná a tak mi její přirozený efekt naprosto stačil. Řasenka se nijak nedrolila a celý den držela tak, jak měla. Ani s odlíčením jsem neměla problémy.


Jak už můžete vytušit z pozitivní recenze, tak tuto řasenku vám mohu s klidným svědomím doporučit. Miluji ji. A jestli nebudu mít v létě touhy testovat a zkoušet nějakou novou, určitě si ji právě na léto pořídím znovu. Jo, doufám, že nebudu chtít testovat!

Měli jste taky tuto řasenku? Co na ni říkáte?

Mějte se krásně a na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

7 komentářů:

  1. Náhodou, ten rozdíl je skvělý! Podle fotky bych neřekla, že velké objemnosti nedosáhl. Vypadají moc dobře a je super, že tě baví testovat řasenky, mám důvod navíc (kromě toho, že mě baví) číst tvůh blog, řasenky mi totiž nic neříkají, všechno vidím skoro stejně. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Výsledný efekt na řasách se mi moc líbí. Já to mám zase naopak. Jak ráda zkouším novou kosmetiku, tak u řasenky se držím své stálice od Maybelline. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Mne osobne príde kozmetika od Bourjois zbytočne predražená a ešte som od nej nič neskúšala, ale táto riasenka vyzerá veľmi dobre, tak možno raz. Zatiaľ som veľmi spokojná s riasenkou od Catrice.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  4. Já od téhle značky ještě nic neměla, ani mě nic neláká.. Ale obal řasenky není špatný, jen já moc řasenky nepoužívám.. Když už tak za mě je nejlepší od MaxFactor.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3