Můj květen 2019

neděle 2. června 2019


Ahojte,
opět jsem si udělala chvilku na to, abych napsala kratší článek tentokrát o svém květnu. Co říkáte na počasí v posledních dnech? Já to úplně miluji! Sice mám chuť pořád lítat venku a vydržet u učení je těžší, ale ty teploty a teplo jsem už potřebovala! A dneska si tedy to učení vezmu alespoň ven a nebudu pořád zalezlá doma.


Můj květen nenabízí tolik zajímavých událostí, ale když už se něco dělo, bylo to věsměs super a užila jsem si to. První bych tu chtěla zmínit exkurzi od školy, na kterou jsem se těšila už od začátku semestru. Ta se odehrávala ve Vladislavském sálu na Pražském hradě. Absolvovali jsme samotnou prohlídku sálu s výkladem dělaným přímo pro nás, takže jen stavařská fakta s minimem umění, ale dostali jsme se i do míst, kam se jako turista nedostanete. Viděli jsme krov, který je nad celým sálem a prošli jsme ochozem hradu, ze kterého byl tento super výhled! Po exkurzi jsme šli sice na zkoušku, ale když jsme celé dopoledne byli v tomto prostředí, nebyla jsem ani nervózní a zkoušku pak bez problému udělala. 


Můj květen ale byl vše, jen ne úplně pohodový. Musela jsem během něj udělat obě dvě zkoušky. Tedy nemusela nutně, šlo by to i v červnu, ale chtěla jsem se jich zbavit co nejdříve, a odevzdat bakalářku, což bylo docela stresující. Byla jsem nervózní, abych neměla něco špatně, tiskla jsem do dvou do rána, "brečela" nad množstvím potištěného papíru a strávila hodinu skládáním výkresů a bez energie se ujistit, že mám vše v pořádku. Donesla jsem ji vedoucímu práce s týdenním předstihem a byl dost překvapený, že už ji jdu odevzdat. Já se jí už tak chtěla zbavit! Tak snad se mi podaří ji i obhájit. 


Tento měsíc jsem zakončila výletem na Divokou Šárku. Od té doby, co jsem odevzdala bakalářku, jsem se snažila ležet v učení, ale těch vědomostí, které bych měla narvat do hlavy, je moc. Byla jsem tak vděčná za možnost z toho na chvíli utéct a načerpala nové síly a učení šlo zase lépe. Ty přestávky jsou nutné, jinak se člověk prostě nic nenaučí. Teď budu ležet v učení celý červen, tak budu alespoň moct vzpomínat na tuto pohodu. A nebo si ještě nějaký ten výlet udělat. No a na konci měsíce samotné zkoušky. Nebudu vám lhát, docela se toho bojím.

Jaký byl váš květen?

Mějte se nádherně! ♥
Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥  

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za komentáře <3