Letní outfity 2019

sobota 6. července 2019


Ahojte,
venku je tak krásně! Jo, občas až moc teplo, ale i tak si to počasí užívám. (Mé záda ovšem tolik ne, protože už jsem si je stihla dvakrát spálit. Jednou jsem si na ně vypálila sportovní podprdu a podruhé vlastní ruku, když jsem se špatně namazala, heh.) Sice z toho sluníčka bývám občas dost unavená, ale i přesto to mám mnohem radši než mrazy. Proto jsem si naprosto užila tvoření těchto outfitů. Všechny kousky, které zde uvidíte, jsou ze Zootu. 


První outfit jsem sestavila spíš do takového chladnějšího letního dne a nebo na letní noc. Ty kalhoty jsem si zamilovala na první pohled! Hah, můžete zkusit hádat proč. Sama podobné typy kalhot nosím ráda a vždy je doplňuji jen jednoduchým bílým a nebo černým vrškem, pro tento outfit jsem zvolila bílou. Bílé jsou i sandálky. Čelenku do vlasů a kabelku jsem volila v růžové barvě, která ladí s kytičkami na kalhotách. Jelikož má kabelka zlatý řetízek, byla volba barvy pro ostatní doplňky už docela jasná. 


Druhý z outfitů už pro mě není tak jasnou volbou, jelikož je v něm červená barva, kterou nosím jen, když mám tu správnou náladu. Tento outfit si představuji na procházku podél pláže. Jo, tam by určitě vypadal úžasně! I tento overal mě zaujal na první pohled a tak jsem se ho rozhodla použít. Bylo mi jasné, že budu chtít použít nějakou další červenou a nebo vínovou právě kvůli květům na overalu. Vybrala jsem v těchto barvách rovnou boty i batůžek. Hodinky, náušnice a brýle jsem ladila už jen do černé, která je na overalu také. Když je to léto, chtěla jsem do outfitu zapojit i čistě letní záležitost, kterou se stal slaměný klobouk. 


Do posledního outfitu jsem vybrala modré krajkové šaty, na které jsem narazila, když jsem si hledala šaty na promoci. (No, asi mi to zabere delší čas, než samotné učení na ty státnice!) Na promoci se sice vůbec nehodily, ale do tohoto outfitu skvěle zapadají. Zvolila jsem k nim jednoduchou slaměnou kabelku, která by byla absolutním vykročením z mé komfortní zóny, ale miluji kombinace takovéto modré s hnědou až béžovou. Zbytek věcí jsem ladila do černé, bílé a stříbrné. 

Jaký outfit se vám líbí nejvíc? Co říkáte na slaměné kabelky?

Mějte se nádherně! ♥
Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

20 komentářů:

  1. No ty šaty a overal, tak ty bych brala hned. Nádhera! Celkově mě ty kombinace oslovily, ta slaměná kabelka je takovým zajímavým doplňkem. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten poslední outfit je pro mě nejhezčí. Šaty jsou úplně super, hned bych je brala. Akorát ty slaměné kabelky se mi moc nelíbí, ale do tohoto outfitu dokonale sedí.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tak to máme z té slaměné kabelky stejné pocity! :)
      Děkuji ♥

      Vymazat
  3. Za mě by byla jasná volba třetí outfit - bodýčka ani overaly nemám vůbec ráda :D Navíc ty modré šaty jsou nádherné, hned bych je uvítala ve svojí skříni :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych zas bodýčka mohla nosit pořád, na overaly už musím mít náladu. Ale ty modré šaty bych taky chtěla!
      Děkuji ♥

      Vymazat
  4. Všechny tři outfity bych si klidně na sebe dala. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Super outfity, můj oblíbený bude ten první.

    OdpovědětVymazat
  6. Hned jak jsem viděla ty kalhoty, tak jsem si říkala, že k tobě sedí :) Sleduji tě už nějakou dobu na instagramu, tak jsem si je s tebou hned spojila.
    Mě se nejvíce líbí ty krajkové šaty i když šaty skoro vůbec nenosím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuji, to mi udělalo radost! Jo, ty kalhoty bych si hned oblékla :D

      Vymazat
  7. Ani eden outfit není můj styl, ale jsou překrásné :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  8. Ten overal a ty boty k němu💖💖. To je pro mě úplně top outfit!

    A ty modré šaty? Podle mě musí takové krásky slušet každému. Ať na procházku, na večeři nebo do práce. Takové bych si taky chtěla pořídit. Asi se rovnou půjdu podívat na Vinted😁.

    Verča ze Ztracena v Praze ║ 23 zajímavostí za měsíc červen

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥ Jo, ty boty k tomu overalu byly jasná volba!
      To jo a jak tak koukám, tak tady mají fakt úspěch ♥

      Vymazat
  9. U mě vyhrává určitě druhý. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak do těch světle modrých šatů jsem se zamilovala na první pohled :O Můžu se zeptat jak jsi s nimi byla v létě spokojená? My se chystáme v lednu do teplých krajin, tak teď sháním nějaké letní šaty. A líbí se mi i pár kousků tady, co na ně říkáte?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3