Mé plány a přání na léto 2019

středa 10. července 2019


Ahojte,
až teď se mi povedlo se na chvíli zastavit a zamyslet se nad věcmi, které bych chtěla podniknout a nebo udělat během tohoto léta. Teda, teď. Tento článek píšu 6. července, takže zas tak na roztrhání, jak to může vypadat, nejsem. Některé věci tady budou fakt jen přání, u kterých nevím, jestli se mi je povede zrealizovat, některé věci jsou už ale naplánované a prostě to tak bude! Heh. A musí prostě vyjít!


Navštívit Kodaň
Toto je jeden plán, který prostě musí vyjít. Letenky jsou koupené, Airbnb zařízené a už chybí jen odjet na letiště a zamávat České republice. Toto ale bude až v září. Doufám, že si za 4 dny stihneme s kamarádkou proběhat všechno, co uznáme za nutné vidět. No, v mým případě to bude hlavně architektura. Tu bych v Kodani nemohla vynechat!

Zlepšit se v běhu 
Běh je něco, s čím jsem začala už před rokem a za ten rok jsem se v tom docela i zlepšila. Někdy na jaře mě začaly chytat touhy zkusit si nějaký závod a nejsem zas takový sluníčkář, abych si myslela, že si na něj mohu jen tak z fleku troufnout. Začala jsem tedy běhat víc a hlavně jsem se přestala vyhýbat kopcům. Sice z nich občas dost umírám, ale věřím, že mi to bude k něčemu platné. 

Jezdit na výlety po republice
Říká se, že Češi opět začali více cestovat po Česku. V tomto chci být typický Čech a také bych se toto léto ráda někam po republice podívala. Chtěla bych navštívit Zlín, vidět Nymburk a znovu se vrátit do Liberce a vylézt na Ještěd. Sice jsem na něj vylezla asi před 3 roky, ale těchto vycházek není nikdy málo. A také bych chtěla dojet někam na Šumavu a udělat hodně dlouhý pochod.

Hodně chodit 
Dalším mým přáním je, abych u počítače netrávila až moc času mimo práci, ale abych léto strávila víc aktivně. Pozoruji sama na sobě, že jestliže mám být příjemná k lidem, nesmím jen sedět na zadku a musím se hýbat a miluji dlouhé procházky.

Blogovat
Jo, tento bod se trochu rozporuje s tím, co jsem napsala před chvílí. Bohužel k blogování je nutný počítač, tak zrovna u tohoto bodu ho přežiji. Blogování mě totiž pořád neskutečně baví i po té pauze, kterou jsem měla kvůli státnicím. Opět mě to chytlo a je to něco, co chci dělat dál. 

Vydělat si peníze
Další věc, která k létu neodmyslitelně patří a ani v tomto nepůjdu z davu, je letní brigáda. Příští rok na vysoké očekávám totiž hodně nabitý a tak si myslím, že se během semestru do práce nepodívám, musím si proto nasyslit co nejvíce napracovaných hodin teď přes léto, abych byla schopná pak následující dva semestry přežít. Poslední dva semestry na škole a pak už si budu hledat práci na stálo, no není to šílený?

Vídat své blízké
Toto léto, vlastně jako každé jiné, bych chtěla trávit co nejvíce po boku svých blízkých a vídat je co nejčastěji. Umět oddechnout od práce a vytvářet si zážitky, na které budu vzpomínat. Na nekonečné vysedávání v práci totiž mile ráda zapomenu.

Upéct lepší dort než minulé léto
Každý srpen peču dort pro své kamarády, když slavíme mé narozeniny. A každý rok musí být lepší a lepší a tento rok nebude ani náhodou výjimkou! Už mám v hlavě, jak by mohl vypadat, už to jen zrealizovat.

Jaké máte vy plány a přání na toto léto?

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

22 komentářů:

  1. Skvělé plány na léto :) Doufám, že pak bude o Kodani nějaký ten článek :) Víc blogovat a jezdit na výlety bych chtěla letos taky :) Tak držím palce, at všechny plány vyjdou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Článek o Kodani určitě bude, beztak dva! :)
      Tak ať ti to blogování a výlety vyjdou! :)
      Děkuji ♥

      Vymazat
  2. Přijde mi hrozně super všechna přání, předsevzetí nebo tužby napsat někam "na papír", v tomto případě jako příspěvek. Například mně to pak motivuje daleko víc, než kdybych o tom věděla jenom já. :) Každopádně držím palce, snad se alespoň něco z tvého seznamu vyplní! Já plánuji si léto hlavně užít. :D nic ambiciózního. :)
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, ráda si tyto věci vždy napíši a pak rekapituluju, jak se mi povedlo si jednotlivé věci splnit :)
      I tvý plány jsou super, ať máš co nejkrásnější léto!
      Děkuji ♥

      Vymazat
  3. Super plány, držím palce ať se vyplní :) já bych se chtěla věnovat tomu co mě baví a užít si trochu volna a navštívit zase nějaká pěkná místa :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Super plány. :) V Kodani je krásně, doufám, že se tam znovu podívám.
    Držím palce, ať ti plány vyjdou. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, věřím, že je Kodaň krásná, děkuji za ujištění :)
      Děkuji ♥

      Vymazat
  5. Já si myslím, že máš šanci si splnit všechny sny :) Že nejsou nijak nereálné :) V Kodani je krásně, ale draho. Ať se Ti povede opravdu skvostný dort! A mnoho sil při plnění Tvých cílů :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, snažila jsem se, abych si nekladla nic, o čem už teď vím, že se mi nepovede dodržet :)
      Slyšela jsem, že je Kodaň na ceny ještě horší než Oslo a to jsem si myslela, že to už ani nemůže jít. :(
      Děkuji ♥

      Vymazat
  6. Moc hezké plány na léto, které ti určitě vyjdou. Líbí se mi, že máš reálné sny a cíle, protože o to větší potěšení potom co si je splníš přijde.
    V Česku rozhodně doporučuji Adršpašsko Teplické skály, krásnější místo jsem neviděla. Ve skalách je i nádherný lom, kde je snové koupání. Taky doporučuji Jeseníky - Praděd, Šárka v Praze, Dolní Morava a stezka v oblacích.
    V běhaní máš rozhodně moji podporu, běh je skvělý a doporučuji střídat tempo. Jednu minutu běž co zvládneš, minutu svižná chůze a střídej tempo, to mi pomohlo naprosto nejvíc a dalo mému běhání úplně nový rozměr.

    Držím palce i v blogování, článek se mi moc dobře četl.
    Budu ráda, když někdy navštívíš i můj blog a necháš nějakou zpětnou vazbu. Krásný den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za doporučení, skály si určitě zapíšu na svůj seznam! V Šárce jsem byla nedávno a lezla jsem tam na skálu a byl to pro mě neopakovatelný zážitek :)
      Jo, zrovna v úterý jsem tak běhala a byla to rozhodně změna, ale jelikož jsem si zvolila dost těžký terén, byla jsem z rychlejších úseků dost vyčerpaná, ale to se tréninkem zlepší :)

      Děkuji, určitě se k tobě podívám ♥

      Vymazat
  7. Jéé, super plány😁. Všechno mi je blízký kromě toho běhání, to nesnáším a nikdy to ráda mít nebudu😅. Jenom sprinty, ty mám ráda.

    A co ten dortík? Co máš zatím v hlavě?

    Verča ze Ztracena v Praze ║ LEVNÝ NUDE RTĚNKY Z DROGÉRIE? YES, PLEASE!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥

      Jo, mám, včera jsem zrovna objednávala jedlé květiny, takže budu zdobit jimi a nějakým ovocem ještě :) Jinak těsto klasický piškot a krém s mascarpone :)

      Vymazat
  8. Letos mám v plánu dovolenou u moře, grilovačku u mamky na její narozky a hlavně užít si sluníčko a hezké počasí :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Such a beautiful picture! Great post :)
    xoxo
    Lara

    www.verylara.com

    OdpovědětVymazat
  10. oo Kodaň, super! já jsem minulý rok jela v září taky na 4 dny takhle do Osla a byl to fakt nezapomenutelný zážitek... a jestli budeš cestovat po Čechách, ta Šumava je skvělý místo :)
    tak krásné léto

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Oslu jsem byla minulé září zas já a zamilovala jsem si ho ♥
      Jo, Šumava je super, bydlím tam :)

      Vymazat
  11. Výlety po Česku jsou nejlepší a dají se zrealizovat i bez auta, když člověk chce :) Já byla včera na celodenním výletu v Soběhrdech ve Farmaparku a bylo to moc hezký.
    Jinak mám v plánu se podívat po nějakých Českých hradech a zámcích a největší akce prázdnin bude asi kamarádky rozlučka se svobodou :) Jelikož nemám celé dva měsíce volno, ale vybírám si jen dovolenou, tak se snažím zařídit vše, co se dá ve všední dny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, když výletuji po Česku, je to dost často bez auta, takže to v pohodě jde :) člověk jen přijde o to mega pohodlí a musí občas někam dojít pěšky, což mi tedy vůbec nevadí a jsem za to naopak ráda :)
      Jéé, tak to si užij rozlučku! ♥
      Jo, taky chodím do práce, kdybych měla být celé dva měsíce doma, asi bych se ukousala nudou :D

      Vymazat

Děkuji za komentáře <3