Spotřebovanci 1.4

středa 7. srpna 2019


Ahojte,
v minulých spotřebovancích jsem zmiňovala, že fotky na ně mám v počítači už několik měsíců a pořád jsem nedala článek dohromady. Z toho důvodu jsem zaplula do vlny, která mi říkala, že spotřebovance jsem psala nedávno, že ještě není nutné skákat do nových. Nedávno jsem se ale koukla do své krabice, ve které je schovávám a div mi nevyskočily oči z důlků. Krabice skoro přetékala a mně najednou došlo, kde se stala chyba. Takže dnes vám ukáži trochu víc vypotřebovaných produktů.


Po dlouhé době jsem vypotřebovala Skinfood od Weledy. Jedná se o hodně mastný krém vlastně tak nějak na všechno. Byl super, dokázal doopravdy vyživit. Nepoužívala jsem ho ale tak často, protože mi přišlo, že po jeho použití byl člověk mastný ještě následující den. Toto je i důvod, proč mi trvalo tak dlouho ho vypotřebovat.
Co jsem ale patlala ještě déle než Skinfood, byl krém od Zoelly, Wonder Hand. Ten se narozdíl od produktu Weledy vstřebával rychle, ale jestli jsem v něčem fakt špatná, tak je to používání krémů na ruce. Proto mi na nočním stolku ležel pěkně dlouho a nedokážete si představit tu radost, když jsem vymáčkla poslední zbytek produktu. Byl ale super, hezky voněl a vstřebával se rychle a i ruce vyživil. 
Dále jsem vypotřebovala svůj milovaný Carmex v tubičce s vůní třešní. Carmex naprosto miluji a je to ten nejlepší balzám na rty, který znám! Spolehlivě mi dokáže vyživit rty. 
Další krém na ruce, který se mi povedlo dopotřebovat, je tento vzorek od značky Spiritime. Krém byl medový a příjemný a díky malé velikosti i snadno vypotřebovatelný. 
Pleťový, výživný krém od La Roche Posay jsem měla hodně ráda. Měl hodně příjemnou texturu a příjemně se roztíral a rychle vstřebával. Rozhodně ho mohu doporučit!
Tělový olej od Havlíkovo přírodní apotéky jsem používala po koupeli. Vždy mi tělo příjemně vyživil a příjemně voněl a člověk pak ani nebyl mastný po zbytek dne. 

Pro pokračování ve čtení klikněte na:



Touto fotkou opět nikoho nepřekvapím, jelikož se skládá z mých oblíbenců. Nevím, jestli jsem vám někdy psala zrovna o této cukrové masce na vlasy od Alverde. Je dost možný že ano, ale pro jistotu vám o ní znovu něco řeknu. Maska krásně sladce voní a vlasy jsou po jejím použití krásně hebké, lesklé a dobře se rozčesávají.
O šamponu a kondicionéru od Faith in Nature se už nebudu více rozepisovat, i mně je to už blbé. I tyto dva nádherně voněly a plnily svou funkci. 
Sprej na vlasy používám vždy po umytí vlasů. Tento od Pantene jsem už měla po několikáté a nemohu si stěžovat. Až ale dopoužívám ten od Nivey, co doma zrovna mám, poohlédnu se po nějaké přírodnější verzi. Jestli o nějakém víte, budu ráda za tipy!


Ricinový olej mi k srdci nepřirostl vůbec. Vlastně jsem ho používala už jen na vlasy, bohužel ale musím konstatovat, že na arganový olej fakt ani z daleka nemá. 
Co mi ale sedlo a přemýšlím, že si to pořídím znovu, je šípkový peeling od značky Navia. Jedná se o přírodní kosmetiku. Peeling, který jsem si vybrala, byl určen pro citlivou a suchou pleť. Jeho částečky byly jemné a pleť mi nijak nedráždily a svou funkci rozhodně plnil.
Denní krém od Avonu jsem si kdysi kupovala bez zjištění nějakých recenzí. Znovu bych ho nechtěla, mám pocit, že po namazání na pleť udělal takový film, který sice působil, že pleť alespoň trochu hydratuje, ale z dlouhodobého hlediska bych neřekla. Ale aspoň hezky voněl. Haha.
Pure clay detox masku od Loreálu jsem měla také ráda, rozhodla jsem se ale, že za ni najdu nějakou lehčí variantu. Tato maska nebyla úplně udělaná pro můj typ pleti a já jsem ji už nahradila čistící maskou od Nivey.


Pěna na holení od Baley příjemně voněla a plnila svou funkci. Koupila jsem si ji znovu akorát s jinou vůní, rozhodně nepotřebuji nic dražšího, když toto skvěle funguje.
Dnešní díl je plný nadšení z vypotřebovaných produktů. Stejně jako jsem špatná v mazání rukou, tak i celého těla. Když se mi povedlo vypotřebovat toto tělové mléko od Mixy, skákala jsem nadšením. Mléko bylo sice super, ale jeho prázdná lahvička mi značila, že se začínám lepšit. Rozhodně ho mohu doporučit.
Není to tak dlouho, co jsem se zamilovala do vanilkové vůně od Yves Rocher. Pořídila jsem si proto tento sprchový koncentrát. Stačí ho použít málo, proto může mít i tuto menší lahvičku. Musím říct, že jsem si ho zamilovala. Koupí tohoto produktu podpoříte sázení stromů, které právě tato značka dělá. 

Tak a konečně jsme na konci! Co vás zaujalo nejvíc?


Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥  

22 komentářů:

  1. Super produkty! Carmex je skvělej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Carmex je úžasný, teď jsem dopotřebovala asi dva :D

      Vymazat
  2. Zaujal mě ten krém od Weledy, už delší dobu po něm pokukuji, nějaký pořádně výživný krém by se mi hodil:) Jinak Pure clay je super maska! (y) A tento riciňák mám doma taky a je fajn, používám ho často na jizvy:)

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna nějaký krém na pleť sháním a pokud se rychle vstřebá a není mastný jak ty píšeš, určitě se po něm podívám :))

    OdpovědětVymazat
  4. Mně zrovna Skinfood od Weledy zrovna dochází a vím, že si určitě koupímdalší balení - jeho mastnější struktura mi nevadí :) ..ale teď mají i verzi Skinfood Light, tak možná s ním by si byla spokojenější :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak o tom jsem nevěděla, díky moc za tip, to rozhodně musím zkusit!! :)

      Vymazat
  5. Mě překvapilo, kolik máš těch přípravků na ruce. :D Já nepoužívám ani jeden, protože naštěstí suchou pokožkou netrpím, hlavně nemám ráda ten kluzký pocit, když si ty ruce namažu. :/
    Pokud máš ráda vanilkovou v§ni o Yves (kdo by neměl, že jo), tak doporučuju koupit od nich vanilkový parfém, pokud upřednostňuješ sladké vůně. Já svůj nedávno vypotřebovala, ale jakmile budu mít možnost, kupuju ho znovu. (Tolik komplimentů o tom, jak voním, jsem v životě nedostala!)
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No měla jsem nějakou světlou chvilku, teď je tolik nepoužívám, ale měla bych! :D
      Díky za tip! ♥

      Vymazat
  6. Jee Weledu, krém od Zoelly a Carmex používám zrovna teďka:)) a se všema produktama jsem nadmíru spokojená:))

    OdpovědětVymazat
  7. Maska od Lorealu je naprosto perfektní. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  8. Odpovědi
    1. Od té doby, co jsem ho poznala, nepoužívám jiný balzám na rty :)

      Vymazat
  9. po tom pantene spreji docela pokuju, používám kondicionér a jako docela dobrej :DD
    a tu pure clay čistící maska od lorealu mám teď jako vzoreček, tak sem docela zvědavá :D já používám tu od sephory a nemůžu si stěžovat, ale nejspíš nebude o nic lehčí :DD

    OdpovědětVymazat
  10. Skin Food je perfektný ale na zimu. Vtedy ho určite oceníš, v lete to asi nie je úplne ideálny krém lebo je dosť mastný. Ja ho však používam na čokoľvek - krém na ruky, balzam na pery, telové mlieko, maska skrátka čo príde. Je dobrý na všetko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem sušenka celoročně, takže mastné krémy oceňuji nonstop :)

      Vymazat

Děkuji za komentáře <3