Ne vždy je vše podle plánu

středa 12. února 2020


Každý den není naprosto ideální a někdy prostě prožíváme absolutní dny blbce. Před pár dny se mi rozbila myš k počítači a dnes sluchátka. Toto jsou vlastně jen maličkosti, o tom jsem vám původně ani psát nechtěla. Ale i to se hodí k tématu.

Dnes ráno jsem měla vylézt z letiště v Ha Noiy. Měla jsem v neděli letět s kamarády procestovat severní Vietnam, ale nezmiňovala jsem se o tom tady. Přece jen plány mají ve zvyku nevycházet a já jsem se bála, že když to budu křičet do světa, tak to nevyjde. Řekla jsem to jen pár lidem z mého okolí. Na blog jsem se chystala přidávat články o tomto výletu až z jeho návratu. Ale ani toto nepomohlo.

Jenže pak přišel koronavirus. Docela dost jsem to sledovala, nebyla jsem z toho nadšená, protože jsme měli letět přes Peking. První jsem se bála viru, pak toho, že nám zruší let a pak toho, že nám let nezruší. Kamarádky mamka byla ale ještě víc vystrašená z viru, že kamarádce řekla, abychom zrušili letenky. Vlastně jsem nebyla tolik proti. Letenky jsme tedy zrušili a naštěstí nám vrátí celou jejich částku. A víte co? Ten let z Pekingu do Ha Noie stejně stornovali pár dní po tom, co jsme ty letenky vrátili!

No ani vám nemusím psát, jak jsem se těšila a jak mě to teď mrzí. Zdraví je ale přednější a příležitosti na to, se tam podívat, ještě určitě přijdou. Musím ale uznat, že s vrácením letenek odešel i strach z celého koronaviru. Já se ho prostě bála jen kvůli tomu přestupu v Pekingu.

A to už bylo vše z mého stěžovacího okénka. O víkendu se uvidíme zase u pozitivního článku! 

Zasáhl vás nějak koronavirus? Bojíte se ho? 


Těším se na vás u dalšího, určitě už veselejšího, článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

16 komentářů:

  1. Taky z toho nejsem úplně klidná a být vámi, tak ty letenky také zruším. Trochu jsem se vyděsila, když někdo zmiňoval, že může přecházet i balíčky z Ali. To se naštěstí nepotvrdilo :D Ale jinak mám před takovými nemocemi celkem respekt. Vietnam dopadne určitě příště a ve zdraví :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No kdyby se to dalo šířit v těchto balíčcích, tak už je to teď všude..:D
      Děkuju! :)

      Vymazat
  2. Presne tak, zdravie je najhlavnejšie. Vietnam vám neujde. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Já osobně z viru nejsem nijak vyklepaná, všichni kolem mě šílí, ale přesně tohle tady bylo v minulosti s ebolou, prasečí chřipkou atd. a nakonec to tak hrozné nebylo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už teď taky nejsem, když se nebudu vyskytovat v Číně :)

      Vymazat
  4. To fakt zamrzí, ale co se dá dělat, udělali jste dobře. Nevím přesně, co si o tom viru myslet, snad z toho nebude žádný světový chaos nebo tak, ale také se teď trochu obávám kupovat letenky, přeci jen, každý den se objevuje na dalších a dalších místech a nerada bych si z výletu odnesla něco takového... Snad to brzy přejde a přeji ať se výlet vydaří i tak, jen třeba o něco později! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to mě mrzí, ale věřím, že ještě budeš mít šanci se tam podívat :) Jsou holt věci/události, které člověk nemůže ovlivnit.. já jsem před pár dny měla odjet do Berlína, ale nakonec jsme to kvůli vichru museli zrušit, mrzelo mě to, ale říkám si, že to asi tak mělo být :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu. Podíváš se tam někdy jindy, ale nevyprdni se na to, Berlín za to stojí! :)

      Vymazat
  6. Já osobně si myslím, že koronavirus je spíš jen taková velká mediální bublina. Ano, jsou lidé, kteří na něj zemřeli, ale ve své podstatě je to prostě zápal plic, i když agresivní. V médiích nás straší, ale kolik lidí ročně zemře na obyčejnou chřipku, to nikdo neřekne... Nicméně je pravda, že do zemí, ve kterých nákaza skutečně hrozí, bych se teď pobyhovat taky nemusela, tak je nakonec dobře, že to dopadlo, jak to dopadlo, určitě se tam ještě podíváš. :-)

    Lucka z Seriouszone

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě. Taky z toho z Česka nijak vystrašená nejsem, ale že bych musela cestovat přímo do Číny, to je asi zbytečný risk :)
      a díky ♥

      Vymazat
  7. Udělaly jste dobře. Myslím si, že je přirozené, že lidé nechtějí být nemocni. :) Proto se ho bojím já, ale zase takovou hrůzu, o jaké se všude píše v tom nehledám. Vnímám to všeobecně jako nemoc.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. Já si nemůžu pomoct, ale na mě to působí hrozně přehnaně. Jako jo, někdo na ní umřel, ale přesně jak píše slečna nade mnou, lidi umírají na obyčejnou chřipku. Tohle je prostě stejně nafouknutá bublina, všude fotky z letišt, kde jsou asiati v rouškách, všude píšou, jak je to nebezpečný. Ale asiati v rouškách chodí i v běžných dnech za běžnýho provozu, nebezpečný to asi je, ale stejně jako x dalších nemocí. Takže já z toho takovej vítr nemám, nebojím se ani objednávat balíčky z Aliexpressu. :D
    Ale samozřejmě chápu, že obavy jsou na místě, zdraví máme jen jedno, navíc se tam můžete vydat kdykoliv jindy. :)
    Michelle B :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak strach z balíčků z Aliexpressu taky absolutně nechápu!! :D

      Vymazat

Děkuji za komentáře <3