Výzva - Oblíbená TV show

středa 19. února 2020


Je osmý týden v tomto roce a mně se opět zalíbilo téma v blogerské výzvě od Verči, kterou najdete zde. Téma pro tento týden je "Oblíbená TV show" a já si tady z toho tak trochu udělám třináctou komnatu a napráskám vám na sebe všechny ty blbosti, které v televizi sleduji. Tedy ne v televizi, ale na počítači, protože nemám nervy na všechny ty reklamy v televizi a navíc ji ani nemám. No, to se jen snažím zakecat to, že vám na sebe jdu naprášit věci, kterými se moc nechlubím a téměř všichni z okolí se mi za ně smějí, když se o nich zmíním. Tak už to nebudu protahovat a jdu na to.


Masterchef
Tato TV show ještě není tak k vysmání se mi, jako budou následující dvě. Sama ráda vařím a vždy mě inspiruje a líbí se mi, jak amatérští kuchaři vymýšlí něco nového. Obdivuji, když dostanou zadané nějaké jídlo, na které neznají recept, ale stejně ho musím uvařit. Jsem ráda, že zrovna teď tato TV show opět začala a já ji mohu s velkým zájmem sledovat. Jsem zvědavá, co tato řada nabídne.


Výměna manželek
Dobře, teď už se můžete začít trochu usmívat. Ale všichni z vás znáte legendární hlášku "mačkáš mi hada, debile" a nebo špindíru Věru. Na tuto reality show se koukám hlavně z důvodů, že chci vidět, jak se nikdy nemám chovat ke svému budoucímu manželovi a dětem. Jednou jsem se o tom i bavila s kolegyní na tehdejší brigádě a ta se přiznala, že to také sleduje a že ze stejných důvodů. 


Ordinace v růžové zahradě 2
Tak a největší výsměch může přijít právě teď. Už docela dlouho sleduji Ordinaci a baví mě. Tedy kromě dějové linie okolo Boba a Heluš a díky tomu, že ji sledují na PC, přetáčím si jejich scény, heh. Ordinaci mám ráda právě z toho důvodu, jak je to pitomé a v několika ohledech i hrozně jednoduše předvídatelné. Jelikož studuji stavební inženýrství, při kterém prostě musíte přemýšlet, chci koukat jen na něco, u čeho můžete naprosto vypnout. A přesně toto splňuje Ordinace. 

Co sledujete rádi vy? 

Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥


20 komentářů:

  1. Já zase ráda sleduji Ulici nebo ty různé soutěže typu talent, superstar apod. Každého baví něco jiného, no. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. V poslední době v televizi sleduji akorát óčko, když uklízím, HP, když ho po sté opakují a nebo kriminálku na ČT1. Moc mě nebaví tv pořady, bývalo tomu jinak a třeba u takové ordinace jsem první řady milovala, ale už se mi dost okoukala...

    <a href="http://somethingbykatep.blogspot.com/Somethingbykate</a>

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako je pravda, že většina věcí se v ordinaci už několikrát stala a je to pořád na to stejné brdo, ale pořád ji mám ráda :)

      Vymazat
  3. Já teda mám taky ráda výměnu manželek :D To už je asi taková česká klasika, koukat na ty hovada tam, to si hned člověk připadá líp, a hlavně u toho vypneš, to je fakt. Jinak úplně hloupé seriály, pardon :D, typu Ordinace a Ulice, to je na mě moc, ale nikoho za to nesoudím.
    Občas kouknu na nějakou kriminálku z ČT1, hodně mě bavil Rapl, což taky bylo možná tím, že to bylo z oblasti Česka, kterou dobře znám. Jinak na TV moc nekoukám, občas si jako pozadí pustím něco na Netflixu, tam díky bohu žádné otravné reklamy nejsou.
    Seriály, které mě vyloženě baví nebo bavili jsou The Handmaids Tale, Black Mirror, Penny Dreadful, Stranger Things, You, Outlander, Skins, Modern Family, Orange is the new black, Downton Abbey, Spinning out, Chernobyl byl skvělý, dlouho jsem sledovala i The Walking Dead, ale pak do toho už motali kraviny, takže to už jsem dlouho neviděla. Ale sleduju anebo viděla jsem toho hodně.
    Z reality show miluju The Amazing race, ale taky jsem na to delší dobu neměla čas, takže nové série jsem zatím neviděla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Výměna je prostě super! :D V pohodě, já jsem zvyklá na to, že se mi za to lidé smějí, takže mi to nijak nevadí :D
      Rapla znám taky, první séria byla super, pak už to bylo jen posedlé Chorvaty (byli to Chorvati, ne?) tak to mě už nebavilo a nedokoukala jsem to -.-"
      Jé, tys toho zkoukla! :)

      Vymazat
  4. ja pozerávam väčšinou len dva a pol chlapa alebo Priateľov, Simpsonovcov :D takéto slovenské alebo české relácie nemám rada :) ale s tými reklamami to naozaj preháňajú
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simpsonovi jsou super, zrovna tento víkend jsem na ně docela koukala! :D

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Na MasterChefa taky koukám, ale upřímně z týhle řady tak nadšená nejsem, kolikrát nad těma lidma fakt kroutím hlavou, hlavně nad tou ubrečenou Pavlínou, co se pro soutěž vzdala všeho a je z toho nervoznější než ze ztráty panenství. Některý jedinci mě teda fakt vy*írají, ale mám i své favority, to jo. :D Ačkoliv jsem narazila na jejich společný instagram a četla jsem, že v reálu je to příjemná, fajn slečna. Ale střih TV Nova mi jí teda totálně zprotivil. :D A kdo je tvůj favorit? :)
    Jinak já se občas podívám na Výměnu manželek, přesně z toho důvodu, abych dostala motivaci uklízet, abych se uklidnila, že na tom nejsem tak špatně a abych se utvrdila v tom, jaká chci být v budoucnu máma, manželka, a ženjsem tak marná žena v domácnosti. :D A párkrát jsem si zapnula Prostřeno, když mi kolegyně referoval, že to stálo az to. :)
    Ale jinak sleduju klasiky jako TBBT, HIMYM, The Simpsons, Přátelé, koukala jsem na Upíří deníky :D a poslední dobou sjíždím Netflix, kde můžu koukat bez reklam (Black Mirror, Orange is the new black, Riverdale...)
    Michelle B :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Pavlíně nejspíš skončí život, až vypadne z Masterchefa. Taky mi není tolik sympatická, ale na druhou stranu je dobře zapamatovatelná.
      Mě je hodně sympatická Viky :)
      Prostřeno jsem viděla jen díly s Kazmou :D

      Vymazat
  7. Já na televizi skoro vůbec nekoukám, jak píšeš i ty - kvůli těm reklamám mi to přijde jako ztráta času. Nicméně koukám dost na seriály a filmy normálně na ntb. A dřív jsem si na internetu pouštěla Nákupné maniačky, ty vysílala (nebo možná ještě vysílá?) televize Joj. Tak to je taková moje úchylka :D

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
  8. Sleduji také výměnu manželek, opravdu se u toho dá dost nasmát :D A Ordinaci taky sleduji a k tomu už dva roky i Ulici :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  9. Já se trošku až stydím, protože poslední dobou jsem se stala na různých TV show až závislá :D Masterchefa i Výměnu manželek sleduju taky, k tomu ještě Ulici a v poslední době jsem si naprosto zamilovala i Peče celá země :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. z Peče celá země jsem viděla o víkendu kousek a jak jsem zvyklá na masterchefa, tak mi to připadalo oproti tomu nudné :D

      Vymazat
  10. :D :D jsem ráda, že nejsem jediná, která si občas ráda pro srandu a chill pustí Výměnu manželek :D to je takový bizár, až to miluji. Já teda koukám i na všechny Superstar, Hlasy, talenty atd. :D a taky Prostřeno .. to je taky bizár jako blázen :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výměna je nejlepší bizár! :D a Superstar sleduji taky :)

      Vymazat
  11. Masterchefa taky, i když jen toho letošního, protože se mi nepovedlo najít staré ročníky online zdarma. Ani jsem totiž nevěděla, že to v ČR je. Takže víc toho amerického. Výměnu... k tomu si většinou v rámci "dopoledního projíždění zpráv" přečtu shrnutí, jen výjimečně mi přijde že je to taková darda, že si to i zapnu. Jinak Ano šéfe a jeho variace (české i s Gordonem) a jinak asi žádnou TV show nesleduju.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3