Mé oblíbené filmy I.

středa 25. března 2020


Ahojte,
já jsem sice člověk, který na filmy zrovna moc nekouká, ale vzhledem k situaci jsem už nějaké viděla a nejspíš ještě nějaké uvidím, proto bych vám chtěla doporučit ty mé oblíbené. Nejsou to žádné novinky, málokdy koukám na nové filmy, musím na to mít náladu. Ráda si pouštím ty mé, o kterých to dnes bude. Chtěla bych z tohoto typu článku ale udělat spíš sérii po 5 filmech. Věřím, že se tipy na filmy budou hodit i až se svět vrátí do normálu. A alespoň mě to přinutí koukat i na nové filmy. Heh, cítím se, jako kdybych psala úvodní článek k sérii "Střípky z mého playlistu". Taky jsem chtěla, aby mě to donutilo poslouchat nové písničky! Předem upozorňuji, že všechny filmy v tomto výběru jsou spíš romantické komedie.

Rebelové
Od tohoto filmu jsme měli doma CD, takže jsem poslouchala ty písničky z něj. A vlastně mi ani nedocházelo, že je to film. Pak jsem se na něj koukla naštěstí už v čase, kdy jsem věděla, co se dělo v roce 68 a chápala jsem souvislosti. Vidět ho v čase, kdy o tom vím prd, asi bych z něj  tak nadšená nebyla. Takhle jsem si ho ale zamilovala a myslím, že tak jednou za rok na něj kouknu. A v ten moment, kdy začne hrát písnička San Francisco, se vždy rozbrečím!

Deník Bridget Jones
Tak tento film je taková holčičí klasika a i já ji neskutečně miluji! Nejvíc mám ráda první díl. Druhý byl taky dobrý, ale ten třetí už byl trochu jiná liga. Jsem ráda, že jsem ho viděla, ale s takovým nadšením už na něj nekoukám. Mám ráda hned začátek prvního dílu s písničkou "All by myself" a taky snahu Bridget dát si život dohromady. 

Všechno nebo nic
Tomuto filmu říkám "taková česká Bridget". Viděla jsem ho poprvé v autobuse na cestě do Chorvatska a kdybych věděla, že z něj budu chtít tolik brečet, tak na něj koukám radši někde v soukromí. Mám ráda snad všechny postavy tam a je to přesně ten typ filmu, který mi sedí nejvíc.

On je fakt boží!
Tento film znám už hrozně dlouho. Myslím, že jsem ho poprvé viděla, když jsem byla na základce a je to přesně takový ten typ filmu, který je prostě oddechový. Je z prostředí střední školy s naprosto očekávatelným dějem, ale zasmějete se u něj a hlavní hrdina je naprosto krásný slaďouš! V pubertě jsem si ho chtěla vzít, heh. :D 

Můj vysvlečenej deník
Na tento film jsem se poprvé podívala díky kapele Koblížci, která v něm hrála a já jsem z nich byla úplně hotová. No z Koblížků už hotová nejsem, ale z tohoto filmu ano. Dokonce se pár scén natáčeno u nás v jižních Čechách, konkrétně v Blatné. Tento film je taky spíš na pobavení a odpočinek, než aby to byla nějaká vysokohodnotná kinematografie. A Kubařku jsem si tam zamilovala!

Znáte nějaký z těchto filmů?

Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

18 komentářů:

  1. Viděla jsem všechny filmy :) Některé se mi líbí víc, některé míň, ale naprosto miluju film On je fakt boží! :))

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Všechny filmy jsem viděla a líbily se. Ale miluji On je fakt boží!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, koukám, že je oblíbený i mezi vámi, to jsem nečekala! :D

      Vymazat
  3. Všechno nebo nic se mi strašně líbí. Hodně se jim film povedl. Pak jsou super ještě Ženy v běhu. Jestli si neviděla, tak doporučuji kouknout :)
    A do Koblížků jsem byla taky blázen, byla jsem v Praze snad na všech akcích, kde vystupovali a jednou jsem na jejich koncertu vyhrála i plakát :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ženy v běhu jsem viděla snad už třikrát, úplně to miluji! Dokonce jsem na něm byla dvakrát v kině :)
      Jééé :D já je viděla naživo jen na Hradech a stačilo mi to k zamilovanosti :D

      Vymazat
  4. Tipy na filmy se vždycky hodí, zvláště v tomto období. Některé z nich jsem neviděla, takže určitě mrknu! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny znám, všechny jsem viděla, ale ani jeden z nich teda nepatří mezi mé oblíbené "holčičí" filmy :D já radši Protivný sprostý holky, Super náhradníka a tyhle asi víc teen věci :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tak ty znám taky, na Protivných sprostých holkách jsem dost žila v pubertě! :D

      Vymazat
  6. Já jsem akorát neviděla Všechno nebo nic, jinak všechny filmy se mi líbily. Na Rebely jsem nekoukala opravdu dlouho, to bych mohla si pustit :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Nejvíc se mi líbil film Všechno nebo nic :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  8. Rebely jsem měla ráda jako malá. Teď už bych se na ně podívat nechtěla a jsou fakt mimo můj vkus, ale jako malé se mi líbili.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, tak to je škoda :/ ale každému se mění vkus :)

      Vymazat

Děkuji za komentáře <3