Botová krize zažehnána! | Recenze na Nike Tanjun

středa 22. dubna 2020


Ahoj,
normálně by se na mém blogu tento příspěvek neobjevil. Teda, nikdy by mě nenapadlo psát článek  jen o tom, že jsem si koupila boty, ale víme, jaká je doba a já jsem za poslední měsíc zavřená na svých pár metrech čtverečních a tak mi jedna zásilka udělala neskutečnou radost. A taky se k tomu pojí něco, co vám chci říct a co vás možná pobaví. Mě to pobavilo. Tak jdeme na to!


Když už píšu článek o botách, tak vám alespoň řeknu, o jaké boty se jedná. Jsou to Nike Tanjun. Jsou neuvěřitelně lehké, látkové, takže horko v nich není a pocení nohou se také nekoná, a mají neuvěřitelně měkkou podrážku, takže si připadáte, jako kdybyste chodili po oblacích. Mě baví ale i svým naprosto jednoduchým vzhledem. Přesně ten mám nejradši. Nosím je na procházky a na běžné nošení a i když v nich proběhám celý den, nohy mě nebolí. Je to prostě pohodlí! Nehodí se ale do deště, nemáte-li rádi rybníky v botách a v zimě také nejsou nejpraktičtější obuví, jelikož by v nich byla dost zima. Nikdy jsem teda neměla odvahu si je v zimě vzít, ale umím si to dost dobře představit!

Možná se ptáte, proč vám takhle dobře mohu popisovat boty, které jsem si sotva koupila. Já už si je totiž koupila podruhé. Poprvé to bylo zhruba před třemi roky. Ihned jsem se do nich zamilovala a nosila jsem je mimo zimy pořád. Ještě teď jsou nositelné a nové bych si nekupovala, kdyby... No a teď to přijde. 

Když jsem opouštěla narychlo Prahu kvůli korona*****, nesbalila jsem si žádné boty, kromě těch, ve kterých jsem jela. A ano, jela jsem v zimních botách. V tu dobu mě nenapadlo, že budu mimo tak dlouho. Když ale začaly teploty atakovat 20 stupňů a já chtěla na procházku, bylo to docela peklo. V zimních botách jsem se pomalu ale jistě vařila. Od nohou. Takže peklo. Doslova. Mé tyto tenisky, druhé tenisky, veškeré baleríny, polobotky, dokonce i pohorky a kolečkové brusle (!), zkrátka vše, co by se v těchto teplotách dalo nosit, zůstalo v Praze. Tady jsem měla k dispozici zimní boty, staré zimní boty, ještě starší zimní boty, nejstarší zimní boty a zimní pohorky. Jo a taky boty na běhání, které jsou tak staré, že běhat se v nich už moc nedá. (Zdevastovaly mi chodidla jak dlouho nic před tím. Alespoň teď budou odolnější a já už se těším, až otevřou sportovní obchody a já budu moct běhat v pohodlí a bezpečí.) Rozhodla jsem se,  že není na co čekat a že prostě potřebuji boty. A tak se ke mně dostaly tyto krásky. Navíc ve slevě a bez poštovného. A jelikož tato akce v a3 sportu stále je a jestli něco sháníte, koukněte na jejich eshop!

Jaké boty máte nejradši vy?

Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde


V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥




16 komentářů:

  1. Podobné Nike tenisky mám také, máš pravdu, že jsou extrémně pohodlné a teď je nosím nejraději. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som na začiatku bola proti Nike topánkam, ale dostala som Rosh Run a odvtedy ak mám siahnuť po botaskách, sú to práve Nike. Minulý rok som si kúpila Tekno. Ale úplne najviac milujem Vansky. Tento rok som jedny dostala od priateľa a na ceste mám DC shoes. Bude to moja premiéra, tak som zvedavá, ako obstoja.
    Nicol z World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  3. No, tyhle jsou tak pohodlný, že jsem si je koupila a mamka mi je ukradla, že si mám koupit jiný, protože je bude nosit ona :D :D Ale taky je mám moc ráda :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem zase po dlouhém váhání a výmluvách zjistila, že i když cvičím doma, vyplatí se mít na nohou boty. Je to o hodně lepší než na boso.
    Tak ať je ti hezky chodí, běhá, zkrátka všechno. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jednoduché a čierne :) A milujem, keď majú tenisky pohodlnú a ľahkú podrážku.
    Mám podobný problém. Boty som si nechala v Olomouci, za hranicami :( Ale nevadí, nosím svoje trekingovky, aj tak chodím len do prírody.

    OdpovědětVymazat
  6. Jednoduché a černé :) Už jsem vyzkoušela hodně tenisek a ty poslední mi zničili tak nohy, že jsem si teďkon koupila spíše boty na běhání, které nosím na normální chození a upřímně mám nejpohodlnější boty, který jsem kdy měla.:)

    Epilepsyylife

    OdpovědětVymazat
  7. Nike mám ráda, ale taky se mi líbí Puma. Hlavně kvůli jejich logu, které se mi hrozně líbí. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  8. Miluju nový boty! Jak jsou krásně zářivě čistý a bílý, toho už pak nikdy po delším nošení nedosáhneš, ani kdybys je prala a drbala 2 hodiny :/ :D a že já čistý boty miluju a nenávidím, když je někdo nosí zaprasený, takže užívej jejich zářivost. :D
    Naprosto ti rozumím.. já z Brna domů odjížděla dva dny před vyhlášením nouzového stavu, takže jsem si taky sbalila s tím, že jedu na 4 dny a nakonec jsem zůstala měsíc. S sebou jedny džíny, zimní bundu a kotníkový zimní boty a venku 20 stupňů :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já úplně nemám ráda nový boty a to hlavně protože si je musím první vyšlápnout a občas se to neobejde bez puchýřů. To ale naštěstí není problém těchto :D asi jako jediných. Ale máš pravdu, že ta čistota je úžasná!
      Jej, tak v tom nejsem sama :D

      Vymazat

Děkuji za komentáře <3