Jarní outfity | 2020

středa 8. dubna 2020


Tento formát článku jsem psala naposledy na podzim a tak na něj přišel čas. Přemýšlela jsem, jestli ho vůbec budu dělat, když teď můžeme hezké outfity nosit maximálně tak na balkón a nebo s odpadky, ale baví mě tyto články psát, tak i toto jaro vám ukážu, které outfity bych si na sebe klidně vzala. Všechno toto oblečení jsem našla na modiu, které není samostatný eshop, ale je to významný český módní agregátor a inspirátor. Proto budou outfity z různých eshopů a ne jen z jednoho jak doteď. Tak už jdeme na to!
Tento článek vznikl ve spolupráci s modio.cz


Už se nemůžu dočkat, až vyrazím někam na výlet do přírody a do pořádných kopců! Minulé léto jsem dokonce slézala skálu, to byl na mě dost výkon. Učím se přestat se bát výšek a po malých krůčcích to jde. A jelikož mi v tomhle hezkém počasí to chození po přírodě fakt chybí, neváhala jsem ani chvíli, abych první outfit udělala právě sportovní a na procházku po skalách. Třeba do okolí Hřenska, tam se mi fakt líbilo! Jelikož je ve vyšších výškách větší chladno, přidala jsem k outfitu i lehkou bundičku. K leginám jsem zvolila trochu oversized mikinu, nerada mám na sobě celý upnutý outfit. Podle mě je nejlepší mít jen jednu půlku těla obepnutou. A pokud tento formát článku nečtete poprvé, možná už víte, co mám na tom outfitu nejradši a jestli jste tipovali ty barvy, tak přesně to je ono. Miluju to. 


Když se řekne femme fatale, představím si přesně něco takového. Ženské prvky, lehce elegantnější kousky a hlavně červená barva. Jo, ta barva je trochu klišé, ale stejně mi do tohoto pojmu jde. Dále jsem zvolila zlaté doplňky, které mi k červené barvě jdou. Hlavně náramek se srdíčky mi přijde krásný! Typ kalhot, který jsem pro tento outfit vybrala, naprosto miluji. Sama mám černé a nosím je ráda. Jsou pohodlné, vypadají elegantně a jsou skvělým obzvláštněním. Do těchto kalhot nejradši nosím upnuté věci, proto jsem zvolila bílé body. K outfitu jsem přihodila ještě červený cardigan, přece jen ještě nebývá takové teplo, aby se mohlo chodit úplně bez něj. Červené balerínky se skvěle hodily ke cardiganu, proto byly jasnou volbou. Kabelku jsem vybrala jednodušší černou se zlatými detaily. 


Tenhle outfit bych si hrozně ráda vzala na rande. V současné době ale nosím spíš outfit č. 1, v žádném případě si nestěžuji (!), ale každá holka by byla ráda občas ženská a ne jen sporťačka. Když ale začnete chodit se sporťákem, je riskantní takovéto věci nosit, protože to jdete jen na procházku a najednou lezete po skalách. Ještěže jsem byla sportovní, než jsem ho potkala, to by byl asi dost velký šok! Každopádně miluji ty šaty! O barvě se ani bavit nebudeme, ale vypadají neskutečně pohodlně a líbí se mi hodně i ta sukně! Už déle nenosím moc ráda tělové punčochy a tak byly černé jistotou. Když jsem uviděla ty s puntíky, přišly mi ještě lepší. Nejsem úplně podpatkový typ, mám je ráda na plesy, ale jinam je nenosím, proto jsem zvolila polobotky, které obouvám hodně ráda. Jelikož ještě nemusí být úplně teplo, vzala bych si i lehčí bundu. K těmto šatům se mi hodně hodí delší náhrdelník s přívěskem, který jsem našla stříbrný a tak jsem zbytek doplňků zvolila ve stříbrné. Pro větší ležérnost jsem outfit doplnila batůžkem. 

Jakou barvu máte na oblečení nejraději?


Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

15 komentářů:

  1. Já mám nejradši černou a bílou :) Ale poslední dobou se snažím pustit si do šatníku i barvy, kecky jsem si koupila červené a poslední šaty mám cihlové :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Černá a bílá nezklame! :) ale skvěle se mezi ně zařazují barvy :)

      Vymazat
  2. Já na oblečení aktuálně nejvíc frčím na klasice černé, bílé a světlé růžové. Obzvlášť světlou růžovou s bílou teď nejraději kombinuji :) respektive teď .. no předtím než byla karanténa. Moc se mi líbí ta sportovní mikina v prvním outfitu! Nějakou takovou bych potřebovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to mi mluvíš z duše! :) Jo, ta se mi taky hodně líbí :)

      Vymazat
  3. Já nosím ty klasický barvy, černá, bílá a šedá :D Někdy hodím na sebe i mojí oblíbenou červenou nebo modrou :) Moc se mi líbí ty sportovní legíny s podprsenkou. A ikdyž nemám moc růžovou ráda, tak tahle staro-růžová barva se mi fakt líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miluju kombinaci černé, bílé, šedé a do toho červenou! :) jen já mám s červenou takový vztah, že na ni musím mít náladu, takže takových věcí moc nemám. :)
      Starorůžová má své kouzlo :)

      Vymazat
  4. Moc hezky sladěné outfity. Ten první sportovní se mi obzvláště líbí - asi i proto, že jsou tam mé nejoblíbenější barvy! :D :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám, že všechny bychom braly ten první outfit! :D já bych si z těchto tří taky vybrala ten :)

      Vymazat
  5. První a poslední outfit jsem si naprosto zamilovala :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Ty barvy toho prvního sportovního outfitu jsou dokonalé :))

    OdpovědětVymazat
  7. Moc krásné outfity, ty e-shopy v této době jsou zlo, já mám totiž chuť neustále něco nakupovat :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3