Pletení

středa 15. dubna 2020


Čas pořád neutíká a já mám stále svých pár metrů čtverečních, na kterých žiju. Potřebovala jsem si najít nějakou zábavu a vzpomněla jsem si, že jsem kdysi v pubertě zkoušela plést a že mi to vlastně moc nešlo. Našla jsem jehly, nechápu, že jsem je ještě neztratila, a pustila jsem se do toho! Jako první věc jsem si vybrala jednoduchou šálu, nemůžu mít od sebe hned na začátek nějaký přehnaný nároky. 



Nebudu říkat, že to všechno šlo v pohodě a hned. Nahazování jsem pochopila asi až po pěti minutách a x pokusech a ten vzor jsem pochopila až po tom, co jsem upletla snad 5 cm šály a zjistila jsem, že to dělám úplně blbě. Rozpárala jsem to a začala odznova. Nahazování jsem už naštěstí uměla, tak to už šlo rychle a brzo jsem dobře pochopila i ten vzor a odprostila se od postupu "tak teď uděláš tohle a pak tamto", který byl totálně na houby. Vždy mě něco vyrušilo a já zapomněla v jakém bodě jsem a pak sem to měla blbě, no škoda mluvit. Naučila jsem se na to kouknout a vědět, takže teď už mi to jde v pohodě. 
Pletu během sledování seriálů, ale taky během přednášek v online škole a řeknu vám, že nikdy jsem při nich nedávala takový pozor jako teď. 
Hned jak jsem zjistila, že to vlastně není tak hrozné, tak jsem si vysnila, že si jednou upletu ten svůj vysněný béžový svetr, který si chci koupit už dva roky, ale ještě jsem ten pravý nenašla. Tak snad se mi to jednou povede!
A jo, šála na léto je potřeba, heh. 

Naučili jste se taky něco nového?

Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde


V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥





14 komentářů:

  1. Je skvělé se vrátit ke starým koníčkům, já jsem zase přemýšlela nad kreslením (dříve mě to hrozně bavilo :D). Ať se ti daří v pletení. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, kreslení je ta druhá věc, ke které bych se ráda vrátila. Ale jelikož jsem to dřív fakt docela uměla, tak je pro mě těžké nevyhodit všechny pokusy, protože po 5 letech bez kreslení to prostě tak nejde. :D Držím pěsti, ať se ti návrat povede a děkuji :)

      Vymazat
  2. Jsi moc šikovná! :) Věřím, že jednou si i ten svetr upleteš :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Za tohle tě obdivuju, mně to nikdy nešlo :D A takhle krásnou růžovou už jsem dlouho neviděla <3

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D Každému jde něco jiného :)
      No že jo, ta barva je naprosto dokonalá! ♥

      Vymazat
  4. Vypadá to krásně! :) Obdivuji každého, kdo umí plést či šít apod. Já bych to sice taky nejspíš zvládla (v minulosti jsem to párkrát už dělala), ale cítím, že bych se do toho pouštěla jen proto, abych se s tím mohla pochlubit na instagramu a vmést jedné kamarádce, která prostě musí umět všechno a být ve všem lepší, "hele, já to taky dávám, nejsi nejdokonalejší na světě..." :D
    Nicméně já už během ledna (mám tu izolaci trochu dlouhodobější...) začala zkoušet programovat a to je taky dost výzva. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heh, tak to máš pravdu, že to nejsou úplně ty nejlepší důvody, proč to dělat, ale pobavila jsi mě! :D
      No ty jo, programování mě taky láká, ale vůbec nevím, kde začít :( Já vím, od začátku, jenže těch programovacích jazyků je :D

      Vymazat
  5. Ta barva je boží! Přesně tímto odstínem růžové jsem teď úplně posedlá .. nechceš mi z ní uplést svetřík prosím prosím? :D držím palce s dalším pletením, ať to jde co nejvíc od ruky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tuhle barvu taky miluju! :) no nejdřív až se to naučím! :D
      Děkuji moc ♥

      Vymazat
  6. Musím sa priznať, že mňa pletenie nikdy veľmi nebralo, ale obdivujem ľudí, ktorí sa do toho pustia :) Inak, nádherná farba :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, každého baví něco jiného :) Jo, barva je dokonalá! :) Děkuji! ♥

      Vymazat
  7. Ja už nejaký čas hačkujem. Je to pre mna taký relax a oddych. Viem to od detstva, kedy ma to naučila babička. A je fajn niečo také ovládat v dnešnej dobe.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3