Bydlím!

úterý 5. května 2020


Ahoj, semestr graduje a já mám klasicky čím dál méně času. Přestal mi i vyhovovat ten můj systém, kdy píši články vždy, kdy se mi chce, jak jsem měla doteď. Jo, "mohla" (na základě dohody sama se sebou, nic svazujícího) jsem přidávat články pokaždé, kdy se mi zachtělo, ale zase mi nic neříkalo, že by článek měl být. Navíc jsem se už docela vrátila do normálního režimu (až na tu online školu) a už nesedím jen na svých pár metrech čtverečních. A tak je na čase se vrátit do systému dva články týdně. A to ve středu (teď výjimečně v úterý a o víkendu). No a dnes to bude opět hodně aktuální!


Kdybyste mi po tomto článku řekli, že ještě do týdne to své bydlení v Praze najdu, absolutně bych vám nevěřila. 

Tato fotka je sice ještě z první prohlídky, která nedopadla a dost mě rozhodila, ale druhá prohlídka byla už to ono. Tam jsem vyhrála na plné čáře. A nejspíš za to mohlo štěstí. Můj přítel vždycky říká, že nechápe, jak může mít někdo ve všem štěstí jako já a já jsem si říkala po té první prohlídce, že to štěstí už to se mnou vzdalo, ale asi to měla být jedna taková ranka. Odpovídala jsem ještě na nějaké inzeráty, takže trefa do černého nebyla hned další. Z těch dalších mi ale jedna vůbec neodpověděla a druhá mi byla nesympatická i přes facebook, tak to jsem zas vzdala já a třetí se zapomněla zmínit, že pokoj je sdílený. 

A pak jsem našla inzerát bez fotek, za dobrou cenu a na dobrém místě. Chybějící foto mě sice trochu odrazovalo, ale hned jak jsem poprosila o více info, fotky přišly. A přesně toto mohlo odradit i ostatní lidi a nebo mohl inzerát prostě zapadnout, když byl bez fotek nevýrazný. A pak jsem už bydlela. 

Pokoj je sice menší než ten na Jiřáku a není na Jiřáku, ale i tak je ve skvělé lokalitě a není to zase takový kamrlík, kde bych si nemohla ani zacvičit. Dokonce je skoro hned vedle Stromovky, kam jsem chtěla chodit běhat celou vysokou, ale nechtělo se mi tam ze Strahova jezdit! Tak teď mám naprosto ideální podmínky pro běh. A má k sobě velkou šatnu, kam narvu snad všechny své krámy. Už jsem si tam své věci navozila a příští týden si tam musím pořádně uklidit a vybalit. První část plánu mi nevadí, ale to vybalování, na to se netěším. No co, ale bydlím!

Jak dlouho trvalo vám, než jste našli nějaké to bydlení? 

Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde


V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

4 komentáře:

  1. Mám radost, že jsi bydlení našla a jsi spokojená :) Já jsem zatím svoje nehledala, ale těším se na to.

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! ♥
      No.. možná se není na co těšit, spíš až na ten moment, kdy dostaneš klíče :D

      Vymazat
  2. Moc ti gratuluji, že se ti podaří bydlení nakonec sehnat! Mě to čeká za necelý rok a už teď se nemůžu dočkat těch starostí. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Wau tak to je super, že jsi našla nakonec takhle rychle. To ti moc přeju! :) snad se ti bude dobře bydlet. Já taky kdysi vzala při hledání prvního spolubydlení v Brně byt z inzerátu bez fotek a ačkoliv jsme se stěhovaly se spolubydlící naslepo, aniž bychom fotky do dne stěhování viděly, nakonec se to ukázalo jako krásný moderní byt, o kterém jsme ani nesnily. Občas se zkrátka usměje štěstí! :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3