Můj červenec 2020

pondělí 3. srpna 2020


Ahoj, další měsíc je za námi. A já se budu opět opakovat s tím, že mi neskutečně rychle utekl. Co jsem v Praze, málokdy zažívám taková ta nudná odpoledne po práci, kdy nemám co dělat a vše mi to zpomaluje. O tom jsem vám už ale psala na svém Instagramu, kde jsem poslední dobou docela aktivní, tak jestli chcete, můžete mě sledovat zde. Teď už ale k mému červenci.


Jednoho dne jsem byla líná si cokoliv vařit a dokonce i mazat na chlebíčky, tak jsem si skočila do Závitkárny pro závitky. Jako jo, byly dobré, ale na druhou stranu to pro mě nebyla až taková hitparáda, abych za ně ty peníze dala znovu a tak, když na ně budu mít chuť, udělám si je sama a budu to mít rozhodně levnější. Jsem ale ráda, že jsem je vyzkoušela. 


Také jsem dospěla k názoru, že potřebuji nutně nové šaty na léto. Šaty mám v tomto ročním období úplně nejradši a tak je vlastně nosím skoro každý den. Měla jsem jich v Praze ale jen málo, tak jsem šla na nákupy a objevila v Croppu tyto nádherné ve slevě za 300 a ty jsem tam prostě nemohla nechat! Zamilovala jsem si je hned, co jsem je měla poprvé na sobě a ten samý den jsem si je dost ušpinila od kabelky. Naštěstí to ale šlo dolů docela snadno, nikomu bych ale tyto šoky ale nepřála. 





Tento měsíc jsem také byla dost často na procházce po Praze. Co si budeme povídat, běh v těchto vedrech není zrovna dvakrát velká výhra a tak jsem nepohrdla trochu pomalejším tempem. Byla jsem se podívat na Staroměstském náměstí, na kterém už je vše jako při starém. Turisté obsadili zahrádky, ceny v hospodách se beztak zvedly do nebeských výšin a projít na Václavák už také není tak snadné.
Dále byl jeden den ke konci července, už přesně nevím, co to bylo za den, vidět krásný západ Slunce. Obloha nad Dejvicemi se vždycky zbarví do nádherných růžových tónů a ty já můžu.
Byla jsem se podívat i pod Žižkovským vysílačem, kde je udělaná scéna pro divadlo. Na divadle jsem sice nebyla, ale aspoň jsem se posadila pod vysílač a pořádně si ho zezdola prohlédla. Neumím si moc Prahu představit bez něj. 
Další skvělá vyhlídka v Praze je rozhodně Baba, kam jsem se vydala s kamarádkou a viděly jsme odtud jak Prahu za šera, tak i v čas, kdy už se nadobro setmělo. 



Během posledního červencového víkendu jsem byla na výletě na Litoměřicku. Navštívili jsme přírodní památku Husa, jejíž okolí je naprosto nádherné. Doporučuji projít si tam stezky okolo a kochat se skálami. Je tam i husí cyklostezka. 
Druhý den jsme se vydali na Sedm chlebů, které jsme tedy ve skalním útvaru na první fotce nenašli. Pokračovali jsme v chůzi a došli až ke skále, pod kterou byly tyto nádherné malé stromky. Ty jsou tak roztomilé!


Poslední akcí, která z tohoto měsíce stojí za zmínku, je koncert kapely Mirai, kam jsem vyrazila s kamarádkou. Nevím, jestli to bylo tím, že to byl první koncert po hrozně dlouhé době a nebo samotnou kapelou, ale neskutečně jsme si to užily! A svět byl konečně na chvíli v pořádku. 

Jaký byl váš červenec?

Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

10 komentářů:

  1. Ahoj, Závitkárnu znám a musím říct, že jsem došla ke stejnému závěru, závitky jsou fajn, ale poměr - cena - kvalita se mi nezdá. Např. chlebíčky Na Letné jsou určitě "lepší" volbou. ☺ Mariánský sloup jsem viděla stavět, chodím celkem často okolo a turistů už opravdu přibylo..., njn. Jinak přeji krásný srpen.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, tak to jsem ráda, že nejsem jediná, kdo dospěl ohledně závitkrny na stejný názor :D
      Děkuji, tobě taky! :)

      Vymazat
  2. Závitky mám ráda, ale ne všechny jsou dobrý. Ale tak vyzkoušela jsi a víš, že příště už nee. 😃
    Šaty jsou super, bílá je faaajn.
    A krásné fotky. Prahu miluju a doufám, že se tam brzy přestěhuju. 🙂
    Mirai jsou taky skvělí!!! 🙂❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, já mám závitky taky ráda, ale tyhle se mi zdály moc drahé na to, co pak člověk dostal :D
      Děkuji! :)

      Vymazat
  3. Ty závitky bych taky ráda vyzkoušela. U nás nic takového není. Ten koncert musel být super. Taky bych někde vyrazila.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne? Nemají je třeba v nějaké čínské restauraci?
      Koncert byl úžasný! Snad se ti taky něco naskytne :)

      Vymazat
  4. Dostala jsem chuť na závitky! Závitkárnu ale neznám, mně moc chutnají ty z Pho Vietnam na Jiřáku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tam jsem byla na Pho Bo a bylo to výborné! Tak snad tam někdy vyzkouším i závitky :)

      Vymazat

Děkuji za komentáře <3