Dostaňme ty vzpomínky z počítačů na papír! | Fotokniha, pexeso a plecháček

sobota 31. října 2020

 Ahoj, já jsem věčný plánovač něčeho. Hodně mých plánů ale zůstává jen v mé hlavě a jinak na tom nebyla ani fotokniha, kterou jsem si chtěla udělat z Osla, kde jsem byla v září 2018. Jestli můj blog čtete už takto dlouho, určitě jste si všimli článků právě odtud. Že si chci z Osla udělat i nějakou tištěnou vzpomínku mi bylo jasné hned, protože jsem si to tam naprosto zamilovala! Vždy jsem to ale odkládala na dobu, až bude ošklivé počasí, až se budu nudit, až. Až. No znáte to. K vlastní realizaci tohoto nápadu mě popostrčila až nabídka spolupráce s e-shopem tiskarik.cz, ze kterého nakonec fotoknihu mám. A nejen fotoknihu, ale i další dvě věci, které vám dnes ukáži!

Se samotnou fotoknihou jsem si vyhrála. Vložila jsem do ní několik popisků a dokonce i dva články, které jsem napsala na stoličce u jídelního stolu v tom malém bytě v Grønelloce, kde jsme s kamarádkou byly ubytované. Dnes už bych sice ty dva články podala jinak, dýchá z nich ale ta severská atmosféra, ve které vznikaly a tak mě vždycky skvěle navrátí! Dám vám sem menší ukázku z mé fotoknihy.









Další věcí, kterou jsem si nechala vytisknout, je personalizované pexeso. To mé je sbírkou míst a zážitků, které jsme spolu s přítelem prožili. Hráli jsme spolu vždy pexeso od Ládi Zibury, ale teď budeme mít toto zbrusu nové a těším se, až mu ho ukážu a poprvé si ho spolu zahrajeme a taky u toho budeme moct vzpomínat. Myslím, že bych toto pexeso mohla nechat udělat i někomu k Vánocům a i mi přijde jako skvělý dárek.

Edit: Pexeso jsem příteli již ukázala a mělo úspěch. Hrajeme ho často a i jsme si každý oblíbil nějaké kartičky a soutěžíme, abychom každý ty své oblíbené měli a jsme naštvaní, když to nevyjde, heh. 


Tento plecháček jsem už jako dárek k Vánocům nechávala dělat a to pro svého přítele. Normálně můj blog nečte, proto se nebojím tu o něm psát. Jestli to ale přece jen čteš, Zlato, tak mi to neříkej, jinak si ho nechám já, protože se mi neskutečně líbí. Fotka na plecháček padla jak zadek na hrnec! Na fotce je Grüner See, které se nachází v Rakousku nedaleko obce Oberort ve Štýrsku. Přesně tam jsme totiž spolu v září byli a to jezero má prostě naprosto dokonalou atmosféru!

Co se týče samotného e-shopu a tisku, musím přiznat, že mě překvapilo, jak rychle bylo vše vytisknuté a jak rychle se to ke mně dostalo. Do týdne jsem měla věci u sebe.

Co by jste si nechali udělat vy?

Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

18 komentářů:

  1. To je vlastně skvělý nápad, fotokniha. Už párkrát jsem si říkala, že bych něco takového udělala jako dárek... třeba babičce fotoknihu s jejími pejsky nebo tak. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je skvělý nápad! My jsme s rodinou dělali babičce a dědovi fotoknihu s fotkami nás všech a taky měla úspěch :)

      Vymazat
  2. Tak ta fotokniha je dokonalá! Něco takového bych si také ráda pořídila, člověk pak má všechny vzpomínky na jednom místě. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přesně. Už kolikrát jsem si ji prohlížela, to s fotkami v PC tak často nedělám :)

      Vymazat
  3. Táka fotokniha z ciest je skvelý nápad!
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  4. Leni, krásně sis s fotoknihou vyhrála, já takto naposledy dělala fotoknihu z rodinné dovolené na Kypru. Miluju fotky, fotoknihy a doma už se raduju z nových fotokalendářů na rok 2021. Jinak ten plecháček je nádhernej. V Norsku jsem byla v roce no v roce? Týjo přemýšlím kterej to byl rok jak jsem tam jela s mamkou na dámskou jízdu, poznávací zájezd Švédsko, Norsko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fotokalendáře jsem dělala předminulé Vánoce svým kamarádům a měly úspěch! :) Jsou to krásné věci tyto personalizované..:)
      Jéé, a jaký byl zájezd? ♥

      Vymazat
  5. Ahoj, velmi zajímavé a inspirativní! Díky a krásný den přeji. ☺

    OdpovědětVymazat
  6. Fotokniha vypadá úplně dokonale, také by se mi taková s fotkami z Norska líbila ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. JÁ tady tyto věci naprosto miluji, na e-shop se podívám. :) Přemýšlím, že si nechám udělat další knihu taky, mám doma už dvě, ale z jiného e-shopu. :) Je to podle mě lepší než album.

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, je to naprosto nádherný! :) Ať se ti kniha povede! ♥

      Vymazat
  8. Fotoknihy mě nikdy nějak nelákaly...jsem milovník fotoalb, kde mohu samostatnými fotkami listovat a každou si prohlédnout zvlášť a třeba si k ní přečíst i nějaký popisek :-). Ale vytvořit pexeso z navštívených míst není vůbec špatný nápad! :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3