Narozeninová soutěž!

sobota 5. prosince 2020

 Ahoj, Vánoce se hodně rychle blíží a všude je už plno soutěží, ve kterých můžeme zkusit své štěstí. Pro mě a můj blog je ale dnešní datum významný úplně jinak. Právě dnes totiž můj blog slaví své 5. narozeniny! Jo, chtěla jsem to nebrat moc slavnostně, protože diplomová práce, ale o tom tu píšu pokaždé a tak si to teď odpustím. Ale 5 let už je docela dlouhá doba, ty jo.

Byla to fuška. Hodněkrát jsem byla v naprostém zapálení a nejradši bych vydávala každý den nový článek! Občas jsem nenapsala nic celý měsíc. Občas jsem na blog myslela pořád a občas jsem měla jiné věci na duši. Vždy to ale bylo a bude místo, kam jsem se přicházela radovat a nebo svěřit. Všechny své články jsem tvořila s radostí, že mohu dělat to, co miluji. A dnes jsem šťastná, co jsem tu za těch 5 let vybudovala. Jo, doba sice blogům moc nepřeje a i já mám velké plány do budoucna, ale blog bude vždy takové miminko a doufám, že se sem budete rádi vracet. A proto bych chtěla dnes odměnit jednoho z vás, protože bez vás by to nešlo.

A o co hrajeme? Nevyfotím vám to. Vánoce jsou o překvapení a já chci, aby to pro vás překvapení bylo. Nebudu vás ale napínat zas tolik a napíšu aspoň věci, které se v balíčku objeví. Konkrétnější ale nebudu. 

  • Svíčka Yankee Candle ve skle
  • Koupelová sůl Manufaktura
  • Vánoční čaj 
Zkrátka věci, které si vybavím, když se řekne "pohodové Vánoce". 

Aby jedné z vás balíček stihl přijít do Štědrého dne, soutěž ukončím 15.12. ráno a během dne snad seženu adresu výherkyně, abych balíček hned následující den mohla odeslat.

A jaké jsou podmínky soutěže?
  • Sledovat můj blog přes GFC (vpravo v menu pod "Pravidelní čtenáři♥") a nebo můj Instagramový účet, tentokrát to nechám na vás. :)
  • Napište mi svou emailovou adresu.
  • Můžete mi i napsat, co si tento rok nejvíc přejete dostat k Vánocům a nebo co dáváte vy někomu a nemůžete se dočkat, až to obdarovaný rozbalí. 
Děkuji za každého čtenáře mého blogu!

Vítězí komentář č. 2, jehož autorkou je Another Dominika. Gratuluji!




Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

15 komentářů:

  1. Ahoj a gratuluji k pátému výročí blogu. Co si doopravdy přeji k letošním Vánocům, nejen tedy letos, abychom byli opravdu zdraví=spokojení=šťastní. Přeju si být s M. ♥
    eriuchytilova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. To je krásný, že už blog píšeš tak dlouho, tak ať tě to baví i dál ♥ Já zrovna dneska vydala článek s tipy na dárky, které budu dávat já a tak nějak mám z každého dárku radost a těším se, až si to ten druhý člověk rozbalí :) Já sama žádné speciální přání nemám, vlastně si ani nic moc hmotného nepřeji a mnohem raději bych byla, aby Vánoce proběhly v klidu a podle mých představ :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Je to pěkné, že blog píšeš tak dlouho. Rozhodně ti přeji ať tě to baví i dál :) Když jsi vezmu, že já už blog s různými přestávkami píšu 2 roky a co se za ty 2 roky změnilo a přihodilo je to neskutečné. Já letos žádné speciální přání nemám jen aby rok 2021 byl lepší a byla naše rodina zdravá. Vždycky se těším až daný člověk rozbalí můj dárek a vidím rozzářené oči a asi největší radost mám když vidím u mých synovců jakou radost mají z každého dárku.

    email: vera.flonerova1991@gmail.com

    Epilepsyylife

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, už 5 let blogu?! Moc ti gratuluji, to je krásné výročí a jen tak dál. :))

    OdpovědětVymazat
  5. 5 let je dlouhá doba! Gratuluju k výročí a ať se do budoucna daří <3 Já jsem si letos přála hlavně můj vysnívaný gramofon, tak snad ho pod tím stromečkem najdu:) A sama se těším, až si všichni, kterým dávám dárky ty ode mě rozbalí, protože miluju dávání dárků víc, než když někdo obdarovává mě:D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a sleduji tě na instagramu, nemám blog přes blogger.com :( Email: adela.ferfecka@gmail.com

      Vymazat
  6. Sleduji přes instagram a přála bych si, abych se o Vánocích setkala s rodinou, zejména prarodiči, které jsem kvůli covidu několik měsíců osobně neviděla.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3