Mám YouTube kanál!

sobota 23. ledna 2021

 Ahoj, už zde jsem se vám svěřovala o tom, že si nejspíš založím YouTube kanál. No a dnes už to tak doopravdy je. Pomalu se tam oťukávám, zjišťuji, co je dobré, co je špatné. Zlepšuji svůj mluvený projev, tedy alespoň doufám. No a dnes jsem se rozhodla se s vámi podělit o svá videa i tady a ještě vám povědět nějaké background story. Tak můžeme jít na to! 


Video o mé nástěnce vizí pro rok 2021. Má prvotinka. Na to téma jsem byla pyšná, sama mám taková videa a články ráda. Video je ale přesně takové, jaké byste na první pokus čekali. Je tam hodně střihů, protože jsem se neustále přeříkávala. Myslím, že jsem to téma nedokázala využít naplno. Člověk se ale učí a já bych řekla, že hned v dalším videu jsem mluvila o poznání lépe. Styděla jsem se, když jsem poprvé sedla před kameru a byla jsem nejistá. Toto je ale naprosto očekávaná věc. 


Video, ze kterého se jednou budu učit a je mi to jasné už teď, je toto o spotřebovaných produktech. Už během vydávání jsem si tím nebyla jistá. Bylo mi jasné, že změna světla byla tragická. Narovinu se tu přiznám, že jsem ho už vydávala s tím, že to bude ten příklad videa, které bych už později nevydala. Vlastně jsem ho tu chtěla mít, aby byly vidět pokroky.


V dalším videu mluvím o mých 6 tipech, jak se vrátit do svých rutin. Myslím, že už na tomto videu je dost patrný rozdíl oproti tomu prvnímu, nesmělému. Před kamerou jsem se už cítila o dost lépe a i při stříhání jsem viděla, že to vlastně i o dost lepší bylo.


Dalším mým videem byl můj vůbec první vlog. Začala jsem ho natáčet ve stejný den, jako vyšlo první video. Nevím, čím přesně to bylo, ale před tou kamerou jsem se cítila o dost lépe, když jsem točila právě vlog, než když jsem natáčela povídací video. A to to bylo téměř ve stejnou dobu. Jediné, co mě na vlogu štve, je to, že nedokážu mluvit venku. Ale kdo to od prvního vlogu uměl, no ne? Třeba se to jednou naučím!


Zatím mým posledním videem je video o tom, co jsem si nakoupila na týden. Tento formát článků jste tady na blogu už viděli hodněkrát a jelikož mám ráda tuto inspiraci i od jiných lidí, svůj nákup jsem rovnou natočila. Vyšlo ve středu jen jako kratší vložka, má něco málo přes pět minut. Připadám si v něm taková děsně zadýchaná, no posuďte sami!

To by zatím z videí bylo vše. Už mám připravené a nahrané video, které vyjde za 14 dní a teď se jdu ještě vrhnout do střihu druhého vlogu, který vyšel v sobotu ráno. Já ale tento článek píši už ve čtvrtek a proto tu tento vlog ještě není. Najdete ho ale na mém kanále. 

Co říkáte na mou tvorbu? Uvažovali jste někdy o tom, že byste to také zkusili?

Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Sledujte můj YouTube kanál - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥






16 komentářů:

  1. Držím ti palce s youtubom! Tieto prvé videá sú určite najmä na naučeie sa. Ja osobne to asi nikdy nebudem môcť robiť, treba na to veľa odvahy a času a skutočne obdivujem každého, kto sa do toho pustí! A popravde sa často radšej pozerám na fotky, ale niekedy si aj pozriem aj video, najmä, keď musím pri tom niečo robiť, variť alebo tak. Každopádne držím palce! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Držím palce, začala jsem tě sledovat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hodně štěstí, ať se Ti s youtube daří! Určitě se pak podívám na nějaké Tvé video :) Já už natáčela 3 roky zpět, ale teď poslední rok nenatáčím hlavně kvůli technice. Třeba mě to časem zase vtáhne a bude bavit :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem ráda, že jsi s videi začala, už teď na tebe ráda koukám a věřím, že se budeš jen zlepšovat :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. S Youtubem ti moc držím palce, obdivuji tvou odvahu do toho jít. Každopádně videa máš povedené a budu tě ráda sledovat, jen tak dál! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Máš jsi moc šikovná a snažím se pravidelně sledovat. :) Jen tak dál.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Držím ti palce a obdivujem tvoju odvahu. Nech sa ti darí.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3