Můj únor 2021

sobota 27. února 2021

 Ahoj, vzpomínáte si na to, jak jsem si před týdnem tady stěžovala, že mě dospělácký život nebaví? No, tak teď je to tak dvojnásobné po tom, co přišel astronomický nedoplatek za elektřinu. Ale nebudu si tady stěžovat, i když toto stěžovací mini okýnko mi bodlo, tento formát článků není ale o brečení! Ne tedy vždycky, ale na to, jaký byl můj únor a ten úžasný a pozitivní, nechci ho tímto nijak kazit!


O této události jsem vám již psala zde, ale nedokážu si to tady odpustit, protože by to měla být nejvíc pozitivní zpráva měsíce. Moc to tak ale nevnímám, je to velké zadostiučinění, ale tím, jak byl ten poslední rok divný a ani jsem neměla pocit, že chodím do školy, tak jsem to obhájila, jo, ten den jsem měla mega radost, ale pak to rychle přešlo. Mám z toho do teď divné pocity, když jsem to psala své kamarádce z dětství a ona měla reakci, že to asi musím být pořád v euforii. No, nejsem. Ale jsem paní inženýrka.
Můj únor byl ve znamení výletování. Po státnicích jsem si vzala volno rovnou na celý týden a uspořádala s přítelem takovou mini dovolenou. Udělali jsme si dva výlety, ten první můžete vidět na fotce výš. Vyrazili jsme do Jetřichovic a udělali jsme okruh ve skalách. Občas to bylo dost o držku, protože byl všude led a sníh, ale zvládli jsme to a já jsem si po dlouhé době udělala andělíčka! Jestli jste v Jetřichovicích nikdy nebyli a nemáte to přes celou republiku, rozhodně doporučuji!


Na Valentýna jsme si udělali výlet do Ústí. Nijak jsme ho tedy neslavili, jen jsme byli spolu a vyrazili si na výlet. Musím říct, že se mi Ústí moc nelíbilo, je hezké vlastně jen z vyhlídek. V samotném městě to není ono. Výhled ze zdymadla na Střekov ale stojí za to a pak vodopád, který vidíte na první fotce, také. Koukli jsme se i na Větruši, i když byla zavřená. 

Poslední výlet, který jsme podnikli, byl minulý víkend. Vyrazili jsme na Modravu. Nikde v nižších polohách sníh už nebyl, ale cestou jsme zapadali po kolena do sněhu a byl to neskutečně skvělý výlet. Blbli jsme jako děti, koulovali jsme se, to už jsem dlouho nezažila. 

A skoro bych zapomněla na svou novotu. Vlog. Během února vyšel jen jeden a mapuje pár mých dní před státnicemi. 



Jaký byl váš únor?

Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Sledujte můj YouTube kanál - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥






12 komentářů:

  1. Můj únor byl ve znamení pracovní, občas jsem se šla projít. Také jsem pekla a vařila nějaké recepty, které budou na blogu, když byli rodiče na horách a měla doma klid. Poslouchala podcasty, četla a to byl ve zkratce můj únor.

    Epilepsyylife

    OdpovědětVymazat
  2. To si měla docela fajn únor, krásné výlety ty já ráda. ♥ A super fotografie v Ústí jsem ještě nebyla ikdyž píšeš, že se ti moc nelíbilo zkusím tam i tak někdy zajet. Mám v plánu teda Zoo tam nuu :D :)snad nám je zase otevřou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám v plánu ZOO v Chomutově :D
      Zajeď tam a udělej si na to město obrázek sama :) Najdou se tam hezká místa :)

      Vymazat
  3. Jé, to jsi měla fajn unor. Budu se opakovat, ale ještě jednou gratuluju k titulu! Já mám únor v podstatě jen pracovní, ve volných chvílích se snažím číst a vzdělávat se:) Ale těším se, až dopíšu bakalářku a škola skončí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :)
      Jop, až se zbavíš bakalářky, tak bude volného času až až! :)

      Vymazat
  4. Mini dovolená, to zní skvěle! I já bych teď něco podobného potřebovala, tak snad na Velikonoce :)
    Gratuluji k titulu!

    OdpovědětVymazat
  5. Měla jsi úspěšný únor a ještě jednou ti moc gratuluji! Ať jsou takto pozitivní i následující měsíce. :))

    OdpovědětVymazat
  6. Měla jsi pěkný únor. Moc se mi líbí vodopády. Jinak můj únor... bez práce, blog a cestování :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3