Alpy v mém pokoji | Fotoobraz

středa 21. dubna 2021

Ahoj, dříve jsem měla spolupráci s eshopem Tiskařík (článek najdete zde). Nedávno mě oslovili znovu a jelikož jsem s nimi byla tehdy fakt spokojená, neměla jsem moc důvodů váhat, jestli spolupráci přijmu a nebo ne. 

Předchozí zásilka mi dorazila vlastně okamžitě, za tři dny jsem měla personalizované výrobky u sebe. Tentokrát se to ale zdrželo a zásilka mi dorazila po 14 dnech. Čekání ale nebylo beze zpráv, lidé z tiskaříka mi napsali, že se zásilka zdržela a omlouvali se mi. Vím i o dalších lidech, kteří na tomto eshopu nakupovali a také jim zásilky přišly rychle, takže tentokrát to byla nejspíš výjimka, která potvrzuje pravidlo. 

Musím říct, že čekání se nakonec vyplatilo. Přišly mi Alpy přímo do mého pokoje. Tuto fotku ode mě už nejspíš znáte, mám ji hrozně ráda. Jsou to vzpomínky na krásné místo, na místo kde jsem měla klid v duši, kde jsem nic nemusela, jen jsem si užívala tuto nádheru. Tyrkysové jezero zalité mlhou a nad ním hory.

Musím říct, že mě překvapilo, jak kvalitní je fotka na obraze. Systém Tiskaříku mě varoval, že kdybych chtěla větší velikost, už by se fotka nemusela vytisknout tak kvalitně. Občas mě překvapuje, jak fotí dnešní mobily. Že z něčeho tak malého jdou takové fotky, které se dají tisknout na obraz.

Obraz je vytisknutý na plátně, které je nataženo na dřevěný rám a sponkami připevněno. Vše vypadá kvalitní. Obraz teda nemá žádné poutko, ale snad si s tím ten chudák, který mi to bude věšet, poradí. Ale nebude to nejspíš těžké, dřevo je tam dost široké.

Zatím jsem obraz opřela o zeď na takové improvizované komodě. Nepřijde mi, že by to vypadalo špatně, možná tam i zůstane!

Nechali jste si taky někdy dělat obraz? Co na něj říkáte?

Těším se u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Sledujte můj YouTube kanál - zde









10 komentářů:

Děkuji za komentáře <3