Můj duben 2021

sobota 1. května 2021

Ahoj, já jsem zas tak trochu nervózní, protože se vám právě chystám napsat o měsíci, který pro mě je hodně zlomový. Udělala jsem v životě dvě taková větší rozhodnutí a obě právě najednou. To jedno jsem už tak nějak zrealizovala a do toho druhého jsem se také vrhla po hlavě, ale zatím si jen dělám přehled. Ještě vám přesně nebudu psát, o co se jedná, ale jednou vám to povím v samostatném článku. Tento týden jsem ale kvůli tomu měla hodně stresový a tak jsem ráda, že teď už jen ležím v posteli a až publikuji tento článek, budu se moct už jen natáhnout a pustit si nějaké video. Takže to už nebudu protahovat a jdu na to!

Tato koláž vlastně tento měsíc vystihuje ze všeho nejlépe. Zároveň jsem si hned na začátku měsíce dala svou první točenou zmrzlinu v tomto roce a za týden nebo dva jsem jela na výlet na Šumavu, kde mě lehce překvapil sníh. V jedné části dokonce i dost klouzala silnice a tak jsem poprvé zažila, jak funguje ABS. Nic se ale naštěstí nestalo a výlet se povedl! A doufám, že to bylo naposledy, co jsem do léta viděla sníh. Jestli ne, tak už se počasí fakt zbláznilo. 


Duben byl měsícem procházek po Praze. Zase mi to dělalo větší radost a trávila jsem tím více času. A ušla jsem neskutečné dálky. Na druhou stranu byl duben naplněný tak, že vlastně nechápu, kam se ztratil. Měla jsem tolik programu, že až teď ležím v posteli a snažím se odpočívat. No, tohle novoroční předsevzetí mi fakt nejde. Musím na tom fakt zapracovat. 

Nevím, jak se to stalo, ale konec dubna se tak nějak stal časem návštěvy botanické zahrady. I když tam zrovna nic moc nekvete. Vlastně skoro jen tulipány a odkvetlé magnolie. I tak je to tam ale neskutečná oáza klidu. Jako malá jsem botanické úplně nechápala, jsem ale ráda, že tohle je věc, ze které jsem vyrostla. 

Jinak jsem tento celý měsíc trávila v práci. Ta mi brala podstatné části dní, jejichž konce jsem trávila pak u počítače doháněním restů na YouTube a na blog a z tohoto důvodu jsem moc nestíhala obcházet ty vaše blogy. Výjimečně jsem měla i snad každý víkend zaplněný nějakou aktivitou, jsem teď sice dost unavená, ale šťastná. Věřím, že na únavu zapomenu brzo, ale vzpomínky na plnohodnotně a dosyta užité dny mi určitě zůstanou!

Jaký byl váš duben? 

Těším se u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Sledujte můj YouTube kanál - zde








8 komentářů:

  1. Fajn, že sis duben užila. Konečně jsme se dočkali lepšího počasí a ty rozkvetlé stromy jsou opravdu nádhera! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to jo, ty rozkvetlé stromy by mohly být celoročně! :)

      Vymazat
  2. Tie kvetiny sú nádherné 🌿 Milujem, keď všetko na jar kvitne ♥

    Blog de la Licorne *

    OdpovědětVymazat
  3. Je úžasné, že i navzdory tomu, že jsi utahaná a unavená jsi pro nás napsala tento krásný článek. A abys věděla, já už si myslím že počasí se zbláznilo od poloviny dubna😂🤦‍♀️🙄. Těším se na další články💗 - ALE předtím si ještě odpočiň! Klárka

    OdpovědětVymazat
  4. Měla jsi hezký duben, hned bych jela někam na výlet :) já jsem měla duben ve znamení učení a vlastně ani nevím, jaký ten duben doopravdy byl :D

    One Loving Girl

    OdpovědětVymazat
  5. Naprosto souhlasím - letošní dubnové počasí bylo velice aprílové. Střídala jsem tričko a kabát. :-D
    Jsem zvědavá na ty změny, snad to jsou pozitivní záležitosti. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3