Nové vlasy!

středa 26. května 2021

Ahoj, je to už hodně dlouho, kdy jsem byla v kadeřnictví naposledy. Ani se tu tím nebudu chlubit. Už jsem se ale neskutečně těšila na znovu otevření všech kadeřnictví, protože jsem se chystala zbavit se části svých vlasů. Znovu otevření přišlo, já si našla kadeřnictví a v pondělí jsem tam vyrazila.

Mým cílem bylo zbavit se mých blond konců, které byly sakra zničené. Už víc jak týden dopředu jsem se připravovala na to, že vlasy budou znatelně kratší a že mi vlastně asi bude chvíli trvat, než si na to zvyknu. Byla jsem ale odhodlaná se zbavit co nejvíce zničených vlasů. Přiznám se, že nezmizelo úplně všechno, protože po odbarvování bylo na vlasech ještě znát Slunce z minulého roku, dost mi vlasy zesvětluje, tak nějaké tyto náznaky tam zůstaly, ale myslím, že toho nejhoršího jsem se zbavila. A jsem ráda, že si teď mohu nechat narůst zdravé, dlouhé vlasy!

A jelikož jsem byla s kadeřnictvím, které jsem si vybrala, spokojená, podělím se tady s vámi o něj. Jmenuje se Fit and Beauty, zde najdete jejich web, a je hned u Jiřího z Poděbrad. Byla jsem překvapená, jak má na Prahu podle mě férové ceny a i paní kadeřnice byly moc milé a příjemné. Je to spíš menší kadeřnictví, ale zalíbilo se mi tam na tolik, že jsem rozhodnutá jít na další zastřižení konečků zase tam. 

Byli jste už u kadeřnice po znovu otevření? 

Těším se u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Sledujte můj YouTube kanál - zde

8 komentářů:

  1. Moc ti to sluší!
    Já už u kadeřnice nebyla skoro dva roky.. :D Naposledy na podzim 2019. Ale teď si chci nechat vlasy narůst, trochu se bojím, že když řeknu konečky, ostříhají mi zase 20 cm :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :)
      No, po takhle dlouhý době možná :D ale tak dojdi si tam teď a nech si pak narůst zdravé vlasy, než teď je nechávat růst a pak o to přijít :) Taky jsem to tak udělala, teď si je taky nechávám narůst :D

      Vymazat
  2. Tak moc Ti to sluší Leni :) děkuju za tip na kadeřnictví, na webovky kouknu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :)
      tak snad s nimi budeš taky spokojená, jestli tam půjdeš :)

      Vymazat
  3. Ty vlásky máš nádherné. Je to skvělá změna :)

    Somemthingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší, tenhle sestřih ti dokonale sedí! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3