Zútulňování pokoje s Posterstore.cz

středa 12. května 2021

Ahoj, je to už déle, co jsem se rozhodla, že si chci pořídit nad postel nějaké ty stylové plakáty, protože stěna nad postelí byla taková nudná a chtěla jsem si pokoj ještě víc zútulnit. Zrovna v tuto dobu jsem dostala nabídku na spolupráci s Poster Store, a tak jsem vlastně ani neváhala a dala jsem se do výběru. Má vize byla jasná – potřebuji nějaké plakáty, které budou do růžova. Jelikož jsem velký fanoušek architektury, vybírala jsem hlavně v této kategorii. Nakonec jsem ale sáhla i po jiných plakátech, které se mi hodily. V grafickém programu jsem si sestavila několik koláží a následně vybrala tu nejlepší, kterou vám dnes představím.


Poster Store je skandinávský eshop, který nabízí moderní plakáty a rámečky na ně. Všechny plakáty se tisknou ve Švédsku a vyberete-li si dřevěné rámečky, budou vyrobeny ze dřeva, které pochází z lesů, jenž splňují nejvyšší sociální a ekologické standardy. Je mi sympatické, že i na toto v Poster Store myslí a pečlivě si takto vybírají dřevo na rámečky. Nejen dřevo je ovšem vybíráno s ohledem k přírodě. I papír, na které se plakáty tisknou, mají certifikáty FSC, ekologickou značku Nordic Swan a podléhají mezinárodní směrnici o životním prostředí ISO 14001.  Nabídka plakátů je doopravdy veliká, mají stovky motivů, které se dají mezi sebou skvěle kombinovat. Jestliže vám chybí nějaká inspirace, najdete u nich už již vytvořené koláže z plakátů, kterých je k dispozici nespočet, já osobně jsem je nestihla všechny projít. Navíc plakátů přibývá, každé úterý je k dispozici nová kolekce.

Jak už jsem psala výše, jsem fanoušek architektury a tak mi bylo jasné, že vyberu právě obrazy architektury. Prim z této kategorie hraje právě plakát s kvetoucí Eiffelovkou. Dalším tímto zástupcem je romantický balkón s rozkvetlými magnóliemi. Obrázek květiny je zastoupen pivoňkami. Vždy, když jsem u někoho viděla podobné plakáty, zamilovávala jsem se do těch s květinami pořád znovu a znovu. Nesměl mi tu chybět. Romantické obrazy, to je moje. Další dekorace na stěnu je zastoupena geometrickým srdcem. Hrozně se mi líbí tyto tvary vytvořené z úseček. Také se mi líbí, když jsou mezi plakáty nějaké obrazy s nápisy, tuto kategorii jsem i já využila a to nápisem „Let’s get naked.“

Všechny fotorámečky mých plakátů jsem si ze začátku představovala jako měděné. Prostě ta moderní rose gold barva, do které jsem zamilovaná. Plakáty na eshopu ale byly nafoceny v těchto kovových černých rámečcích a mně se vlastně začaly líbit o dost více, a tak jsem si je rovnou vybrala. A musím říct, že nelituji! 

Co říkáte vy na podobné plakáty? Líbí se vám? Jestli ano, mám pro vás dobrou zprávu! Dostala jsem možnost vám nabídnout svůj slevový kód, pomocí kterého srazíte cenu o 35%, což už je v celé objednávce dost znát. Slevový kód je dreamer35 a je platný ode dneška do 12. 6. 2021. Sleva platí na všechny plakáty kromě těch z kolekce umělců a na rámečky. 

Jaké plakáty byste si vybrali vy? Co říkáte na můj výběr?

Těším se u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde

Sledujte blog na Facebooku - zde

Sledujte můj YouTube kanál - zde


14 komentářů:

  1. Já ten jejich eshop miluji, je skvělý, ale vždy tam strávím hodně času, protože vybrat je problém. :) Vybrala sis pěkné plakáty.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Mají dokonalé plakáty, hned bych si nějaké vybrala! :) Ať ti dělají radost!

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi sa mi páči, ako to vyzerá všetko dokopy ešte aj s povlečením a doplnkami v izbe, všetko krásne ladí 😍

    SIMPLYBERENICAINSTAGRAMNOVÝ ČLÁNOK: Co se skrývá za naším blahobytem — Výletní lodě

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezky sis to zařídila vypadá to úplně kouzelně ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Leni máš to moc pěkně nafocení a Paříž jsem si také vybrala, jednou bych se tam hrozně ráda podívala :)

    Somethibgbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla to štěstí a podívala jsem se tam loni na začátku března, díky začínající koroně i dost bez lidí, takže z toho mám skvělý pocit! :) ale nevím, jestli bych si tu Paříž s tolika turisty tak užila... :)

      Vymazat
  6. Vybrala jsi moc hezké plakáty! Líbí se mi ta kombinace barev:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3