Oslava narozenin!

neděle 5. září 2021

Ahoj, dnes sedím u blogu už podruhé, dopoledne jsem připravovala článek na středu a teď píši ten dnešní. Je to pro mě trochu nezvyk tím, že jsem celé léto blog úplně nezvládala, takže teď se do toho pomalu dostávám, tak se mnou mějte trpělivost. Blog miluju, ale můj život je teď krapet hektičtější, takže je pro mě těžší najít nějaký klidný čas na psaní. Ale pokaždé, když píšu, tak cítím, jak moc to miluju a že si na to musím najít více času! 

Narozeniny jsem měla už na začátku srpna, zrovna když jsem byla v Norsku. Tam jsem to teda nijak neslavila. Jestliže mě sledujete dýl, víte, že já ty narozeniny úplně ráda nemám a tak mi vůbec nevadilo, že jsme oslavu vynechali a tím, jak jsem nebyla ani moc na mobilu, nepřipomínali mi to další a další lidé. A proto byl letošní narozeninový den dost dobrý!

Jak nemám ráda své narozeniny, tak jejich oslavy mám ráda. Mají prostě trochu jinou atmosféru než obyčejná setkání. A já jsem letos zažila dvě skvělé oslavy - obě v minulém týdnu. 

Ta první se odehrála s mým přítelem. Našli jsme den, kdy ani jeden z nás nic po práci nemusel a kdy jsme ani neměli běžecké tréninky. Došli jsme si na večeři, byli jsme na procházce, otevřeně jsme spolu mluvili o všem, co nás trápí, já vím, není to úplně téma na oslavu, ale mám ráda, když se jeden druhému ještě víc otevřeme. Takže mi toto téma vůbec nevadilo. A pak jsme si dali víno a pokračovali v povídání. Bylo to vlastně naprosto obyčejné, ale něčím výjimečně krásné. 

Druhou oslavu jsem měla právě včera. Byla to má tradiční oslava s kamarády, na kterou peču dort. Každým svým dortem jsem se tady zatím pochlubila, heh. Takže i tento rok jsem vám ho sem dala. Jelikož jsme letos slavili až takhle pozdě, mohla jsem si dovolit trochu "těžší" dort než ty klasické, ovocné, které jsem dělala pokaždé. Piškotové těsto jsem obarvila kakaem a krém byl malinový. Nebudu vám lhát, celý dort v mé představě vypadal úplně jinak, nakonec jsem ale i s tímto byla spokojená a snědl se nejrychleji ze všech předchozích let. Na oslavě jsme hráli Krycí jména a také to bylo úplně skvělé.

Pečete na svou oslavu dort a nebo ho dostáváte?

Těším se u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Sledujte můj YouTube kanál - zde

6 komentářů:

  1. Na dort jsem dostala hned chuť :) Já ráda peču pro druhé, jinak ale na narozeniny vždycky dort dostanu:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja nemám rada torty a na narodeniny ani nemám tortu. Ale ostatný členovia rodiny majú a dávame im piecť.

    NOVÝ ČLÁNOK TUNA

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten dort se ti moc povedl! Obdivuju Tě. Já vůbec nevím, jestli bych něco takového zvládla dát dohromady :D a teda my máme dorty jen někdy :)
    A co se týče toho povídání o všem, to já taky uplně miluju. Má to takovou jinou atmošku a celkově mám ráda si jednou za čas takto promluvit o všem aj o tom ne uplně příjemném. Člověk si pak toho druhého váží zase víc :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jám mám zase naopak oslavy ráda. Každý malý důvod k oslavě je pro mě dobrý důvod. :D Ale jde mi spíš o to, že se sejdeme celá rodina a také kamarádi. Ale dort většinou nepeču. :D Na to nejsem moc šikovná. :D Tobě se povedl a květina je krásná. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Přeji ti tedy opožděně vše nejlepší k narozeninám! Ten dortík bych si dala hned, vypadá báječně! :D :))

    OdpovědětVymazat
  6. Náhodou dort vypadá moc hezky :D Já na oslavy musím mít náladu a peču moc ráda. A oslava je skvělý důvod, aspoň to mé pčení někdo sní :DD

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3